Įkraunama...
Įkraunama...

*Sportas namuose 32 tema

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 10, 14:48)
Rezultatai thumbup.gif Bet prajuokino vyrukas, vis ant sofkutės TV bežiūrintis, kol ji prakaituoja, juk galėtų prisijungti biggrin.gif
Atsakyti
Na va, Day 1 iveikta thumbup.gif Jauciuosi gerai vien del to, kad padariau tai! smile.gif Ir nera taip sunku kaip tikejausi smile.gif Tik visas kruvis man labiausiai ant blauzdu puole, dabar tai jauciasi raumenukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 10, 16:48)
stiprybės drinks_cheers.gif

aš ryt pradėsiu level 2, šiandien man poilsis:) clap_1.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=4z85Ik8bAcA motyvacijai fitness4.gif  fitness4.gif

vau super bigsmile.gif panos pasakykit, kad tai realu smile.gif kad labai labai uzsispyrusi po 2men galiu taip atrodyti, nes dbr tai turbut typ tpo kaip sita mergaite smile.gif

QUOTE(skrabaliuke @ 2013 04 10, 16:54)
jei nepaeisi, tai galvok kad po 5 dienu visi skausmai praeis. man pirmos 5 dienos buvo kosmaras  doh.gif sliauziau o ne ejau, o dar miegamieji 2 aukste, tai laiptai su 10kg dukryte ant ranku buvo tikras issukis. bet nieko visos isgyvena  biggrin.gif

o kokiu dienos metu geriausia sportuoti? as dabar sportuoju rytais, kai dukra miega, bet va zinau kai grisiu i darba, tai tex sportus nustumti i vakara, t.y. kokia 10 vakaro, tai po to dusas ir lova. kazin cia gerai tox velyvas sportas? bet siaip juk geriau veliau nei niekada  smile.gif

as siandien i rusi jau lipau kaip sulauzyta biggrin.gif
As berods esu girdejusi, kad iki miego likus bent 3val man atrodo pasportuoti reiketu g.gif
bet bijau apsimeluoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(skrabaliuke @ 2013 04 10, 16:54)

o kokiu dienos metu geriausia sportuoti? as dabar sportuoju rytais, kai dukra miega, bet va zinau kai grisiu i darba, tai tex sportus nustumti i vakara, t.y. kokia 10 vakaro, tai po to dusas ir lova. kazin cia gerai tox velyvas sportas? bet siaip juk geriau veliau nei niekada  smile.gif

manau, kad gerai ir vakare, svarbu, kad ne po valgio. Vakare pasportuoji, po to į vonią, dar geriau truputį pagulėti joje ir tada į lovą, poilsis raumenims.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Papildyta:
VV, tikrai Red red bigsmile.gif respectas 4u.gif
Kas ten įmetė motyvaciją, labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 04 10, 16:48)

Patiko. Vadinasi, viskas įmanoma.

Laba, MO. 4u.gif Šiandien nuėjau dešimt km.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 10, 22:00)
Patiko. Vadinasi, viskas įmanoma.

Laba, MO.  4u.gif Šiandien nuėjau dešimt km.

4u.gif
šaunuolė thumbup.gif (žinai, kas man labiausiai patinka pasivaikščiojus ilgas distancijas- kelias dienas nelieka jokių virškinimo sutrikimų, rimto reikalo į WC einasi kaip užsakyta thumbup.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 04 10, 22:06)
4u.gif
šaunuolė  thumbup.gif (žinai, kas man labiausiai patinka pasivaikščiojus ilgas distancijas- kelias dienas nelieka jokių virškinimo sutrikimų, rimto reikalo į WC einasi kaip užsakyta  thumbup.gif  blush2.gif )

Ačiū už pagyrimą 4u.gif mirksiukas.gif
ale kad niekada su wc neturėjau problemų

Bet kaip gerai jaučiuosi po to pasivaikščiojimo - nerealiai, ant sparnų tiesiog. Uch, vis mane lauk merginos iš šitos temos, jaučiu blush2.gif
Ką tu, Mo, dabar sportuoji?

Man JM 30 day shred per lengva... rolleyes.gif Ir nuobodoka unsure.gif
Ką daryt? unsure.gif
Ekstrymo kažkokio noris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 10 balandžio 2013 - 21:15
QUOTE(Perfect @ 2013 04 10, 22:11)
Ačiū už pagyrimą 4u.gif  mirksiukas.gif
ale kad niekada su wc neturėjau problemų

Bet kaip gerai jaučiuosi po to pasivaikščiojimo - nerealiai, ant sparnų tiesiog. Uch, vis mane lauk merginos iš šitos temos, jaučiu blush2.gif
Ką tu, Mo, dabar sportuoji?

Man JM 30 day shred per lengva... rolleyes.gif Ir nuobodoka unsure.gif
Ką daryt? unsure.gif

Kodėl turėtų išvyti??? g.gif
Čia mane turėtų išvyti, aš mėgstu ple ple ple, o konkretumo jokio biggrin.gif blush2.gif
Oi, saulel, aš laisvo oro direktorė biggrin.gif sportuoju pagal aplinkybes, ilgokai neturėjau galimybės reguliariai sportuoti, tai salėj pratimai, tai namuose pagal kokią programą, tai bėgimas, tai elipsinis, žodžiu... turėjus kažkada ir individualių trenerio sudarytų programų, viena tokia guli stalčiuj sulankstyta, jau buvau persilaužus, bet aplinkybės nekaip susiklostė, teks griebt iš naujo biggrin.gif
Sakai, ekstrymo noris? biggrin.gif yra pėsčiųjų žygių asociacija, bėgikų mėgėjų, pagooglink, dažnai vyksta žygiai, maratonai, rasi ką veikt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 10 balandžio 2013 - 21:35
QUOTE(Perfect @ 2013 04 10, 22:11)
Uch, vis mane lauk merginos iš šitos temos, jaučiu blush2.gif

Labą vakarą,
baik tu, šiais laikais, kai gyvenimo būdas toks sėslus ir sėdimas, tai net vaikščiojimas didelis sportas. O nerealiausias yra visos dienos tūsymasis kalnais. Oi vaikeliai. Kelies 5, šukuojies, dažais doh.gif lotuliukas.gif gi vistiek noris gražiai būt, fotografuotis tongue.gif tada šuniui dar kasas pini, kad nenudrožtų visko į akmenus ir lipi, lipi, eini, eini, tiek, kad net bloga. Nieko nebeatsimeni, nei ką dirbi, nei koks vardas, nei iš kur tu. Viso tokia kelionė užima apie 13 valandų, gal net iki 14. Bet kai jau daug nueini, tai negali sustoti, kad ir koks pyktas bebūtum, kad ir kiek jau nudrožtos kojos ir širdis, bet piktybiškai sieki viršūnės. O kai jau pasieki, tai dar ten kaip išprotėjęs pabėgioji, jei įmanoma, nusifotkini kiekvienam kampe ir po to vėl mozolnai lipi, su dvigubu atsargumu, nes daug greičiau nukristi nulipant. O kojos dirba naujai, jauti pilnumoje šyknos skausmą, bet veda jėga, namo, namo, gana, viską padarei, nurimai, svarbu pasiekt namus ir kad tamsa su meška nespėtų užeiti. Va čia tai gyvenimas wub.gif Gyvenk ne mirk ir eik, eik, eik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 10, 20:11)
Man JM 30 day shred per lengva... Ir nuobodoka
Man irgi nuobodoka doh.gif Ypač kai tas pačias treniruotes reikia daryti kasdien kurį laiką, tai man peilis. Padarau pora dienų ir po to dingsta visa motyvacija ir entuziazmas doh.gif Dabar sportuoju pagal http://www.blogilates.com/ , kasdien naujos treniruotės, tai kažkaip nenusibosta. Yra ir treniruočių tvarkaraštis mėnesiui. Kitus nervina trenerė ir jos pastovus plepėjimas, bet sportuojant man nekliudo, kažkaip padeda įveikti sunkius momentus ir pati nepajaučiu, kaip treniruotė praeina smile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms 4u.gif
Išlendu iš už krūmo smile.gif Vis paskaitau, ką prirašėt, bet laiko nėr parašyt. Mano grafikas kiek pasikeitęs. 4 dienas sportuoju, 4 dirbu. O kai dirbu niekaip nesigauna pasportuot, gerai, kad bent darbas nesėdimas. Nepabaigiau vis dėl to aš savo insanity, Vasara, nebark blush2.gif Jau tiek užknisę buvo, kad niekaip nebeprisiverčiau. Ne mano treniruotės, matyt. Dabar darau JM "killer buns.." ir pasuku lanką dar po treniruotės, arba padarau presui pratimų. Žodžiu, bandau dailint likusias problemines vietas smile.gif Kažin bėgiojimas padėtų sumažint riebaliukus palei kelius?
Atsakyti