Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(starrgirl @ 2013 04 22, 09:47)
Nesistebiu,kad nematot,nes nufotografavus dar neryškesnis,greičiau  ne vaiduklis,o dar tik vaiduoklių vaiduoklis biggrin.gif Ir kaip tyčia testukus gausiu tik rytoj ar poryt,bet neisiu į vaistinę,pakentėsiu, tada jau ir akių laužyt nereikės smile.gif

Kantri moteris lotuliukas.gif
O šie NT ilgiau nerodo ryškiai. Bent jau man mmm dieną rodė vos vos įžiūrimą vaiduoklį.
Atsakyti
Taip, šį kartą kantri,nes požymiai viską išduoda biggrin.gif O testukai tik 20 mIU,tai ilgiau nerodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 22, 08:54)
Taip, šį kartą kantri,nes požymiai viską išduoda biggrin.gif O testukai tik 20 mIU,tai ilgiau nerodo smile.gif

O BT nematavot? butu idomu paziureti 4u.gif
Atsakyti
starrgirl, jei TU matai vaiduokli, jau turedama patirties su neigiamais NT, tai as net neabejoju, kad laukies smile.gif Mano pirmojo vaiduoklio cia irgi forume daug kas nemate, nors as jau 100% buvau tikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 22, 11:37)
starrgirl, jei TU matai vaiduokli, jau turedama patirties su neigiamais NT, tai as net neabejoju, kad laukies smile.gif Mano pirmojo vaiduoklio cia irgi forume daug kas nemate, nors as jau 100% buvau tikra smile.gif

mano irgi drinks_cheers.gif bet kai jauti simptomus ir pati iziuri ta vaiduokliuka, kazkaip nelieka abejoniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2013 04 20, 18:43)
Seniau jau buvau kelusi savo ryskejancius nt, bet stai nuoroda toms, kurioms galbut aktualu, kaip ryskeja tie testukai nuo-iki. Mano kruvele nt Ciklai 27CD.

Super! wub.gif

QUOTE(3kitten @ 2013 04 20, 19:54)
Darytas siandien vakare. Menesines lyg ir veluoja, kiek tiksliai nezinau, pastaruoju metu buvo nereguliaru. Ka manot?
testukas

mano toks buvo, ir dbr kleckui 11men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2013 04 22, 10:54)

tai kokie tie požymiai?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Idedu vaiduokli NT
11dpo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sampara @ 2013 04 22, 12:55)
Sveikos  smile.gif  Idedu vaiduokli NT
11dpo  ax.gif

matosi II, sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sampara @ 2013 04 22, 12:55)
Sveikos  smile.gif  Idedu vaiduokli NT