Gal kas ziurejo The Client list - idomu butu atsiliepimai, ar verta. http://www.imdb.com/...2170/?ref_=sr_1
QUOTE(Dasha @ 2013 05 07, 22:02)
Gal kas ziurejo The Client list - idomu butu atsiliepimai, ar verta. http://www.imdb.com/...2170/?ref_=sr_1
Ziuriu, bet jis man per daug nusaldintas ir nutitoles nuo tikro gyvenimo. Tiesa sakant, turbut tik del pagrindines aktores ir ziuriu. paziurekit 1 serija ir nuspresit, kaip jums

QUOTE(liusė @ 2013 04 29, 21:04)
Man šitas irgi smagus serialas

QUOTE(abiga @ 2013 05 08, 17:49)
Ziuriu, bet jis man per daug nusaldintas ir nutitoles nuo tikro gyvenimo. Tiesa sakant, turbut tik del pagrindines aktores ir ziuriu. paziurekit 1 serija ir nuspresit, kaip jums 

Aciu, paziurejau kaip rekomendavot ir angel93 pirma serija, nu man ji visur vienoda ir tokia teigiama

Patiko rekomenduoju Arrow

kokiu zinot geru serialu, panasiu i How I met your mother ir Friends? 
HIMYM ziuriu jau berods koki 5 karta is eiles, labai patinka, bet kiek gi galima, jau pabodo
noreciau kazko panasaus, ir kad sezonu butu keletas

HIMYM ziuriu jau berods koki 5 karta is eiles, labai patinka, bet kiek gi galima, jau pabodo

QUOTE(isdykusS @ 2013 05 10, 19:21)
New girl ir Happy endings
Dar It's always sunny in Philadelphia apie draugų kompaniją, bet ten humoras juodesnis.
QUOTE(isdykusS @ 2013 05 10, 12:21)

pas msu neseniai pradejo rodyt visai smagu - "how to live with your parents for the rest of your life"

QUOTE(isdykusS @ 2013 05 10, 20:21)

big bang theory
o siaip is rusisku Univer, Interny, Svetofor, Deffcionki
Labai patiko "Begėdis" per TV1 rodė, pažiūrėjau antrą sezoną, tada internete nuo pirmo pradėjau, dabar liko trečią pažiūrėt, bet randu tik anglų kalba, gal kuri žinot kur rast su titrais ar ru.
Ir šeip kurios nematėt pažiūrėkit, rekomenduoju, na toks labai užkabinantis, nekasdienis, sveikas juodintas humoras.

QUOTE(inore @ 2013 05 11, 22:16)
Labai patiko "Begėdis" per TV1 rodė, pažiūrėjau antrą sezoną, tada internete nuo pirmo pradėjau, dabar liko trečią pažiūrėt, bet randu tik anglų kalba, gal kuri žinot kur rast su titrais ar ru.
Ir šeip kurios nematėt pažiūrėkit, rekomenduoju, na toks labai užkabinantis, nekasdienis, sveikas juodintas humoras. 

Visiškai sutinku- puikus serialas