Ineta.V
Sveikinu kuo nuoširdžiausiai! Dabar lengvo tau ir sklandaus nešiojimo
QUOTE(Jurgel @ 2013 09 10, 13:50)
Kokia maza mergyte
Jurgel
sveikinimai, kaip gimdymas? kaip mazute? ar didele gime
Ir dar kokia graži Elzytės gimimo dienos data
- visada šventė
Labas rytas
Jurgel
, papasakok apie Elzytes gimima 
Pasikeiciau varda, cia ta pati Ineta
Jurgel
Pasikeiciau varda, cia ta pati Ineta
QUOTE(Shagrifa @ 2013 09 11, 09:42)
Is avataro atpazistama dar
Jus ka norit, ta sakykit, bet as vyru nesuprantu ir niekada nesuprasiu
QUOTE(*Alegria* @ 2013 09 11, 11:31)
Taip kaip ir vyrai nesupras musu

Stai mano kolekcija. Atitinkamai 11, 12, 13 DPO. 10 DPO nedejau, nes niekaip nejo isgaut vaiduokliuko. Vistiek dar nesitiki, vis paziuriu i NT, kad isitikinciau
Beje, per mano durna galva dukra rado NT
Shagrifa- o tu jam pasakok, koks jis pasidarys svarbus- bus didysis brolis, turės išmokyti mažiuką žaisti, mamos klausyti, bučkį duot
, pripasakok, kad mažiukas norės su juo žaisti, būti, labai jį mylės. Vaikams labai svarbu jaustis ypatingais, reikalingais, svarbiais. Gimus leliukui dovanas reiki didesniesiems įteikti, nes jie tapo vyresniais broliais/sesėm. Tai padeda suartinti juos su nauju žmogeliuku, kuris pasidarė namų karalaitis ir tėvų valdovas.
P.S.- labai džiaugiuosi už tave. Reik mums susipažint "gyvai"
QUOTE(rasiux- @ 2013 09 11, 14:31)
Shagrifa- o tu jam pasakok, koks jis pasidarys svarbus- bus didysis brolis, turės išmokyti mažiuką žaisti, mamos klausyti, bučkį duot
, pripasakok, kad mažiukas norės su juo žaisti, būti, labai jį mylės. Vaikams labai svarbu jaustis ypatingais, reikalingais, svarbiais. Gimus leliukui dovanas reiki didesniesiems įteikti, nes jie tapo vyresniais broliais/sesėm. Tai padeda suartinti juos su nauju žmogeliuku, kuris pasidarė namų karalaitis ir tėvų valdovas.
Vat dėl šito sakinio nesutikčiau
QUOTE(Shagrifa @ 2013 09 11, 08:42)
Labas rytas
Jurgel
, papasakok apie Elzytes gimima 
Jurgel
oi kad žinok nemoku aš gražiai kaip kitos rašo
Baisu buvo grįžus namo, kaip brolis priims naują šeimos narę, bet viskas gerai. Brolis nuolat glosto sesę, bučiuoja, jei tik suverkia bėga pasupti ir liepia duot man jai valgyt
Su vyru kurią dieną šnekėjom, koks geras jausmas sakyti jau ne turiu vaiką, o turiu vaikų
Nu faina, Jurgel, taip lengvai atrodo
Rasiux, butu smagu susipazinti
Rasiux, butu smagu susipazinti
QUOTE(Shagrifa @ 2013 09 11, 16:30)
manes neuzmirskit