Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus :)

QUOTE(Zivilka @ 2014 05 02, 09:28)
kas ieško lengvo komedijinio su trumpom serijytėm, galiu parekomenduoti "The exes". apieskyrybų advokatę ir 3 išsiskyrusius vyrukus

Aha, sitas geras, linksmas, patinka :-)
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 05 03, 14:23)
detektyvų mėgėjas tikrai patiks
Secrets & Lies

Aciu uz rekomendacijas. 4u.gif Tikrai geras.
Atsakyti
Labas smile.gif

O gal galit pasakyti, kur rasti Body & Soul? Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zimbabve @ 2014 05 04, 21:45)
O gal galit pasakyti, kur rasti Body & Soul? Būčiau labai dėkinga smile.gif

rusų kalba
http://seasonvar.ru/...lo_i_dusha.html
Atsakyti
o mane užkabino Juodasis sąrašas (Blacklist)
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 05 05, 17:41)

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
as dabar pradejau nauja ziuret "salem" veiksmas inkvizicijos laikais salemo miestuky, tikejaus ten kazko panasaus kaip alia sanfransisko raganos tik senovej, ale sakyciau tikrai toks nestandartinis apie raganas...
Atsakyti
sudomino naujas daniškas serialas Dicte
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 05 08, 22:15)
sudomino naujas daniškas serialas Dicte

http://kinozal.tv/de....php?id=1210833
Atsakyti
Is komediju man patinka Suburgatory, (2011) vykusiai isjuokia priemiesciu gyventoju pasauleziura per naujai atvykusios paaugles prizme. gali nuti, kad sezonas bus paskutinis.

O ka nerekomenduociau, tai komedijinis Community, visiskai nepatiko. Gal per daug amerikietiskas, labai reikia ismanyt ju popkultura?
Atsakyti
Sveikos, labai džiaugiuos radus šią temą, nes pati esu serialų maniake smile.gif paskutiniu metu žiūriu The vampire diaries, the originals, bet jau sezonai baigės tai vasarai turiu tik viena serialą rezerve - Breaking bad smile.gif žiūriu antrą sezoną labai patinka smile.gif Dar seniai tokio gero nežiūrėjau kaip Shameless smile.gif gana žiaurus jis toks, bet realistiškas, gaila tik kad mažai serijų sezone...
labai patiko how i met your mother, dar žiauriai senas, bet man fainiausias iš komedijų: Will and grace smile.gif
o šiaip labai smagių čia prirašiusios serialų tai dabar žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2014 04 06, 22:25)
Reign/karalyste. Lb idomus ir itraukiantis serialas wub.gif

Aš irgi žiūriu wub.gif Aktoriai kokie gražus ir rūbai thumbup.gif kiekviena serija labai įdomi ir kabinanti.
Atsakyti