Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

oi merginos..mes jau planuojame nestuke.gif 1.6m atėjus čia tik ir kyla noras bėgti pirkti NT ir gadinti...o gal pagaliau pamatysiu ir aš II 4u.gif o plius šiandieną kaip tik jau 28CD...mm laukiu 29-32CD biggrin.gif biggrin.gif kaip atsispirti tai pagundai? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maza.Kregzdute @ 2013 04 09, 13:49)
oi merginos..mes jau planuojame  nestuke.gif  1.6m atėjus čia tik ir kyla noras bėgti pirkti NT ir gadinti...o gal pagaliau pamatysiu ir aš II  4u.gif  o plius šiandieną kaip tik jau 28CD...mm laukiu 29-32CD biggrin.gif  biggrin.gif  kaip atsispirti tai pagundai?  biggrin.gif  biggrin.gif

O kodel turi atsispirti? nusipirk jautru testa ir pasidaryk ryt is ryto, linkiu kuo greiciau pamatyti II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena333 @ 2013 04 09, 16:50)
O kodel turi atsispirti? nusipirk jautru testa ir pasidaryk ryt is ryto, linkiu kuo greiciau pamatyti II  4u.gif

as tai ketinu testa darytis kita savaite, nors nagai niezti doh.gif Vis praejus pro vaistine tenka save tramdyti, kad tik nelekciau, nes zinau, kad dar ankstoka ir testas vargu ar ka rodys...
Atsakyti
QUOTE(Sirena333 @ 2013 04 09, 17:50)
O kodel turi atsispirti? nusipirk jautru testa ir pasidaryk ryt is ryto, linkiu kuo greiciau pamatyti II  4u.gif

kad man jau pilvuka maudena tai manau mm pareina garantuotai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maza.Kregzdute @ 2013 04 10, 10:00)
kad man jau pilvuka maudena tai manau mm pareina garantuotai  verysad.gif  verysad.gif

Man ir maudeno kai buvau pastojus ir dar nežinojau. Sakiau vyrui : "Tuoj pareis thumbup.gif " Tai ir nesirodo... biggrin.gif LInkiu, kad ir tau taip būt, vilties yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maza.Kregzdute @ 2013 04 10, 10:00)
kad man jau pilvuka maudena tai manau mm pareina garantuotai  verysad.gif  verysad.gif

niekas negarantuota, kom nepamatai mmm, su maudimais visaip buna, man ir pradzioj nestumo maude, o mmm taip ir neparejo ax.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 09, 12:45)
visuose matosi  thumbup.gif  jau net nedvejokit  wub.gif  tylus sveikinimai  4u.gif
o kiek mmm dienu veluoja? As jau itariau  nestuke.gif  bet visi testukai buvo balti balti... ir tik mmm diena (na mazdaug kai jos turejo but, nes nelabai reguliarios buvo), jautresnis testukas parode vaiduokliuka, tai gal ir jum dar anksti  g.gif

et, kad Tavo tiesa... dariau tikėtinų mm dieną..
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2013 04 10, 11:54)
et, kad Tavo tiesa... dariau tikėtinų mm dieną..

bet mmm dar neparejo? g.gif tai tyliai linkiu, kad ir nepareitu ir laikau kumscius, kad vaiduokliukas tuoj pasirodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vakare- @ 2013 04 10, 14:09)
bet mmm dar neparejo?  g.gif  tai tyliai linkiu, kad ir nepareitu ir laikau kumscius, kad vaiduokliukas tuoj pasirodytu  4u.gif

kad taip visoms mums laukiančioms šitie linkėjimai išsipildytų thumbup.gif thumbup.gif
dar neatėjo mm, bet ir vaiduoklio nėra. Kitą mėn reiks dirbėti, jau 2014 m. vaikiukui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jage @ 2013 04 10, 12:12)
kad taip visoms mums laukiančioms šitie linkėjimai išsipildytų  thumbup.gif  thumbup.gif
dar neatėjo mm, bet ir vaiduoklio nėra. Kitą mėn reiks dirbėti, jau 2014 m. vaikiukui wink.gif

taip, taip, visom laukianciom to linkiu drinks_cheers.gif dalinuosi savo virusiuku, kad tik padetu 4u.gif
Tikrai, jau nuo sio menesio 2014 leliukui darbuotis reiks bigsmile.gif eina sau, kaip lekia laikas rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot ar 20 miu nt, mm diena, ar diena iki mm gali dar nerodyt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 10, 14:08)
Mergaitės, gal žinot ar 20 miu nt, mm diena, ar diena iki mm gali dar nerodyt  nestuke.gif

gali dar nerodyti. taip, kad dar gali palaukti biski ir vel pabandyti smile.gif
Atsakyti