Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiom formom

eikit sau, merginos, jums kvepalu reklamas reiktu fotografuoti...
Atsakyti
Biancca, Rutule, Marokietė, NIDCKA - aciu! mirksiukas.gif

LEEja, visos grazios, su Soleil ypac 1-oji - tokia "sultinga" ir paskutine - tikrai reklamine (geraja prasme) nuotrauka smile.gif O jau Hermes su skorpikais... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2014 01 08, 14:18)

Hermes paslaptinga,kaip tu ja padarei ?is kur tie skorpionai biggrin.gif

skorpionai fotkinti atskirai, Rygoj, čia dvi nuotraukas sluoksniais uždėjau vieną ant kitos biggrin.gif

dėkui, mergos biggrin.gif
Atsakyti
Oooo, LEEja, super visos. O skorpus pamačius nejauku tik pasidarė. Kokius ten Hermes fotkinai?
Atsakyti
LEEja, tikrai sultingos foto smile.gif Kvapo nepžįstu, bet kvepia medumi su cirtrina (kažkodėl) biggrin.gif Labai patiko pirmasis Soleil thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 01 08, 17:30)
Oooo, LEEja, super visos. O skorpus pamačius nejauku tik pasidarė. Kokius ten Hermes fotkinai?

Elixyras su skorpais smile.gif
Atsakyti
naujokas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
LEEja, 2 ir 3 thumbup.gif antroj foto man net nafta buteliuke vaidenasi biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Man trečia nuotrauka gražiausia smile.gif Seno leidimo dėžutė kokia daili.

Tai kaip patinka tos tuberozos? devil.gif Man tai Fragile - gražiausi tuberoziniai kvepalai. Turi kažkokio neapibūdinamo trapumo.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 13, 15:58)
Man trečia nuotrauka gražiausia smile.gif Seno leidimo dėžutė kokia daili.

Tai kaip patinka tos tuberozos? devil.gif Man tai Fragile - gražiausi tuberoziniai kvepalai. Turi kažkokio neapibūdinamo trapumo.

oi, mano jie yra sena meilė
pirmieji mano kvapai buvo šitie ir Envy smile.gif tai abu susimedžiojus turiu ir sėdžiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 01 13, 14:01)
oi, mano jie yra sena meilė
pirmieji mano kvapai buvo šitie  ir Envy smile.gif tai abu susimedžiojus turiu ir sėdžiu  wub.gif

tai kodel nepasisakei iki siol del Envy??? biggrin.gif
Labai grazios nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
Antra ir trečia wub.gif Trečia išvis stebuklingai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti