Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiduoklių namai...

QUOTE(inguce @ 2013 04 30, 11:42)
na cia be raudonos spalvos.net artint nereikia,matos http://www.part.lt/p...45d5f673523.jpg

Gražus ružavas vaiduoklis thumbup.gif laukiam ryškėjimo po poros dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 04 30, 10:42)
sheila,o gal tau irgi nereikia dar prarasti vilties???? mm dar neatėjo? kelinta CD?  blush2.gif

Ne ne, aš jau praradau, visgi vakar dariau su dieniniu, o šiandien ryte 2 su rytiniu smile.gif Dabar man 28CD smile.gif MM turi ateit poryt smile.gif
Atsakyti
man pagal ideja mmm turetu buti rytoj ir jai nepasyrodys tai poryt darysiu testuka.kadangi turiu tokia pacia kasete tai ja ir darysiu.jai vel vaiduokliaus tada pirksiu brangesni ir kitoki smile.gif bet butu saunu lauktis,o ir planuojame dar tik pirma menesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inguce @ 2013 04 30, 10:51)
o gal kas gali ir mano testuka ivertint? kokybe nelabai gera,bet priartinus galima iziureti.yra siektiek ryskesnis nei nuotraukoj  http://www.part.lt/p...cfa022a1860.jpg

Nuotraukos kokybe nelabai gera, bet lygtaaais kazka matau smile.gif
Papildyta:
Padariau irgi NT, bet cia ne pirmas rytnukas. Ir nufotkinau po gero pusvalandzio, taigi tikiu kad cia greiciausiai evap line.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2013 04 30, 13:33)
Padariau irgi NT, bet cia ne pirmas rytnukas. Ir nufotkinau po gero pusvalandzio, taigi tikiu kad cia greiciausiai evap line.

Kažkas vaiduokliuoja.. Siūlau ryte kartot 4u.gif
Atsakyti
user posted image
[/quote]
o ka iskarto o ne po puses val. rode?
Atsakyti
[quote=inguce,2013 04 30, 13:40]
user posted image
[/quote]
o ka iskarto o ne po puses val. rode?
[/quote]
Is karto nieko nemaciau, paskuj su mama pakalbeja telefonu pusvalanduka. biggrin.gif Vilciu daug nededu, linkus manyt kad cia evap (Nes man jau 15 ciklas eina, moku susitaikyt) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chikipiki @ 2013 04 30, 12:33)
Nuotraukos kokybe nelabai gera, bet lygtaaais kazka matau smile.gif
Papildyta:
user posted image

O tai cia ta vertikali plona juostele? g.gif tokio nesu dariusi tai nezinau kaip vertinti...
Atsakyti
pasakykit man neismaneliai,kas tas evap blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguce: 30 balandžio 2013 - 13:13
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 30, 14:10)
O tai cia ta vertikali plona juostele? :hm  tokio nesu dariusi tai nezinau kaip vertinti...

Teigiamas NT + neigiamas - :) As irgi nzn kaip vertinti. Nedaznai tokius perku nes lb brangus. (Internetiniai pasibaige, radau toki stalciui) :D
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2013 04 30, 14:10)
O tai cia ta vertikali plona juostele? g.gif  tokio nesu dariusi tai nezinau kaip vertinti...

kaip suprantu turetu buti pliusiuko vertikalus bruksniukas tokio pat storio kaip ir horizantalus?
Atsakyti
QUOTE(inguce @ 2013 04 30, 14:12)
pasakykit man neismaneliai,kas tas evap blush2.gif

Evap line cia kaip po kiek laiko islenda kokia nors nesamone toj vietoj kur turi buti antra juostele. Jos dazniausiai pilkos. O sita melina.. del to ir nesuprantu kaip vertint. Niu zodziu laikas parodys. Nupirksiu siandien su rauguonu reagentu, rytoj pakartosiu.
Atsakyti