Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų yra planuojam dar...38 karstos naujienos

Valiooooo! smile.gif Na, jus ir saunuoliai! thumbup.gif wub.gif
Sveikinimai didziausi! Bukit sveiki ir laimingi wub.gif Mamytei kuo greiciau atgauti jegas, o Linukui sociai valgyti, ramiai miegoti ir sparciai augti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinam sulaukus Lino 4u.gif 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Laba visom:)
Gretusiu,sveikinu ,nu apsisukai tu cia normaliai,nespejau ne papergyvent smile.gif
Saunuole ,sakiau ,kad antras lengviau bus smile.gif
Linukui ir jo mamytei po 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu tapus dviguba mama 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu negaliu rasyt spijonas pabudo....Paulius nemo ziuri,garsai sklinda atrodo,kad bojevika,einu ramyt
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2013 03 24, 21:27)
Tai jau pagimdem smile.gif 17.15 nuleido vandenis, 18.25 gime 3550 g ir 56 cm stebuklas Linutis.

Sveikinam mamyte su laukus Linucio!!!
Atsakyti
Ai del baznycios tai tysiau nuo leliuko visus,man ten patinka,ispazinties neinu,nemoku eil.kaip kazkas rase,ant bobulku nepykstu,nekreipiu i jas demesio,seniai jau perdege ....tik viena varna atsimenu,kad Pauliu drausmino ,nes tas linguoja ir bumba sau panosei,pyko babusia,sakau serga jis,o ji tai i ligonine eikit ,o ne i baznycia :)nu bapce teisybe pasake,negali pykt,sakau,bet ma cia labiau patinka nei ligoninej....misios jau buvo pasibaige....beje paskutiniu metu jis su mb lauke sala.,smile.gifo dab ir vienas pasilieka....siandie patiko man,nebuvo ka vogt,nes namie tik blyneliai ,citrina ir zaliu makaru pokelis :)tai blynelius patvarke i vsio,makarus pakavojau...nerado:)
Viduriukui mano baznycia ir rakstis subinej,sedi,mekena,klausineja kada kada baigsis,man ner ka cia veikt,sakau melskis,jis jau pasimeldziau....tada kentek,Jokubas zvakutes degioja,duodu centu aukoja,mes einam per vaiku misias ,tai tokiu grybu kaip mes pilna baznycia :)ten ir piest ,zaislu prideta vaikam...o lelius tai be balso miega savo karzinkoj ir vsio :)mb itariu ir mielai lovoj prasivoliotu...jei ne mano uzgaida i baznycia,visa seima kencia iskyrus mane,man patinka ten,patinka ziema susalti iki kaulu gelimo,patinka paklupot ant saltu grindu,patinka save isgirst,pamatyt savo mintis,patinka pajust gyvenimo laikinuma......tik baznycioj susimastau del ko kodel...nemoku ten nei tu priklaupimu ,nei dar ten visu pribambasu.....tiesiog ten labiausia jauciu save ir Dieva :)Parejus buna labai skanios paprastos bandeles,kava labai kvepia,namai silti silti,visi atrodo tampam geresni......tai tiek,o kiek to tikejimo,vienas Dievas tezino,meldziuos daznai ,nes kitaip kitaip nezinau kaip butu ,tiesiog mano laimes formule matyt tokia smile.gif
ne i tema biski,mazius tai priputo ir miega ant ranku,tik padedu aliarmas,tai vel 1 ranka baksnoju.Koks jis man fainas,kalbinu tai akytes taip ispucia tarytum kazka taip nori man pasakyt,nusisypso,garsu gukt...o as ziuriu ir neapsakomai dziaugiuos ,kaip nenoriu viso to pamirst...verta del tokiu akimirku gyvent....
Paulius aprimo gal uzlinko...ot butu faina.Nabagas kaip jis laukia,kol i daugiabucius eisim liftu vaziuot,fotografuot,vis tikrina data,pazadejau 03 30 ....sunkiausias jis ,bet ir nuosirdziausias,siandie pica suvalge,kepem kartu...sako aciu mamyte skani pica kaip pasaka,as tave myliu,zinau,kad paest jis megsta,ale zinau ,kad myli....o as eidama gult batonus 3,sausus pusrycius,kakava,picas dar 6 liko ir kita geruma i maziuko vezima idejau,uzklojau adijaliuku,kad ryte atsikeles nepavogtu,tai zinokit mergos taip visas miegamas kvepia,jau est uzsimaniau negaliu blush2.gif nu bandysiu cara padet lyg imigo....boze kiek prirasiau,ale nieks nemato tai tyliai pasiplausiu .
labanakt,karaliukas miega,einu ir as jau :)pavizituosiu visus ir i mignaicius smile.gif
ate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bite123: 24 kovo 2013 - 23:26
TAI VA MERGIUKAI, SITUACIJA TOKIA....
- kokia yra....nebiseina ma cia gulinet.... nebeplanuoju,noriu nuo virusu pailset... mirksiukas.gif istikro tai nebemoku nuosirdziai dziaugtis kitu- II pagaliukais, nes savo stebukla, savo svajone turiu jau wub.gif ir pereinu prie trimecio auginimo ypatumu mirksiukas.gif

bet savo darba padariau iki galo, sukuriau nauja palata... ir dar viena+

prisiplanavusios - augina2345

nu uzmetykit pomidorais... jei ka.... tikiuosi Jusu kompas viska atlaikys...

kas norit, bet tik nebeplanuojancios, mielai prasom, ir te nebus jokiu uzrasu, jokio palaikymo, jokiu datu ir pastebejimu... vnz vieni pliotkai apie ora ir nieka...

o jus planuokit toliau - mintys materializuojasi, tai ne siaip sau oro virpinimas bigsmile.gif
Atsakyti
Gretusiu, sveikinimai wub.gif

Labas rytukas, kas su kavyte prisijungs?

Justma nebežinau dbr prie kurios temos jungtis... realybė sako, kad nebeplanuosim... o ką su širdim daryt... gal tik labiau skaudinu save čia sėdėdama, nežinau verysad.gif
Atsakyti
lab ryt, ir as su kavute ax.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif

JUSTMA...norėjau jau visai atsisveikint su SM...ale ne,negaliu...ypač dėl šios palatos...Tad ačiū už naują kampą 4u.gif Jungsiuos,o toliau matysma mirksiukas.gif
Aš gi irgi nebeplanuoju...nors smagu,kai planiukės savo II pasidžiaugia...o kartais toks lengvas diegliukas širdin...

GRETUSIU-laaaabai sveikinuuuuuuuu 4u.gif Kad tik viskas sklandžiai nuo pradžių 4u.gif

ALEKTO-džiaugiuos už Tave darkart ir "sirgsiu" už jus 4u.gif

BURKA-juk galima ir ten,ir čia...matysi,kur geriau mirksiukas.gif

BITE-varom į Maltą???? mirksiukas.gif Kada TB tas diplominis???
4u.gif už džiaugsmelius ir rūpestėlius

Sergam...man žiaurus sinusitas...mažoji karščiuoja antra para iki 39...jai nosis,gerklytė,dantukai besikalantys,įtariu ir ausytes paskauda...tik numušus tempą vaikas į veidą sugrįžta...o gaila kaip,negaliu...jau prisigalvoju visko...ale da žiūrėsiu...
Mažius daržan ištremtas,nes tooooks piktybinis dabar-visas triukšmas namuos tik nuo jo... doh.gif
Dičkiams atostogos,ale su jais susitart galima,dar man paaukliauja smile.gif

Ai,dar dėl kelionės...lyg ir nusprendėm į Maltą rolleyes.gif pasitarėm-negalim palikt viduriuko-skaudės vaikui širdelę...tik mažių diedukai priglaus (bo tam nė šiknoj,nė uodegoj da tos kelionės,o dar ta lėtinė ožligė...)

Atsakyti
Sveikos, dickiai - pas senelius, viduriukas - darbe, mazius susimuliavo liga, paliktas namie, parpia dabar plikas po mano kaldra...
JusTma, pavarei, tai ku daba daryc? As irgi cia ne del to, kad planuoju, nors sirdis oi, kaukia kaip, bet protas dar irgi valdzia turi...cia as del Jusu visu...tai kaip dabar- kaip supratau - man jau kitam skyriuj gullet priklauso g.gif
Bite - buckis Tau, geriau paaiskinti man, ka jauciu baznycioj, kaip ir kuo tikiu nieka negalejo, net as pati sau...niekaip nesuprasdavau, kodel baznycioj taip salta, ir kodel taip silta ir gera parejus namie, dusioj taip pat...bent kuriam laikui... Turi nerealia dovana - pajusti - isrieksti zodziu - ka , regis ir taip jauciam, kas ir taip tvyra visad salia, tik nesupranti, atrodo kas, nemoki pasakyti...Gal, rasymais uzsiimk, a? g.gif
Atsakyti