Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

Turiu cia toki paranojikes vaiduokli, ar tikrai jis yra, ar mano akyse?

user posted imageMy Webpage
Atsakyti
Tender, labai nekokia nuotrauka, bet gal kazkas ir matosi g.gif negalit nufotkint dienos sviesoj?
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2013 04 20, 13:55)
My Webpage

Na aš tai čia kieno nematau, bet arba dienos šviesoje geriau matosi tas mažiukas vaiduokliukas, arba kaip pati sakai tavo akytėse matosi blush2.gif mirksiukas.gif Vėluoja jau ar dar nea?
Atsakyti
neveluoja dar, bet toki bloguliuka turiu nuolatini...
Atsakyti
Tender, na nufotkinkit darsyk, ant palanges pasidejusi. Man kazko gera nuojauta smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaitės. Reikia man jūsų patarimo smile.gif Kaip vertinti tokį NT? Realiai jis ryškesnis ir tos antros juostelės spalva rausva.
Atsakyti
Inga18, manau, kad laukiates smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 20, 18:39)
Inga18, manau, kad laukiates smile.gif

Su telefonu neišeina normaliai nufotografuoti. Bandysiu ryt pakartoti testuką, kitokios firmos "Bitutė" smile.gif o gal žinote kokio jautrumo ta "Bitutė" yra? Nes šitie "Instant" kiek esu mačiusi ant lapelio lyg 25mIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga18 @ 2013 04 20, 17:20)
Labas vakaras mergaitės. Reikia man jūsų patarimo smile.gif Kaip vertinti tokį NT? Realiai jis ryškesnis ir tos antros juostelės spalva rausva.

Vosvos pavarčius ekraną lyg matyti, bet.. Daug tokių nepasitvirtina, kiek čia merginos dėjusios. Pakartokit, ir,žinoma, linkiu ryškėt 4u.gif

QUOTE(inga18 @ 2013 04 20, 17:42)
Su telefonu neišeina normaliai nufotografuoti. Bandysiu ryt pakartoti testuką, kitokios firmos "Bitutė"  smile.gif o gal žinote kokio jautrumo ta "Bitutė" yra? Nes šitie "Instant" kiek esu mačiusi ant lapelio lyg 25mIU  smile.gif

Oj, jei nevėluoja, tai dar gali ir nerodyti... 25miu man rodė, kai vėlavo 4 dienas gal... Šitame nieko nematau. Kada mm turi būti?
Atsakyti
QUOTE(inga18 @ 2013 04 20, 17:42)
Su telefonu neišeina normaliai nufotografuoti. Bandysiu ryt pakartoti testuką, kitokios firmos "Bitutė"  smile.gif o gal žinote kokio jautrumo ta "Bitutė" yra? Nes šitie "Instant" kiek esu mačiusi ant lapelio lyg 25mIU  smile.gif

Tokius vaiduoklius Instant mėto ir nesant nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2013 04 20, 19:10)
Oj, jei nevėluoja, tai dar gali ir nerodyti... 25miu man rodė, kai vėlavo 4 dienas gal... Šitame nieko nematau. Kada mm turi būti?

Antradienį turi būti mmm mirksiukas.gif Na jei pasitvirtintų tai būtų labai didelis netyčiukas blush2.gif

QUOTE(Puk @ 2013 04 20, 19:13)
Tokius vaiduoklius Instant mėto ir nesant  nestuke.gif

Na dabar turiu "Bitutę" tai ją darysiu, pažiūrėsim, ką ji rodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2013 04 20, 12:55)

user posted imageMy Webpage

Nieo nematau schmoll.gif
inga18 matos mirksiukas.gif Reiktu kartoti mirksiukas.gif
Atsakyti