Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiom formom

nesmerkit labai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
LEEja, kaip visada thumbup.gif Labai tinka prie šiandienos oro, dangaus spalvų smile.gif
Atsakyti

Vau, LEEja, koks grožis wub.gif Ta trečia SUPER - tokia impresionistiškai Gogeniška biggrin.gif Spalvos nerealios thumbup.gif O ketvirtoje nuostabiai pagautas švytėjimas, blikai.
Atsakyti
LEEja - labai grazios foto, man labiausiai trecia patiko 4u.gif laukiau foto nuo tada kai pamaciau jog isigyjote nauju modeliu blush2.gif tikiuosi Sicily pasirodymo irgi sulauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
LEEja, gražu bigsmile.gif Jūsu nuotraukose visad puikiai žaidžia spalvos, o dar aliuzija į praeitį, teatriniai elementai.. thumb_yello.gif Man trečia, ketvirta - labiausiai, tik ketvirtoj norisi (man) didingesnio Alchemie smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 09 spalio 2013 - 15:38
LEEja, labai labai gražu thumbup.gif
Labiausiai patiko pirma, trečia ir ketvirta.
Atsakyti
Gražu thumbup.gif Ypač dvi paskutinės wub.gif
Atsakyti
LEEja, kaip visad labai puikios nuotraukos! 4 ir 5 tiesiog profesionalios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Fantastiškos Alchimie interpretacijos bigsmile.gif
Atsakyti
och jus, perfumistes smile.gif aciu labai, bus kazkaip ir Sicilija, bet bet kaip nesinori, o grazios kombinacijos dar nesugalvojau jai biggrin.gif
tuoj papildysiu truputi, nes buvom lauke ir visokiu rudeniniu uogu prisiskyniau, tai kazka tuoj pabandysiu padelioti smile.gif
Atsakyti
Wow, net mirkčiot ir kvėpuot vos nepamiršau. Fantastika bigsmile.gif
Man paskutinė - dieviška!
Atsakyti
uogos uogos

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti