Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų yra planuojam dar...38 karstos naujienos

QUOTE(Alekto @ 2013 03 29, 11:24)
Aš tai visada esu vietom eoistiška mama biggrin.gif pavalgyt ir kavos išgert man yra būtina ir privaloma, nepriklausomai kokie pikti vaikai biggrin.gif Dar geriau, keliuos anksčiau už vaikus ir kaifuoju bigsmile.gif

Aš net pajaučiau malonumą anksčiau keltis (nors esu visiška pelėda), bet keliuosi su žadintuvu prieš aštuonias. Nu o mano mažius sugalvojo jau kokią savaitę būti labai jautrus ir pabunda po manęs per penkiolika minučių doh.gif Atima visą malonumą.. Jau tada geriau miegot.

Vvarliokas thumbup.gif džiaugiuosi už tave. Gal ir anksčiau grįši nei manai.
Atsakyti
Vvarliokas- kaip tik Velykoms tokios geros žinios thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 29, 12:24)
Aš tai visada esu vietom eoistiška mama biggrin.gif pavalgyt ir kavos išgert man yra būtina ir privaloma, nepriklausomai kokie pikti vaikai biggrin.gif Dar geriau, keliuos anksčiau už vaikus ir kaifuoju bigsmile.gif

as Lygiai taip pat jau kavos atsigerti tai sventa rolleyes.gif Varliokas super naujienos thumbup.gif o kas isberta buvo?
Atsakyti
Varliok, va cia tai zinios, net siurpuliukai perbego thumbup.gif , Velykinis , sventinis, metu, gyvenimo stebuklas 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif graziu., ramiu Jums svenciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif . bandysiu ir aš prisijungti prie planuojančių ax.gif . auginam du vaikinukus, tai dabar butu labai gerai susiplanuoti mergyte rolleyes.gif vis svajoju, kad pynsiu kasas .......... wub.gif
Atsakyti
Vvarliokas, vat cia tai gera dovana thumbup.gif super, smagumelis thumbup.gif bandau isivaizduot kaip palengvejo...
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2013 03 29, 14:08)
Mergaitės - gal nesupyksit, kad su jumis pasidžiaugsiu  ax.gif

Vvarliokas, nuostabi zinia, sveikinu. Atsimenu kaip as laukiau atsakymo del GK vezio. Buvo kazkas baisaus.

QUOTE(ksida @ 2013 03 29, 20:16)
sveikos merginos  4u.gif . bandysiu ir aš prisijungti prie planuojančių  ax.gif . auginam du vaikinukus, tai dabar butu labai gerai susiplanuoti mergyte  rolleyes.gif  vis svajoju, kad pynsiu kasas .......... wub.gif

Sveika, prasom daugiau apie save 4u.gif
Atsakyti
Varliokas ..kaip dziaugiuos del taves wub.gif juk sakiau bus viskas gerai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Burka, kur tu biggrin.gif Geriam kavą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 30, 06:39)

Aš čia, iš miško ką tik parėjau, gi išeiginės, ilgiau pamiegojau, iki 6.30 tongue.gif
Dbr kavintis galima. Darbų šian milijonas, reiks namus išsikuopt, margučių primargint, pomidorų kolegei pasėt ir savų pusę išpikiuot. Ryt pas tėvus važiuosim ir iki antradienio būsim, nemėgstu aš ten taip ilgai būti...

Varliokai, super naujienos, kad viskas ir toliau tokia gera linkme eitų rolleyes.gif

Ksida, sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 30, 07:39)

As kozna ryteli su kavyte prisijungiu, ale baisiai tingiu per telefona rasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkaip ir man per telefoną sunkiai sekas rašyt, nors su planšetiniu irgi cituojasi sunkiai , žodž sunkumai visokie drinks_cheers.gif tongue.gif
Ale kur visos dingusios...
Aš pomikus išpikavau, kavinuos ir eisiu apsitvarkyt biški, o tingulys toks suėmė, padrybsočiau su mielu noru rolleyes.gif
Atsakyti