Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

Neblogas mini serialas Top Of The lake (2013), man patiko gera vaidyba ir grazus N. Zelandijos vaizdai. Netradicinis detektyvas toks.

Perziurejau House of Cards 1 sezona, tuoj bus ir 2-as, ir 3 - as jau uzsakytas 4u.gif Idomus, vis tik besidomintiems politika turetu but 100 kart idomesnis - intrigos intrigeles del posto.

Atsakyti
Dar radau toki lengva rusu seriala SOSIEDI, jame vaidina Arunas Sakalauskas ir Beata Tiskevic, dvi serijas jau paziurejau, patiko.
http://allserials.tv...di-1-sezon.html
Atsakyti
Black Sails - stilistika primena Game of Thrones, kažkiek remiasi Stevenson'o "Lobių sala" (tiksliau veiksmas vyksta 20 m. prieš aprašomą knygoje). Dar vos tik pasirodęs, tačiau visai įdomiai žiūrisi. Tiesa, daug keiksmų ir atvirokų sekso/smurto/nuogybių scenų.
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2014 01 26, 21:11)
mano siu metu atradimai:
"Lilyhammer" labai geras, netradicinis, apie mafijozo is amerikos gyvenima norvegijos miestely
"Sherlock" 2010-2013 m. kurejai Didzioji Britanija, viena serija trunka 1.20min, kaip geras filmas. apie dedukcini mastyma toks detektyvas komedija. tikrai sezono atradimas man. suziurejau viska per savaite biggrin.gif
"True detective" visai naujutelaitis, tik isejo antra serija pirmo sezono, toks mistiskas su superiniais aktoriais

Lilyhammer nerealus, žiūriu su malonumu ir kikenu iš amerikiečių požiūrio į norvegų gyvenimo būdą, faunulis. thumbup.gif thumbup.gif
True detectives - labai vertas dėmesio, tik reikia po vieną seriją žiūrėti, arba pakentėti kol prikeps daugiau ir tada vienu ypu praryti.
Dar žiauriai patiko Banshee, nors kiek žiaurokas, bet prarijau ir laukiu naujų serijų.
Sherlokas eilėje po Lilyhamerio
Atsakyti
Megstantiems klaidzioti istorijos labirintais

The White Queen

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2014 02 14, 17:34)
Megstantiems klaidzioti istorijos labirintais

The White Queen

user posted image

labai patiko, gaila, kad tik 10 serijų
Atsakyti
White Queen gana vidutiniskas, lyginant su kokiais Tudors, Rome ar Borgias, bet malonus serialiukas. Girdejau, bus pratesimas White Princess, tik neaisku dar, kada.

Dabar ziuriu Orphan black - siuzetas man ne itin, kazkas zudo klonus, na ir kas? Tik kad nutraukt nenoriuč nes labai jau gerai nufilmuota ir aktore T. Maslany 10 balu, taip itikinamai suvaidinti skirtingus personazus ne kiekviena sugebetu. Gal dar mano nuomone apie siuzeta pasikeis _ kol kas tik 5 serijas paziurejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2014 02 06, 15:31)
Kažkada jūsų temoj nuskaičiau ir su kaifu pažiūrėjau serialą apie aukles . Pavadinime yra žodis skveras. Užmušk neprisimenu koks skveras biggrin.gif. gal kuri dar pamenat tokį? ačiū

berkeley square, labai patiko, tiek uzsikabliavau, kad perziurejau visas serijas per karta, baigiau ziuret 4 nakties, bet niekaip negalejau atsitraukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaidra111: 16 vasario 2014 - 23:40
QUOTE(skaidra111 @ 2014 02 17, 00:35)
berkeley square, labai patiko, tiek uzsikabliavau, kad perziurejau visas serijas per karta, baigiau ziuret 4 nakties, bet niekaip negalejau atsitraukti.

tai dar paziurekit mister Selfridge
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2014 02 16, 18:00)
White Queen gana vidutiniskas, lyginant su kokiais Tudors, Rome ar Borgias, bet malonus serialiukas. Girdejau, bus pratesimas White Princess, tik neaisku dar, kada.

Sutinku, nera tai "stiprus" serialas. Na bet malonus tai tikrai. Is pradziu glumino mane tas karaliaus personazas, niekaip is paauglystes neisaugantis (labai jau jaunai atrodo salia savo karalienes). Nors ir "Tudors" karalius nusaldintas ir "nusexovintas" iki begalybes (netgi amzius neatitinka pagal istoriunius faktus) bet turbut to reikia norint itikti moteriskai auditorijai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2014 02 17, 15:57)
tai dar paziurekit mister Selfridge

aciu uz rekomendacijas, butinai paziuresiu.
Dar norejau sitoje temoje paklausti, jaunysteje ziurejau toki nedideli keliu seriju 5-6 seriala .
Veiksmas vyko mazame miestelyje. Jame gyvena keli draugai senukai, grazuole mergina ir jaunas vaikinas, senuko sunus. Grazuole mergina draugauja su vaikinu ir nuo jo pastoja, taciau suzino, kad jo svajone buti jurininku ir apie vaikeli nieko nepasako, kad jis galetu isplaukti i jura ir savo svajone igyvendinti. Vaikinas isplaukia, o jai pasipersa kitas to miestelio vyras, kazkokios parduotuves savininkas. Ji pasako, kad yra nescia, bet tas labai dziaugiasi, pasirodo jo svajone tureti sunu jis net iskaba savo parduotuvei pasidares ... ir sunus. Jie apsiveda, o jaunasis vyras savo netikra suneli augina ir myli kaip sava. Na ir po keliu metu parsibeldzia eks meile. bet grazuole mergina jam sako tas ... yra puikus tevas ir mano vyras, jis man padejo kai man buvo sunku ir as jo negaliu isduoti, taip kad musu romanas baigtas. Tada exmeile vel isplaukia i jura.
o senukai visa teisybe zino.. ir kai teisetas vyras numirsta, o merginos sunus jau uzauga, jauna nasle liudi vienisa jie sugalvoja plana. Vienas apsimeta mirstanciu prisisaukia is kelioniu savo sunu jureivi ir prie mirties patalo privercia juos abu sutikti kad jie apsizenys. Kai priesaika duota, senukas keliasi linksmas is lovos, sunus klausia:teti, tai kaip cia ta tavo sveikata.
As staiga pasijauciau geriau ir nebemirstu atsake jam tevas. Cia nebuvo ilgas serialas 5-6 seriju. Gal kas nors koki varda is jo prisimins.
is anksto dekoju uz atsakyma
Atsakyti
oj, nemaciau tokio
Atsakyti