Ir kainos ten jau galutines
                O guess turit uzsakymu? 

Merginos, labai prasau, siandien atsiimti savo prekes!

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 25, 16:09)
Aš kitus turiu VC ilgaaulius, man irgi šone padas atsiklijavo, bet nešiau profilaktiką dėt tai ir suklijavo, šiaip nepasirodė iš patvarių batų man jie  
Mane irgi truputi nuvyle
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 03 25, 13:44)
na dzinsu turiu tiek, kad drasiai galiu lygint ir komentuot
QUOTE(spygliz @ 2013 03 25, 15:35)
 turiu 4 vnt Genetic, dydi atitinka, taciau prastesniu dzinsu nesu turejus...velvetai po pirmo isejimo apsivele, kiti plyso per keli, per pirma isejima  
 kitu dveju keliai issimusa, issitampo, nusiskalbia vienu zodziu neverti nei vieno lito jie  
Oho , gerai kad nenusiunciau, ot butu pravalas.
QUOTE(krista08 @ 2013 03 25, 16:35)
Aš VC balerinas turėjau, tai po 15 minučių pavaikščiojimo (nuo mašinos iki parduotuvės ir atgal, bei nuo mašinos iki namų per kiemą
 turiu 4 vnt Genetic, dydi atitinka, taciau prastesniu dzinsu nesu turejus...velvetai po pirmo isejimo apsivele, kiti plyso per keli, per pirma isejima  
 kitu dveju keliai issimusa, issitampo, nusiskalbia vienu zodziu neverti nei vieno lito jie  
O kokios firmos džinsiukai geriausi?
Tai priem to pačio išskirk mylimausius brandus
QUOTE(Abejoklė @ 2013 03 25, 16:41)
Aš VC balerinas turėjau, tai po 15 minučių pavaikščiojimo (nuo mašinos iki parduotuvės ir atgal, bei nuo mašinos iki namų per kiemą
Na as savuosius paklijavau, nesiosiu, bet jauciu bijosiu, kad visai padas nenukristu
QUOTE(krista08 @ 2013 03 25, 15:44)
Na as savuosius paklijavau, nesiosiu, bet jauciu bijosiu, kad visai padas nenukristu  

Krista08, o gal tu
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 03 25, 16:51)
Krista08, o gal tu 
  profilaktinio nedarei jiems, gal reikejo? Nes buna tokie plonyciai padukai, kuriems batams butinai reikia profilaktinio? 
http://www.yoox.com/...p...B&sizeId=11