QUOTE(Zivilka @ 2014 02 17, 15:57)
tai dar paziurekit mister Selfridge
aciu uz rekomendacijas, butinai paziuresiu.
Dar norejau sitoje temoje paklausti, jaunysteje ziurejau toki nedideli keliu seriju 5-6 seriala .
Veiksmas vyko mazame miestelyje. Jame gyvena keli draugai senukai, grazuole mergina ir jaunas vaikinas, senuko sunus. Grazuole mergina draugauja su vaikinu ir nuo jo pastoja, taciau suzino, kad jo svajone buti jurininku ir apie vaikeli nieko nepasako, kad jis galetu isplaukti i jura ir savo svajone igyvendinti. Vaikinas isplaukia, o jai pasipersa kitas to miestelio vyras, kazkokios parduotuves savininkas. Ji pasako, kad yra nescia, bet tas labai dziaugiasi, pasirodo jo svajone tureti sunu jis net iskaba savo parduotuvei pasidares ... ir sunus. Jie apsiveda, o jaunasis vyras savo netikra suneli augina ir myli kaip sava. Na ir po keliu metu parsibeldzia eks meile. bet grazuole mergina jam sako tas ... yra puikus tevas ir mano vyras, jis man padejo kai man buvo sunku ir as jo negaliu isduoti, taip kad musu romanas baigtas. Tada exmeile vel isplaukia i jura.
o senukai visa teisybe zino.. ir kai teisetas vyras numirsta, o merginos sunus jau uzauga, jauna nasle liudi vienisa jie sugalvoja plana. Vienas apsimeta mirstanciu prisisaukia is kelioniu savo sunu jureivi ir prie mirties patalo privercia juos abu sutikti kad jie apsizenys. Kai priesaika duota, senukas keliasi linksmas is lovos, sunus klausia:teti, tai kaip cia ta tavo sveikata.
As staiga pasijauciau geriau ir nebemirstu atsake jam tevas. Cia nebuvo ilgas serialas 5-6 seriju. Gal kas nors koki varda is jo prisimins.
is anksto dekoju uz atsakyma