Ai del baznycios tai tysiau nuo leliuko visus,man ten patinka,ispazinties neinu,nemoku eil.kaip kazkas rase,ant bobulku nepykstu,nekreipiu i jas demesio,seniai jau perdege ....tik viena varna atsimenu,kad Pauliu drausmino ,nes tas linguoja ir bumba sau panosei,pyko babusia,sakau serga jis,o ji tai i ligonine eikit ,o ne i baznycia :)nu bapce teisybe pasake,negali pykt,sakau,bet ma cia labiau patinka nei ligoninej....misios jau buvo pasibaige....beje paskutiniu metu jis su mb lauke sala.,

o dab ir vienas pasilieka....siandie patiko man,nebuvo ka vogt,nes namie tik blyneliai ,citrina ir zaliu makaru pokelis :)tai blynelius patvarke i vsio,makarus pakavojau...nerado:)
Viduriukui mano baznycia ir rakstis subinej,sedi,mekena,klausineja kada kada baigsis,man ner ka cia veikt,sakau melskis,jis jau pasimeldziau....tada kentek,Jokubas zvakutes degioja,duodu centu aukoja,mes einam per vaiku misias ,tai tokiu grybu kaip mes pilna baznycia :)ten ir piest ,zaislu prideta vaikam...o lelius tai be balso miega savo karzinkoj ir vsio :)mb itariu ir mielai lovoj prasivoliotu...jei ne mano uzgaida i baznycia,visa seima kencia iskyrus mane,man patinka ten,patinka ziema susalti iki kaulu gelimo,patinka paklupot ant saltu grindu,patinka save isgirst,pamatyt savo mintis,patinka pajust gyvenimo laikinuma......tik baznycioj susimastau del ko kodel...nemoku ten nei tu priklaupimu ,nei dar ten visu pribambasu.....tiesiog ten labiausia jauciu save ir Dieva :)Parejus buna labai skanios paprastos bandeles,kava labai kvepia,namai silti silti,visi atrodo tampam geresni......tai tiek,o kiek to tikejimo,vienas Dievas tezino,meldziuos daznai ,nes kitaip kitaip nezinau kaip butu ,tiesiog mano laimes formule matyt tokia

ne i tema biski,mazius tai priputo ir miega ant ranku,tik padedu aliarmas,tai vel 1 ranka baksnoju.Koks jis man fainas,kalbinu tai akytes taip ispucia tarytum kazka taip nori man pasakyt,nusisypso,garsu gukt...o as ziuriu ir neapsakomai dziaugiuos ,kaip nenoriu viso to pamirst...verta del tokiu akimirku gyvent....
Paulius aprimo gal uzlinko...ot butu faina.Nabagas kaip jis laukia,kol i daugiabucius eisim liftu vaziuot,fotografuot,vis tikrina data,pazadejau 03 30 ....sunkiausias jis ,bet ir nuosirdziausias,siandie pica suvalge,kepem kartu...sako aciu mamyte skani pica kaip pasaka,as tave myliu,zinau,kad paest jis megsta,ale zinau ,kad myli....o as eidama gult batonus 3,sausus pusrycius,kakava,picas dar 6 liko ir kita geruma i maziuko vezima idejau,uzklojau adijaliuku,kad ryte atsikeles nepavogtu,tai zinokit mergos taip visas miegamas kvepia,jau est uzsimaniau negaliu

nu bandysiu cara padet lyg imigo....boze kiek prirasiau,ale nieks nemato tai tyliai pasiplausiu .
labanakt,karaliukas miega,einu ir as jau :)pavizituosiu visus ir i mignaicius
ate