QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 03 21, 20:50)
Senoji temute baigta,tesiam pokalbius toliau
Lai buna naujoji tema vaisinga vaisinga
aciu uz naujaja trobele!
planuoju ir as i Londona balandzio pabaigoj. Vakar pirma karta po 6 persileidimo buvau pas gine, jos planas kaip ir maniau Prednisolonas + IVF. Plius paskyre data histeroskopijai balandzio 11, jei mmm neveluos. Sutikau, nes gimdos nuotraukos niekada nedariau del alergijos jodui, o butent jo tirpalas svirksciamas i gimda, kad atspindetu darant rentgena. Ginei pasakiau, kad jei histeroskopija nieko neras - IVF na ura vien tik su prednisolonu - nedarysiu. Gilinsiuos i imuno problemas giliau. IVF mano atveju nera prasmes darytis, kol nerasta nors kokia priezastis. Nors as ja plika akimi matau, nes atsisvietus klinikoj darytus tyrimus uzkliuvo tai, kad
Anti-nuclear antibodies ANA IF >160 stipriai teigiamas ( cituoju vikipedija " positive titres of 1:160 or higher are strongly associated with autoimmune disorders" plius "ANAs are found in patients whose immune system may be predisposed to cause inflammation against their own body tissues" ) prierasas prie rezultatu, kad sis diagnostinis rezultatas yra abejotinas arba neaiskus, jei pacientas neturi kokiu nors kliniskai pagrystu sisteminiu jungiamojo audinio ligu arba autoimuniniu susirgimu....Taigi, isvada - neigiamas!
nieko nesuprantu, kaip atsakymas gali buti neigiamas, jei jis teigiamas?
Gal kas gali paaiskint?
Bralka "praziosojau"

sio menesio mmm...jei taip galima pasakyt...buvom isvaziave 3 dienoms i Danija ir mmm atejo anksciau, tai neturejau nieko, nei taros kraujui surinkt , nei menstruacines taureles, kuria specialiai nusipirkau, nes pas mane mmm labai negausios...Menesis veltui...Gerai tik tiek,kad jau atejo spec.konteineriukas is graiku...nors turejau ir Lt pirktu ir dar turiu laiko pageneruot kokias zarazas tirtis apart tu pagrindiniu triju...
Tiek ziniu, laukiu mmm, tada histeroskopijos ir kelione pas anglus.
Turiu keleta klausimeliu:
1.Ar versti i anglu kalba turimus tyrimu atsakymus?
2.Pries kiek laiko reikia registruotis pas Gorgi? Ar ilgos eiles? Gal man jau db registruotis, kad pakliut balandzio pb, plius juk reikia savaites pradzioje, nes planuoju darytis kraujo tyrimus...
Pepe kur isigyjai vaistu zarazoms gydyt? No, angluose ar Lt? Nesikreipei pas no. gine, kad israsytu vaistu ar ju atitikmenu , kuriuos Gorgis israse? Kaip issisukai?
Helfo puslapyje skaiciau, No israsyti vaistai, bet pirkti EU gali buti dalinai kompensuojami (Kjøp av legemidler i utlandet
Fra 1. januar 2011 er det mulighet til å få dekket legemidler som gis på blå resept i Norge, selv om de er kjøpt i et annet EØS-land )
Jaukaus ir silto savaitgalio visoms!
Those who are affraid , never fly!