Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(Puk @ 2013 04 12, 12:38)
Jei testukas iš Eurovaistinės,dBest rapid test tai gali ir apgauti, turėjau tris visai ryškius vaiduoklius, o  nestuke.gif tikrai nebuvau.

faktas. man irgi visi dBestai, nesvbarbu, ar juostele ar kasete - visi iki vieno rodydavo vaiduoklius.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2013 04 12, 12:38)
Jei testukas iš Eurovaistinės,dBest rapid test tai gali ir apgauti, turėjau tris visai ryškius vaiduoklius, o  nestuke.gif tikrai nebuvau.

Vakar susilaikiau nuo komentaro, bet čia ryškiai dBest'inis NT blush2.gif ir šiokios tokios praktijos turėjau su jais, tai juos pirkčiau tik ant ryškėjimo, bet ne pačiam nėštumui nustatyti, nes daugiau mažiau kiekvieną kart rodo neryškų antrą kuolą.... Geriant KT ir myliukų skaičiui = 0 vistiek išmeta antrą juostą neryškią..... jau tada iš kokio oro traukia tą juostą antrą neįsivaizduoju, kai nėštumo 100% nėra tik ant durniaus "patikrinamas" NT...... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2013 04 12, 14:27)
Vakar susilaikiau nuo komentaro, bet čia ryškiai dBest'inis NT  blush2.gif ir šiokios tokios praktijos turėjau su jais, tai juos pirkčiau tik ant ryškėjimo, bet ne pačiam nėštumui nustatyti, nes daugiau  mažiau kiekvieną kart rodo neryškų antrą kuolą.... Geriant KT ir myliukų skaičiui = 0 vistiek išmeta antrą juostą neryškią..... jau tada iš kokio oro traukia tą juostą antrą neįsivaizduoju, kai nėštumo 100% nėra tik ant durniaus "patikrinamas" NT......  mirksiukas.gif

Nu aisku kiekvienam sava patirtis, bet man dBest nevaiduokliavo kai nebuvo nieko, o kai jau buvo tai vaiduokliavo, ryskiau vaiduokliavo nei kiti bet paskui visi vienodai isryskejo... Aisku tikiu kad gali buti kokiu "brokuotu" nes kiek teko skaityt tai daug kam melavo... bet ka norejau pasakyt asmeniskai manes jie neapgavo
Atsakyti
QUOTE(Kotytė @ 2013 04 12, 12:27)
Vakar susilaikiau nuo komentaro, bet čia ryškiai dBest'inis NT  blush2.gif ir šiokios tokios praktijos turėjau su jais, tai juos pirkčiau tik ant ryškėjimo, bet ne pačiam nėštumui nustatyti, nes daugiau  mažiau kiekvieną kart rodo neryškų antrą kuolą.... Geriant KT ir myliukų skaičiui = 0 vistiek išmeta antrą juostą neryškią..... jau tada iš kokio oro traukia tą juostą antrą neįsivaizduoju, kai nėštumo 100% nėra tik ant durniaus "patikrinamas" NT......  mirksiukas.gif

pritariu, nes mane pries savaite taip pat "isdure", nors buvau taip apsidziaugus...
Atsakyti
turbut mane ir isdurineja;( nes snd nebuvo nk tik balta juostele;(
Atsakyti
QUOTE(kipshiukas @ 2013 04 12, 16:03)
Nu aisku kiekvienam sava patirtis, bet man dBest nevaiduokliavo kai nebuvo nieko

drinks_cheers.gif man irgi nevaiduokliavo, kai kazkada itarima turejau,o puodelis po pusvalandzio rysku vaiduolki rode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesa9: 12 balandžio 2013 - 20:18
QUOTE(iewutte11 @ 2013 04 12, 17:40)

Laikykis 4u.gif parodys testukas antra bruksniuka kai bus laikas, matyt tavo lelius nenori i 2013 4u.gif linkiu kad kuo greiciau isvystum tai ko troksti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewutte11 @ 2013 04 12, 15:40)

Nenusimink, lauksim zirniuku 2014 metais bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Padėkit įvertint blush2.gif
Prieš savaitę dariausi skaitmeninį testuką ClearBlue, ir jis man parodė mirksintį rezultatą, vieną kartelį sumirksi kad 1-2 sav. nėčia, kitą kartelį kad klaida. Taip ir likau nesupratus. Šiandien su paprastu dariausi, ir antra juostelė jau tokia neryški.. Nors nuojauta man kužda kad jau nestuke.gif bet nenoriu dar per daug džiaugtis ax.gif
Kaip manot?

p.s. manau po savaitėlės darysiu dar vieną testuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijntje @ 2013 04 13, 12:43)
Sveikos,

Padėkit įvertint  blush2.gif
Prieš savaitę dariausi skaitmeninį testuką ClearBlue, ir jis man parodė mirksintį rezultatą, vieną kartelį sumirksi kad 1-2 sav. nėčia, kitą kartelį kad klaida. Taip ir likau nesupratus. Šiandien su paprastu dariausi, ir antra juostelė jau tokia neryški.. Nors nuojauta man kužda kad jau  nestuke.gif  bet nenoriu dar per daug džiaugtis  ax.gif
Kaip manot?

p.s. manau po savaitėlės darysiu dar vieną testuką  smile.gif

Manau geriausia butu pakartoti po kiek laiko, kad atsakymas butu tikslus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesa9 @ 2013 04 12, 21:16)
drinks_cheers.gif man irgi nevaiduokliavo, kai kazkada itarima turejau,o puodelis po pusvalandzio rysku vaiduolki rode smile.gif

Man irgi NIEKADA ir JOKIE NT nevaiduokliavo wink.gif

QUOTE(nijntje @ 2013 04 13, 15:43)
Sveikos,

Padėkit įvertint  blush2.gif
Prieš savaitę dariausi skaitmeninį testuką ClearBlue, ir jis man parodė mirksintį rezultatą, vieną kartelį sumirksi kad 1-2 sav. nėčia, kitą kartelį kad klaida. Taip ir likau nesupratus. Šiandien su paprastu dariausi, ir antra juostelė jau tokia neryški.. Nors nuojauta man kužda kad jau  nestuke.gif  bet nenoriu dar per daug džiaugtis  ax.gif
Kaip manot?

p.s. manau po savaitėlės darysiu dar vieną testuką  smile.gif

Kartok. Ir ne po savaitės, o po kelių dienų. Dar geriau būtų, jei mums čia įmestum savo juostelinį NT įvertinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2013 04 14, 10:32)
Man irgi NIEKADA ir JOKIE NT nevaiduokliavo wink.gif

man irgi drinks_cheers.gif geriau kt nuo kuriu nebudavo mmm, tai profilaktiskai visokiu NT karts nuo karto prigadinus ir nei vienas nevaiduokliavo ir nemelavo ax.gif

nijntje, visko gali but, nes skaitmeninis gan jautrus, tai gali but, kad anksti jau reagavo, o kitas kur dareisi yra netoks jautrus ir uztai neryskus dar, nors jau ir savaite veliau darytas. Pakartok toki pati kaip ir antras testukas po keliu dienu ir ziurek ar ryskeja. O jei nenori laukt, tada nusipirk antra skaitmenini, jau dabar aiskiai turetu pasakyt 4u.gif
Atsakyti