QUOTE(prieblanda @ 2009 02 23, 22:28)
kuo mažiau stresuoti, kad neprisimeni kažko ir griežtas dienos režimas: laiku keltis, laiku gultis, rasti laiko pavalgyti laiku, išeiti pasivaikščioti, tiesiog pailsėti, atsipūsti.
receptūra išbandyta nuosavu kailiu, kai buvau abiturientė. rezultatai puikūs
pirmas dvi savaites save prievartavau ir laužiau prie režimo, nes esu pelėda ir t.t., bet paskui pagavau cinkelį ir buvo normaliai.
iš praktinių pavyzdžių - nuo 21 val. vakaro pas mane namie buvo įvesta komendanto valanda
šeimyna žinojo, kad jei nors cyptels, ar kur ne vietoj šviesą uždegs, tai aš juos suėsiu gyvus dėl kenkimo mano ateičiai 
beje, atminčiai nieko tada nenaudojau. valerijono pagerdavau, kad geriau miegočiau.
tai vat, šitai receptūrai svarbiausia - valia, bet kūnui ir protui nauda garantuota.
jei valios nėra, tada galima bandyti žaisti su tabletėm, bet man niekada jos normaliai nepadėjo, jei lyginsim su režimo efektu
receptūra išbandyta nuosavu kailiu, kai buvau abiturientė. rezultatai puikūs

iš praktinių pavyzdžių - nuo 21 val. vakaro pas mane namie buvo įvesta komendanto valanda

beje, atminčiai nieko tada nenaudojau. valerijono pagerdavau, kad geriau miegočiau.
tai vat, šitai receptūrai svarbiausia - valia, bet kūnui ir protui nauda garantuota.
jei valios nėra, tada galima bandyti žaisti su tabletėm, bet man niekada jos normaliai nepadėjo, jei lyginsim su režimo efektu

Ačiū už išsamų atsakymą, labai įdomi idėja su tuo ''režimo efektu'', tikrai išbandysiu

Tačiau įdomu tada, kada reikia mokytis? Ta prasme ar geriau kalti dienos metu, ar vakare iki kokios 21h (kaip suprantu, prieš miegą geriau nesimokyt), ar kalti pvz. ryte, vos pabudus?