Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų yra planuojam dar...38 karstos naujienos

Ineta.V wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinu kuo nuoširdžiausiai! Dabar lengvo tau ir sklandaus nešiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 09 10, 13:50)
Ineta.V wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Sveikinu kuo nuoširdžiausiai! Dabar lengvo tau ir sklandaus nešiojimo wub.gif

Kokia maza mergyte wub.gif Sveikinimai! wub.gif
Atsakyti
Jurgel wub.gif sveikinimai, kaip gimdymas? kaip mazute? ar didele gime wub.gif
Atsakyti
Ir dar kokia graži Elzytės gimimo dienos data wub.gif - visada šventė biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jurgel wub.gif , papasakok apie Elzytes gimima wub.gif

Pasikeiciau varda, cia ta pati Ineta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 11 rugsėjo 2013 - 08:42
QUOTE(Shagrifa @ 2013 09 11, 09:42)
Pasikeiciau varda, cia ta pati Ineta  mirksiukas.gif

Is avataro atpazistama dar mirksiukas.gif

Jus ka norit, ta sakykit, bet as vyru nesuprantu ir niekada nesuprasiu doh.gif Cia kalbejo, kad dar nenoretu gal vaiku, gal pora metu palaukt dar, o vakar eme ir smileysex.gif be jokios apsaugos ir iki galo... Uzmuskit, nesuprasiu ju mastysenos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 09 11, 11:31)
Jus ka norit, ta sakykit, bet as vyru nesuprantu ir niekada nesuprasiu doh.gif

Taip kaip ir vyrai nesupras musu biggrin.gif Jei jau ejo iki galo be jokiu klausimu, tai reiskia nebenori laukti poros metu tongue.gif

user posted image

Stai mano kolekcija. Atitinkamai 11, 12, 13 DPO. 10 DPO nedejau, nes niekaip nejo isgaut vaiduokliuko. Vistiek dar nesitiki, vis paziuriu i NT, kad isitikinciau wub.gif Jauciuosi ipatingai wub.gif
Beje, per mano durna galva dukra rado NT cool.gif Sako, mama, ar jau turesim leliuka ? biggrin.gif Tai teko pasakyt, kad TAIP. Labai dziaugesi, o va sunus nzn kaip reaguos, nes sako, kad nei brolio, nei sesutes nenori. Bandysiu nufilmuot biggrin.gif
Atsakyti
Shagrifa- o tu jam pasakok, koks jis pasidarys svarbus- bus didysis brolis, turės išmokyti mažiuką žaisti, mamos klausyti, bučkį duot mirksiukas.gif , pripasakok, kad mažiukas norės su juo žaisti, būti, labai jį mylės. Vaikams labai svarbu jaustis ypatingais, reikalingais, svarbiais. Gimus leliukui dovanas reiki didesniesiems įteikti, nes jie tapo vyresniais broliais/sesėm. Tai padeda suartinti juos su nauju žmogeliuku, kuris pasidarė namų karalaitis ir tėvų valdovas.
P.S.- labai džiaugiuosi už tave. Reik mums susipažint "gyvai" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 09 11, 14:31)
Shagrifa- o tu jam pasakok, koks jis pasidarys svarbus- bus didysis brolis, turės išmokyti mažiuką žaisti, mamos klausyti, bučkį duot  mirksiukas.gif , pripasakok, kad mažiukas norės su juo žaisti, būti, labai jį mylės. Vaikams labai svarbu jaustis ypatingais, reikalingais, svarbiais. Gimus leliukui dovanas reiki didesniesiems įteikti, nes jie tapo vyresniais broliais/sesėm. Tai padeda suartinti juos su nauju žmogeliuku, kuris pasidarė namų karalaitis ir tėvų valdovas.
P.S.- labai džiaugiuosi už tave. Reik mums susipažint "gyvai"  mirksiukas.gif

Vat dėl šito sakinio nesutikčiau rolleyes.gif Anot kai kurių knygų, tai gimus leliukui, nemaža dalis vyresnėlių labai nusivilia, nes tiesiog leliukai dar per maž būna žaisti. Jie nesuvokia to laiko kažkaip. Atrodo, kad gimus vat ims ir turės žaidimų draugą. bet taip gi nebūna. Geri metai praeina, kol tie vaikai pradeda žaisti. Tiesiog nereikia iliuzijų bereikalingų sukurti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2013 09 11, 08:42)
Labas rytas 4u.gif
Jurgel  wub.gif , papasakok apie Elzytes gimima  wub.gif

oi kad žinok nemoku aš gražiai kaip kitos rašo blush2.gif Iš vis, pats gimdymas man visai neptinka. Žodžiu terminas buvo 9 dieną, gydytoja dar sakė kad ir pernešiot galiu. Pati tą savaitę irgi dar nesiruošiau gimdyt (lyg manes kas klaustų), bet kažkokia nuojauta buvo, kad jau jau tuoj. Nes skubėjau pasidaryt ką reikia, paskutinėm dienom puoliau vystykliukus siųti, patalynę į lovytę (beje, čia irgi geras sutapimas, kai Joneliui pabaigiau patalynę siųti už dviejų valandų vandenys nubėgo, kai Elzytei- kažkur už paros. Žodžiu noriu gimdyt, reik patalynę pabaigti siųti lotuliukas.gif ), manikiūrus, pedikiūrus darytis. Šeštadienį MB dirbo iki vakaro, kai grįžo dar priverčiau pas draugę mano nuvažiuoti, drabužėlių mažylei dežę pasiėmėm, tada būtinai man dar prireikė sušių ir šampano. MB dar siūlė sekmadienį gal, bet man nea, reikėjo būtinai ir viskas lotuliukas.gif vakare užmigau stebėtinai greitai ir kietai, bet paryčiais prabudau ir viskas, lovoj varčiausi, kol 6.30 išgirdau pilve pažįstamą pokšt. Atsistojau, iš tikro bėga vandenys. Pašaukiau vyrą, tas iš karto suprato kas vyksta, bet komentaras geras buvo: ech tos moterys, tik gavo dėžę skudurų ir iš karto lenda matuotis lotuliukas.gif paskambinom anytai kad atvažiuotų pupkį pažiūrėt, o mes į KKGN. Atvažiavom, veikla jokia nevyksta, kaklelis neišsitiesines, lelius neįsistatęs blink.gif Ką laukiam sako 6 valandas jei nieko, skatinsim. Ačiū D 10.30 veikla prasidėjo. Na ir toliau viskas kaip su Joneliu. skausmas stiprėja kosminiu greičiu, po valandos varo jau non stop, nors sarėmius aparatas fiksuoja visai silpnus ir kaklelis visai nejuda doh.gif tai jau šį kartą nevaidinau motinos didvyrės ir iš karto pasiprašiau epiduro. Nes su Joneliu taip šliaužiojau grindimis su ištisiniu skausmu be jokių poilsių, o veikla visitek jokia nevyko. epidura irgi sunkiai darė, nes pasirodo stubure saaugų yra, bet galų gale pavyko. Na ir po epiduro, kaip ir pirmą kartą, pora valandų ir kaklelis atsidaręs, man jis kaip kokie skatinamieji suveikia biggrin.gif o tada jau greitai, keturi stūmimai ir mažylė ilgais juodais plaukais man ant krūtinės wub.gif wub.gif
Baisu buvo grįžus namo, kaip brolis priims naują šeimos narę, bet viskas gerai. Brolis nuolat glosto sesę, bučiuoja, jei tik suverkia bėga pasupti ir liepia duot man jai valgyt bigsmile.gif mylu lylu sesei daro ir netgi duoda mašinėlę, kurios daugiau niekam neduoda wub.gif
Su vyru kurią dieną šnekėjom, koks geras jausmas sakyti jau ne turiu vaiką, o turiu vaikų wub.gif Ir tikimės, kad ne paskutinis blush2.gif
Atsakyti
Nu faina, Jurgel, taip lengvai atrodo ax.gif
Rasiux, butu smagu susipazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2013 09 11, 16:30)
Nu faina, Jurgel, taip lengvai atrodo ax.gif
Rasiux, butu smagu susipazinti  mirksiukas.gif

manes neuzmirskit blush2.gif
Atsakyti