mes lankome "zilviti" esame labai patenkinti geros auletojos maistas nusiskundimu jokiu!!!
QUOTE(Smiles @ 2007 12 13, 15:07)
Mano visi vaikutciai lanke "Zilviti" labai geras darzelis, geros aukletojos.
Dziaugiuosi siuo darzeliu.
.

o man bitutes darzelis super zinau ten dirba super aukletoja ASTA

labas mamytes.ir as planuoja nuo balandzio menesio vesti savo dukryte i darzeli "Lakstingalele". noreciau isgirst mamyciu nuomoniu,kurios ten veda savo vaikucius.
ir dar turiu klausima- ar is tikruju ten visa vasara pakaitom atostogojauja aukletojos ir vaikuciai buna tai vienoj grupej, tai kitoj. nes beda tame,kad man vasaros pabaigoj reikia gryzti i darba- o tai nuo kada pratinti vaika,kad spetu iprasti prie darzelio???
busiu dekinga uz informacija
ir dar turiu klausima- ar is tikruju ten visa vasara pakaitom atostogojauja aukletojos ir vaikuciai buna tai vienoj grupej, tai kitoj. nes beda tame,kad man vasaros pabaigoj reikia gryzti i darba- o tai nuo kada pratinti vaika,kad spetu iprasti prie darzelio???

QUOTE(zemuoge1 @ 2008 02 23, 15:15)
labas mamytes.ir as planuoja nuo balandzio menesio vesti savo dukryte i darzeli "Lakstingalele". noreciau isgirst mamyciu nuomoniu,kurios ten veda savo vaikucius.

vasara aukletojos atostogauja
Auklėtojos, kaip ir visi pedagogai, atostogauja 56 kalendorinias dienas
Grafikas sudaromas taip , kad kelios savaitės iki rugsėjo mėnesio didžioji dauguma auklėtojų jau grįžta iš atostogų ruoštis naujiems mokslo metams, kai ateina nauji vaikai, jau rugpjūčio viduryje galėsite pratinti vaikus prie darželio

o jei jau ir rugpjūtis per vėlu, tai eikite į darželį ir pasitarkite, darželiai tam ir yra , kad padėtų auginti jums vaikus

Grafikas sudaromas taip , kad kelios savaitės iki rugsėjo mėnesio didžioji dauguma auklėtojų jau grįžta iš atostogų ruoštis naujiems mokslo metams, kai ateina nauji vaikai, jau rugpjūčio viduryje galėsite pratinti vaikus prie darželio

o jei jau ir rugpjūtis per vėlu, tai eikite į darželį ir pasitarkite, darželiai tam ir yra , kad padėtų auginti jums vaikus

QUOTE(Rasunia @ 2008 02 24, 11:13)
Auklėtojos, kaip ir visi pedagogai, atostogauja 56 kalendorinias dienas

aciu uz informacija

tai greiciausiai bandysiu savo dukryte pratinti prie darzelio nuo rugpjucio vidurio.dar papildomai uzrasiau i darzeli Pakalnute"- ziuresim,kur atsiras laisva vieta ten ir eisim...

Sv norejau pasidalinti savo patirtim as vedu saviski i Lakstingalele esu patenkinta darzeliu tik esu pasipiktinusi paciom mamom ateina surugusios vaikus paimt tai jom tas tai jom anas mat ant aukletoju pyksta o pacios kaip pasiziuriu kokius vaikus netvarkingus atveda tegul pirma aplink savo sik....apsitupineja o po to mordelias kraipo
QUOTE(zemuoge1 @ 2008 02 23, 14:15)

Man ziauriai nepatiko sitas darzelis.

Po dvieju menesiu mes pabegom, nes dukryte niekaip nepriprato, o ir man paciai matant kai kuriuos vaizdelius, visiskai nesinorejo leist i toki darzeli

1. Vesdavom ryte apie 9.30, tai aukletojos pastoviai nebudavo, tik auklyte sededavo, kurios vaikai bijodavo.
2. Per pietus, kai ateidavau pasiimt, matydavau, kaip aukletoja ramiai sau varo i parduotuve ar i namus.
3. Po tu 2-ju men, kai per pietus atejau pasakyt, kad sergam ir nebelankysim, radau aukletoja sedincia ir skaitancia laikrasti, vaikuciai keli miegantys,o vienas naujokelis, kuris verke ir prasesi mamos, buvo uzklotas su kaldra ant galvos ir fraze -"baik bliaut, nes kitus prikelsi" nuskambejo kelis kartus man bekalbant su su pacia aukletoja.

Dabar labai dziaugiuosi savo sprendimu

Darzelis labai jaukus bent man,gal del to, kad mazas.

Man "Lakstingalele" dabar kelia tik siauba!

O mums "Lakštingalėlė" patiko, o gal cia tik i gera grupe papuolėm
. Gaila, kad tik dabar pertrauką teko padaryti, kad namo ligų nepritemptų ir mažiukės neužkrėstų, bet manau, kad atšilus orams arba nuo rudens vėl į jį keliausime.

Man Lakštingalėlė, kaip ir buvau tik gerus atsiliepimus girdėjusi, taip galiu visiems kitiems pasakyti, kad labai, labai patiko. Papuolėm į labai gerą grupę. Vaikas buvo jau pirmą dieną paimtas už rankytės ir palydėtas į grupę. Kai reikia eiti namo, labai nenoriai eina. Visas inventorius, t.y. žaislai ir visa kita tikrai labai tvarkingi, jų begalo daug. Per Kalėdas už surinktus pinigėlius mes pirkome didelę dovaną grupei ir mažas kiekvienam asmeniškai. Taip kasmet grupėje atsiranda tikrai geri, kokybiški žaislai. Be to jei vaikutis prastai mato ar turi akinukus, tai pats tinkamiausias darželis. Yra tam skirta grupė, kurios vaikučiams reguliariai tikrinamas regėjimas, kiekvieną dieną daromos mankštos akytėms su nauja, modernia aparatūra. Taip pat yra lokopedinės grupės. Auklėtojos ir auklytė tikrai labai malonios, visada papasakoja apie vaikutį, vaikas visada nupraustas, sutvarkytas, nors grupėje tikrai daug vaikučių ir joms tikrai kartais labai sunku su jais susitvarkyti. Kartais mes su vienu vaikučiu nesusitvarkome ir jį aprėkiame, tai kodėl visada reikia pulti ant auklėtojų. Vaikai niekada vieni nepaliekami. Auklėtojos taip pat žmonės ir turime būti dėkingi, kad jos rūpinasi mūsų vakais. Daugelis mamų skundžiasi, kad vaikai pradeda sirgti dažniau, bet dėl to kalti tik tėvai, vedantys sergančius vaikučius ar net darbdaviai, kurie netoleruoja dažnų nedarbingumų, o mamos neturėdamos kur palikti vaikutį, jį veda taip sudarydama galimybę susirgti sveikiems vaikučiams.
Na ir prirašiau
Na ir prirašiau

[quote=nojaus.mama,2008 03 24, 00:54]
Man Lakštingalėlė, kaip ir buvau tik gerus atsiliepimus girdėjusi, taip galiu visiems kitiems pasakyti, kad labai, labai patiko. Papuolėm į labai gerą grupę. Vaikas buvo jau pirmą dieną paimtas už rankytės ir palydėtas į grupę
mes turbut i ta pacia grupe papuolem
5-ta
Man Lakštingalėlė, kaip ir buvau tik gerus atsiliepimus girdėjusi, taip galiu visiems kitiems pasakyti, kad labai, labai patiko. Papuolėm į labai gerą grupę. Vaikas buvo jau pirmą dieną paimtas už rankytės ir palydėtas į grupę
mes turbut i ta pacia grupe papuolem