QUOTE(rasiux- @ 2013 04 22, 12:29)
Jo, mirsta temute

O as tebesvajoju. baigiau KT kursa. Uzsirasiau echo, ziuresiu macijo tos tabletkos ar ne. Sumazino kiausuka ar ne. Bet kokiu atveju pradesim pavasario - vasaros darbus

InetaV, nu laikysim kumscius uz tave

QUOTE(Jurgel @ 2013 04 23, 11:20)
Sveikutės. ineta tikimės viskas bus gerai ir labai nuoširdžiai linkim kuo greičiau pamatyti du brūkšnelius

Jurgel tave su pusiaukele

QUOTE(Šyta @ 2013 04 22, 09:35)
Ei,a yr da planuojančių trečią,ketvirtą,penktą,šeštą...???
Yr, yr...

Bent jau teoriskai

Aciu, mergaites
Jurgel, atrodo nesenai suzinojai, kad laukies, o jau pusiaukele. Su tuo ir sveikinu. Pasirodyk kaip atrodai
Ir tu, Neringute, pasirodyk

Jurgel, atrodo nesenai suzinojai, kad laukies, o jau pusiaukele. Su tuo ir sveikinu. Pasirodyk kaip atrodai

aga, kaip tik su MB vakar apie tai snekejom, kad atrodo gi va tik neseniai planavom, dirbom, stengemes dar tik, o cia jau pusiaukele... Kaip greit tas laikas eina.
Pasirodymui tai reik nusifotografuot tada man. Vis neprisiruosiu, bet reiks paprasyt MB kai gris kad padarytu kokia nuotraukele ir ikelsiu tada
Pasirodymui tai reik nusifotografuot tada man. Vis neprisiruosiu, bet reiks paprasyt MB kai gris kad padarytu kokia nuotraukele ir ikelsiu tada

Lauksiu

QUOTE(Jurgel @ 2013 04 23, 12:19)
aga, kaip tik su MB vakar apie tai snekejom, kad atrodo gi va tik neseniai planavom, dirbom, stengemes dar tik, o cia jau pusiaukele...
O mes vakar kalbejom, kad tik ka 16, 22 savaites skaiciavom - o jau kleckui menuo

Ineta, primink - kada ir kokio rezultato po KT laukiam?

Geguzes 6 laukiam des kiausides sumazejimo, buvo gerokai padidejus
labai atsiprašau. Gerai, kad turim, kas šiknon spiria.
Juma, gyvenimas eina į priekį, nebus taip , kaip buvo. Kiba ne?
Aš lekioju, bandau dirbt (reikia), CV siuntinėju (noriu kito darbo), ale gaila, kad pas mus nelabai, kas yra, tai tik Kaunan. Nu bet po kokių dviejų savaičių susiruošiu ne pagal sklebimus pasiuntinėt, a maža kas.
Nusistačiau sau terminą birželio pradžioj į darbą šiaušt. Nori, nenori, teks.
Papildyta:
Ai, gi dar planuoju ketvirtokų išleistuves. Gegužės 29 baliavosim, reikia vaikam visko įdomaus prigalvot gamtoj, žaidimų, prizų, loterijų, staigmenų.
Juma, gyvenimas eina į priekį, nebus taip , kaip buvo. Kiba ne?
Aš lekioju, bandau dirbt (reikia), CV siuntinėju (noriu kito darbo), ale gaila, kad pas mus nelabai, kas yra, tai tik Kaunan. Nu bet po kokių dviejų savaičių susiruošiu ne pagal sklebimus pasiuntinėt, a maža kas.
Nusistačiau sau terminą birželio pradžioj į darbą šiaušt. Nori, nenori, teks.
Papildyta:
Ai, gi dar planuoju ketvirtokų išleistuves. Gegužės 29 baliavosim, reikia vaikam visko įdomaus prigalvot gamtoj, žaidimų, prizų, loterijų, staigmenų.