QUOTE(Shagrifa @ 2013 09 11, 08:42)
Labas rytas
Jurgel

, papasakok apie Elzytes gimima

oi kad žinok nemoku aš gražiai kaip kitos rašo

Iš vis, pats gimdymas man visai neptinka. Žodžiu terminas buvo 9 dieną, gydytoja dar sakė kad ir pernešiot galiu. Pati tą savaitę irgi dar nesiruošiau gimdyt (lyg manes kas klaustų), bet kažkokia nuojauta buvo, kad jau jau tuoj. Nes skubėjau pasidaryt ką reikia, paskutinėm dienom puoliau vystykliukus siųti, patalynę į lovytę (beje, čia irgi geras sutapimas, kai Joneliui pabaigiau patalynę siųti už dviejų valandų vandenys nubėgo, kai Elzytei- kažkur už paros. Žodžiu noriu gimdyt, reik patalynę pabaigti siųti

), manikiūrus, pedikiūrus darytis. Šeštadienį MB dirbo iki vakaro, kai grįžo dar priverčiau pas draugę mano nuvažiuoti, drabužėlių mažylei dežę pasiėmėm, tada būtinai man dar prireikė sušių ir šampano. MB dar siūlė sekmadienį gal, bet man nea, reikėjo būtinai ir viskas

vakare užmigau stebėtinai greitai ir kietai, bet paryčiais prabudau ir viskas, lovoj varčiausi, kol 6.30 išgirdau pilve pažįstamą pokšt. Atsistojau, iš tikro bėga vandenys. Pašaukiau vyrą, tas iš karto suprato kas vyksta, bet komentaras geras buvo: ech tos moterys, tik gavo dėžę skudurų ir iš karto lenda matuotis

paskambinom anytai kad atvažiuotų pupkį pažiūrėt, o mes į KKGN. Atvažiavom, veikla jokia nevyksta, kaklelis neišsitiesines, lelius neįsistatęs

Ką laukiam sako 6 valandas jei nieko, skatinsim. Ačiū D 10.30 veikla prasidėjo. Na ir toliau viskas kaip su Joneliu. skausmas stiprėja kosminiu greičiu, po valandos varo jau non stop, nors sarėmius aparatas fiksuoja visai silpnus ir kaklelis visai nejuda

tai jau šį kartą nevaidinau motinos didvyrės ir iš karto pasiprašiau epiduro. Nes su Joneliu taip šliaužiojau grindimis su ištisiniu skausmu be jokių poilsių, o veikla visitek jokia nevyko. epidura irgi sunkiai darė, nes pasirodo stubure saaugų yra, bet galų gale pavyko. Na ir po epiduro, kaip ir pirmą kartą, pora valandų ir kaklelis atsidaręs, man jis kaip kokie skatinamieji suveikia

o tada jau greitai, keturi stūmimai ir mažylė ilgais juodais plaukais man ant krūtinės
Baisu buvo grįžus namo, kaip brolis priims naują šeimos narę, bet viskas gerai. Brolis nuolat glosto sesę, bučiuoja, jei tik suverkia bėga pasupti ir liepia duot man jai valgyt

mylu lylu sesei daro ir netgi duoda mašinėlę, kurios daugiau niekam neduoda
Su vyru kurią dieną šnekėjom, koks geras jausmas sakyti jau ne turiu vaiką, o turiu vaikų

Ir tikimės, kad ne paskutinis