Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kas skaitot Chiaros Ferragni blog'ą bigsmile.gif .
Jos linijos batukai papigiai bigsmile.gif http://www.yoox.com/...p...X&sizeId=13
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 03 24, 09:52)
Turiu pilkus Sheena,pirktus OZE,Swarovski parduotuvėje ir baltus Sheena,pirktus Jomashop. Identiški. Jokios,anei menkiausios abejonės dėl originalumo neturiu. Taip pat turiu kito modelio auskarus iš Swarovski.com(USA) -visur pirktų kokybė,ženklinimas,metalas,blizgėjimas,dėžutės yra identiški.

jus daug zinot biggrin.gif gal atsakytumet - o Sheena nuo Bellos kuo skiriasi? didumu,uzsegimu?neapsisprendziu niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2013 03 24, 09:58)
jus daug zinot  biggrin.gif  gal atsakytumet - o Sheena nuo Bellos kuo skiriasi? didumu,uzsegimu?neapsisprendziu niekaip  biggrin.gif

tease.gif
Šiek tiek dydžiu ir svoriu. Mano ausies spenelis mizernas,mėsos nedaug,tai Bella negražiai nutempia žemyn,jie sunkesni. Normalioms ausims tiek vieni,tiek kiti tinka ir atrodo vienodai gražiai,ypač tamsūs. Mažiausiai įspūdingi ,mano galva,paprasti balti cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 03 24, 10:05)
tease.gif
Šiek tiek dydžiu ir svoriu. Mano ausies spenelis mizernas,mėsos nedaug,tai Bella negražiai nutempia žemyn,jie sunkesni. Normalioms ausims tiek vieni,tiek kiti tinka ir atrodo vienodai gražiai,ypač tamsūs. Mažiausiai įspūdingi ,mano galva,paprasti balti cool.gif .

dekui,manau,kad padejot apsisprest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2013 03 24, 10:58)
jus daug zinot  biggrin.gif  gal atsakytumet - o Sheena nuo Bellos kuo skiriasi? didumu,uzsegimu?neapsisprendziu niekaip  biggrin.gif

nueikit i Lauretos tema,ten 33psl. yra siu 2 auskariuku palyginimas su nuotraukomis 4u.gif
Atsakyti
4u.gif norejau paklausti apie JCrew drabuziu dydzius, ar jie atitinka iprasta dydi, ar yra pamazinti/didinti? is anksto dekavoju.
Atsakyti
Laba diena, Rudaplauke, Savita1, kada pirksite jamashop? blush2.gif
esu nusiuntusi uzsakymuka, bet dar koreguoti noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 24 kovo 2013 - 10:51
Renkat yoox ?
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 03 24, 10:33)
nueikit i Lauretos tema,ten 33psl. yra siu 2 auskariuku  palyginimas su nuotraukomis 4u.gif

dekui,jau issistudijavau viska 4u.gif nusiunciau, daba reik laukt kad uzsakytu 4u.gif
Atsakyti
Savita, ar gaudysi Jcrew? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(medutiss @ 2013 03 23, 22:15)
sveikos,
ar jau pirkote carters su koduku?

Pirkau vakar.

QUOTE(stuleju @ 2013 03 23, 23:41)
Mergaites, 6 pm 10 proc. koduka jau panaudojote? Ar dar turite? ax.gif

Siuo metu neturim.

QUOTE(Jonozmona @ 2013 03 24, 11:50)
Laba diena, Rudaplauke, Savita1, kada pirksite jamashop? blush2.gif
esu nusiuntusi uzsakymuka, bet dar koreguoti noriu blush2.gif

Nupirksiu, labai daug uzsakymu, tai po truputi paimsiu, kad geresne nuolaida gautusi.

QUOTE(lauryna @ 2013 03 24, 12:00)
Renkat yoox ?

Perku dabar.

QUOTE(Linutelia @ 2013 03 24, 12:08)
Savita, ar gaudysi Jcrew?  smile.gif

Taip.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 03 24, 11:17)
Pirkau vakar.

Perku dabar.
Taip.

As jums uzsakyma i pastuka nusiunciau. 4u.gif