Įkraunama...
Įkraunama...

Ir ateina jie į namus įvairiom formom

Marokiete, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ir ateina... La Vie est Belle smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 03 25, 20:46)
Givenchy Pi ir Joop All about eve

Jūs tikrai turite nepaprastą menininko gyslelę...
Atsakyti
Antra ir trecia nuotraukos, net zada ateme. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2014 03 29, 23:39)
Jūs tikrai turite nepaprastą menininko gyslelę...

Patinka bandyti, patinka ieskoti. Man rods, gera technika pridetu dar daugiau gysleliu biggrin.gif

QUOTE(varine @ 2014 03 29, 23:51)
Antra ir trecia nuotraukos, net zada ateme. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ne visai taip, kaip norejau islauzti, bet dali minties pagavau.

Aciu, kad vertinat photo.gif aciuks.gif
Atsakyti
Marokietė kaip graziai parodet LeB! man labai labai #2 tokia tikriai La vie est Belle! saules zuikuciai, blizguciai... mmm... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2014 03 29, 23:23)
Patinka bandyti, patinka ieskoti. Man rods, gera technika pridetu dar daugiau gysleliu  biggrin.gif

Bijau, kad jei neturi akies, tai ir krūčiausia aparatūra nepadės wink.gif Komplimentai, Marokiete thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 30, 16:12)
Bijau, kad jei neturi akies, tai ir krūčiausia aparatūra nepadės wink.gif Komplimentai, Marokiete  thumbup.gif

Na, taip, ir tas tiesa. Bet ir teigiantys, kad neturi nei akies, nei meno gyslos, isrutulioja tokiu grozybiu bigsmile.gif
taip kad nesikuklinkite, papyskinkite photo.gif photo.gif photo.gif rodykites visos, ka turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2013 03 23, 12:38)

o jis realybėje taip pat stebuklingai atrodo, kaip nuoraukose? Nes foto - kažkas nerealiai meniško, gražaus ir užliūliuojančio smile.gif ypač ta, iš nugaros prieš langą fotografuota.... blush2.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Marokietė - nuotraukos ispudingos! thumbup.gif mano akiai tiesiog tobulos: Lanvin 2 ir Thierry paskutine wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkoju MiMi 4u.gif
Čia mano naujakuriai. Pirmas krikštas smile.gif
Atsakyti