Sveikos,
Na va ka tik is
Karpenko gryzau, tai skubu pasidalinti svieziais ispudziais, kol dar neisblanko
Tiesa pasakius nelabai ji man patiko, jei nebutu didelio reikalo, tai mielai pas ja daugiau nevaziuociau. Na bet siaip iklause mano bedas, ir iskart paskyre gydyma

man atseit nereikia jokio aspirino gerti (ji buvo paskyres Abraitis, profilaktiskai). Paklause, ar as turtinga, tai sakiau kad ne, bet vistiek traukiau uz liezuvio, ka nori tuo pasakyti. Tai anot jos man reikia butinai gerti Transfer-Factor papildus/imuniteto suzadintojus ar kazkaip panasiai. Surase, kaip ir kiek man ju pirktis ir gert saujom. Ar jums ka nors tokio siule?? Nes radau inete apie juos, tai vos ne panaceja mol

Man tai pasipinigavimu kvepia.... Na nezinau. Ir paskui aisku, kai tik parodys testo juostele vaiduokli pradet leistis imunoglobulina, iskart ir nieko nelaukt. Paskui dar thybon israse, tai jau uzsisakiau vaistinej, tik keista, kad mano endokrinologei nekilo mintis jo israsyti, nors akivaizdziai matosi, kad kai kabinasi nestumas TTH sokteli i virsu, bet ji net dozes tyroksino nedidina, nesuprasi zodziu.
Na pati gyd tai tokia savotiska

kiekviena zodi traukiau per jega, atrodo nera nekalbi, bet labaiu sau sneka, nei man. Ir aisku garsusis burimas

paime rankas, pavarte, pagloste ir numojus ranka nuejo. Sakau, ka matot, sako, ai viskas cia pas tave gerai bus, neieskok tu bedu
P.S. dabar man tikrai reikia nusipirkti ir tureti to imunoglobulino, tai mergaites prasau, jei kas turite ar kas zinote koki kontakta, lb prasau pasidalinti info

nes as pati neisivaizduoju is kur jo man istraukt
Ir iskart gert ir Dexametazon, kas cia dar do daiktas?
(Mano vyras pasibaisejo nuo tu visu medikamentu gausos, kai papasakojau, sako, o tai ar lialiai nieko nebus, jei tu cia viska vartosi

Man ir paciai neramu, kazkaip padrikos mintis siandien, tuoj mesiu viska velniop ir gyvensiu ramiai

)