Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

Kas ziurejo Life unexpected?
Paziurejau pirma serija ir mastau ar verta ziureti g.gif ar bus kokiu "ivykiu" ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2013 08 02, 21:02)
Kas ziurejo Life unexpected?
Paziurejau pirma serija ir mastau ar verta ziureti  g.gif  ar bus kokiu "ivykiu" ?  ax.gif

PAts serialas man patiko, nes lengvai susiziurejo, deja, ji greit nusprende nutraukti todel kelios paskutines serijos buvo be rysio, nes viskas sumesta I kruva
Papildyta:
Is serialu man labia patiko One tree hill, toks gyvenimiskas labia, pradzioje neidomu buvo, bet poto labai idomu smile.gif
Atsakyti
Aisku toms, kurios ziuri tik anglu kalba serialus sis ne lygis bus, taciau as tiesiog isimylejau si seriala, ziuriu po kelias serijas is karto, toks tikras gyvenimiskas,su tikrais,ne perdetais jausmais - Son bahar . http://latino-serial...-son-bahar.html
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2013 07 31, 20:54)
drinks_cheers.gif tikrai tinkamas. Labai patiko  4u.gif

na va kaip smagu, kad patiko smile.gif
Papildyta:
na va cia mano megstamiausi ivairiems ziurovams( gal kam pravers 4u.gif ) :
detektyviniai -Castle (Kastlas), Bones (Kaulai), Hawai 5.0 (Havajai 5.0)
Fantastiniai - Vampire Diaries (Vampyro dienorasciai), Game of thrones (Sostu zaidimas), Once upon a time (Senu senoveje)
Siaubo - American Horror story (Amerikietiska siaubo istorija), Harper island ( Harperio sala)
Mistiniai - Pretty little liars (Jaunosios melages)
Drama/ mokslinis - House (Daktaras Hausas)
Drama - Revenge (Kerstas), Desperate Housewives (Nusivylusios namu seimininkes)
Komedija- Glee ( Choras), New girl (Naujoke)
Atsakyti
QUOTE(angel93 @ 2013 08 04, 22:44)
Fantastiniai - Vampire Diaries (Vampyro dienorasciai), Game of thrones (Sostu zaidimas), Once upon a time (Senu senoveje)

drinks_cheers.gif

Pradėjau žiūrėti Once Upon a Time - labai fainas. Iš tos pačios kategorijos rekomenduoju Grimm.
Atsakyti
Atradau ir skubu pasidalinti: Orange Is the New Black
Pažiūrėjau dar tik dvi serijas, bet labai užkabino.
Apie paną, kuri 15-ai mėnesių patenka į kalėjimą. Tarpuose rodo, kaip ji gyveno laisvėje. Ir, aišku, kaip jai sekasi prisitaikyti kalėjime.
Žanras: Comedy | Crime | Drama.

Rusiškai žiūriu http://serialu.net/o...rnyj/#more-9367
Atsakyti
Bjuti, as irgi ta ziuriu, labai fainas.
dar dabar ziurim rusiska Deffcionki. jau buvau rekomendavus, bet dar karta primygtinai siulau visiems paziureti. komedija apie 4 merginas, kurios is provincijos atvaziavo Maskvos uzkariauti. dabar jau trecias sezonas eina.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2013 08 24, 10:37)
Bjuti, as irgi ta ziuriu, labai fainas.
dar dabar ziurim rusiska Deffcionki. jau buvau rekomendavus, bet dar karta primygtinai siulau visiems paziureti. komedija apie 4 merginas, kurios is provincijos  atvaziavo Maskvos uzkariauti. dabar jau trecias sezonas eina.
Labai į temą, kaip tik dairiausi lengvo serialo. thumbup.gif

Gal dar kas ką rekomenduos iš rusiškų, kažkaip būtent jų mažiausiai žiūriu. Savo ruožtu žiauuriai rekomenduoju Vosmidesiatyje, žiūriu čia. bigsmile.gif Ypač patiks, kam 30 ir daugiau. thumbup.gif
Atsakyti
man nemirtingas serialas Desperate housewives, gaila, nieko nerandu panasaus.
arba nezinau. gal koki galetumet pasiulyt?

labai patiko Gossip girl.
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2013 08 24, 11:01)
Labai į temą, kaip tik dairiausi lengvo serialo.  thumbup.gif

Gal dar kas ką rekomenduos iš rusiškų, kažkaip būtent jų mažiausiai žiūriu. Savo ruožtu žiauuriai rekomenduoju Vosmidesiatyje, žiūriu čia. bigsmile.gif Ypač patiks, kam 30 ir daugiau. thumbup.gif

na is ruisku komedijiniu tai univer, Interny, Svetofor, Realnije pacani

QUOTE(Aylin @ 2013 08 24, 17:58)

Lipstick jungle
Atsakyti
Siu metu atradimas, man, neabejotinai

user posted image

O dar sitas toks nieko..

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 08 24, 18:58)

Devious Maids (2013) labai panaus, irgi yra ir jumoro, ir paslapties. Tas pats kurejas kaip Desperate Housewives.

"Orange Is The New Black" yra apie lesbietes, ar ne? g.gif
Atsakyti