Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Tęsiame kelionę pas savo vaikus.

Čia plepame kol esame stagnacijos periode. Diskutuojam apie viską: apie pavykusius ir nepavykusius IUI, IVF, dalinamės tyrimų rezultatais, ligų gydymais, nuomonėmis apie klinikas, bobučių receptais, nuoskaudomis ir laimėjimais ir net galimais nėštumo požymiais, kurie aplankys kiekvieną iš mūsų. O kartais tiesiog... pasipasakojam kaip jautėmės šiandien, ko bijome ir ką norėtumėme vakarienei...

user posted image
Atsakyti
linkiu mergaitėms, kad ir ši tema būtų ne mažiau vaisingenė nei praėjusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

barbarise, puikios naujienos thumbup.gif ramybės ateinančias 6 savaites mirksiukas.gif

šian su D.C. buvom pas kineziterapeutę, apžiūrėjo, ką gali, ko ne, diagnozė - tinginys doh.gif nu nieko, pastimuliuos ir viską darys. tikiuosi, gražiai vaikščiosim į gimnastiką, nes šian gana gerai elgėsi, akys aišku, šlapioj vietoj, bet gyd sakė, kad ne mes pirmi ir ne paskutiniai, kurių pasitikėjimą reikia grąžinti po streso masažuose. paverkė tik kai ant pilvo ilgesniam laikui paliko, kad pažiūrėt, ar nenorės verstis.. tai va, ketvirtadienį einam į užsiėmimą su grupe smile.gif
a, dar eisim pas psichologę dėl problemų su naktiniu miegu, gal ji ką nors patars..

labas dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Irėne aciuks.gif 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 03 25, 10:42)
linkiu mergaitėms, kad ir ši tema būtų ne mažiau vaisingenė nei praėjusi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

šian su D.C. buvom pas kineziterapeutę, apžiūrėjo, ką gali, ko ne, diagnozė - tinginys doh.gif

tai va, ketvirtadienį einam į užsiėmimą su grupe smile.gif
a, dar eisim pas psichologę dėl problemų su naktiniu miegu, gal ji ką nors patars..
wub.gif

hihihi.gif tik nepyk... blush2.gif 4u.gif

Laukiam įspūdžių po užsiėmimo ir naujienų po psichologės smile.gif

Visoms geros dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 03 25, 10:51)
hihihi.gif tik nepyk...  blush2.gif  4u.gif

Laukiam įspūdžių po užsiėmimo ir naujienų po psichologės smile.gif

Visoms geros dienos smile.gif

tai ką čia pyksi, kai tiesa laugh.gif

drinks_cheers.gif

ir tau geros 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Irene, uz temute 4u.gif 4u.gif

Barbarise, geros naujienos wub.gif , smagu, kad nulekei ir nusiraminai.

Kaip Jautruole?

Zuzliukui, kad nedaug asarojo 4u.gif Vyras cool.gif

Kada atsils? doh.gif Noriu zalumos..Gandrai jau parskrido.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 03 25, 12:36)
Kaip Jautruole?

Kada atsils? doh.gif  Noriu zalumos..Gandrai jau parskrido.

ir kaip, ir kur? pasigedau..

Šv. Velykos pavasariškų orų dar neatneš...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 kovo 2013 - 14:15
Sveikos

Irėne, už naujus namus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano vaikui jau geriau, bet jaučiu, kad man tas virusas į kompaniją prašosi doh.gif
Atsakyti
Registruojuos naujuose namuciuose 4u.gif dar virusiuku nedrasu paberti, bet palinkesiu stebuklo kiekvienai belaukianciai!

Beje, sutapimas ar ne, bet praeitos temas pavadinimas pranasiskas buvo - "laukiam pavasariniu stebukliuku" ax.gif wub.gif

QUOTE(zuzla @ 2013 03 25, 11:42)
šian su D.C. buvom pas kineziterapeutę, apžiūrėjo, ką gali, ko ne, diagnozė - tinginys doh.gif nu nieko, pastimuliuos ir viską darys. tikiuosi, gražiai vaikščiosim į gimnastiką, nes šian gana gerai elgėsi, akys aišku, šlapioj vietoj, bet gyd sakė, kad ne mes pirmi ir ne paskutiniai, kurių pasitikėjimą reikia grąžinti po streso masažuose. paverkė tik kai ant pilvo ilgesniam laikui paliko, kad pažiūrėt, ar nenorės verstis.. tai va, ketvirtadienį einam į užsiėmimą su grupe smile.gif

Tokie mazi ir pas psichologa? Ar cia tevams? blush2.gif Labai idomu ka patars...

QUOTE(reserved @ 2013 03 25, 18:55)
Mano vaikui jau geriau, bet jaučiu, kad man tas virusas į kompaniją prašosi  doh.gif

Laikykis, Reserved! 4u.gif Dziaugiuos kad vaikuciui jau geriau!!!
Papildyta:

Man vis neiseina is galvos Zuzlos uzrodytos pelargonijos...uzsireikejo dabar ir man ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 03 25, 18:10)
Tokie mazi ir pas psichologa? Ar cia tevams?  blush2.gif Labai idomu ka patars...

Man vis neiseina is galvos Zuzlos uzrodytos pelargonijos...uzsireikejo dabar ir man ju blush2.gif

ir man įdomu smile.gif

hihihi.gif kame problemos?
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2013 03 25, 12:36)
Kada atsils? doh.gif  Noriu zalumos..Gandrai jau parskrido.
Ir aš labai noriu, labai laukiu ax.gif Keli gandrai parskrido, bet dar daug kam problemos su navigacija mastau.gif

Kaip tavoji fėja? wub.gif
Atsakyti
sveikos ax.gif tai ka.. laukimas wub.gif biggrin.gif viskas pavyko puikiai thumbup.gif tik skauda pilva,nes O vis dar vyksta verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2013 03 25, 20:36)
Ir aš labai noriu, labai laukiu  ax.gif Keli gandrai parskrido, bet dar daug kam problemos su navigacija mastau.gif

tai kad dar nelabai... specialiai tėvo užklausiau, ar neparskrido į mūsų sodybą, tai tik nusižvengė biggrin.gif kad ten (Rytų Lietuvoj) dar baisiai daug sniego, gandram dar be šansų.

QUOTE(RakteliS @ 2013 03 25, 20:46)
sveikos  ax.gif tai ka.. laukimas  wub.gif  biggrin.gif viskas pavyko puikiai  thumbup.gif tik skauda pilva,nes O vis dar vyksta  verysad.gif  doh.gif

thumbup.gif kai veiksmas vyksta. lauksim teigiamo rezultato mirksiukas.gif

o aš vis dar be mmm. ir išvis keista - kažkokios vaisingos gleivės... nieko nesuprantu. OT padariau, bet nieko.
Atsakyti