QUOTE(zuzla @ 2013 03 26, 17:38)
buvau "pasiganyt", grįžau nusiminusi.. radau tokį gražų šiltą juodą ilgą megztinį.. su nuolaida 179 lt
brangu

o aš patingėjau "pasiganyt" Vilniuj, nors turiu mėgstamų parduotuvių. kažkaip šalta pasirodė, patingėjau, nuotaikos pritrūko, naudojaus proga, kad nuveža ir parveža.
QUOTE(Irėnė @ 2013 03 26, 20:47)
Juodas lidesiukas man pasiglemze
Panasu, kad ryt mmm prasides, nesulaukiau ne NT dienos. O mmm turejo but 31 d.

eikš į kompaniją. jatau, kaip gaila dėl Tavęs. man panašiai buvo po 5 IUI. čia matyt taip pasireiškia mažėjantys rezervai po skatinimo. nu ką aš galiu pasakyt... įkalkim kokio Torres'o. man padėjo šiek tiek
QUOTE(barbarise @ 2013 03 26, 21:58)
Hm, kazkas keisto...gal cia tas ciklas su dviguba ovuliacija?
Pas gyd. nenori nubegti? Gal paziures, pamatys kas ten per vaizdas?
tai kai ir būna ta dviguba O, mmm ateina laiku. ir nežinau, man visą ciklą baisiai sausa buvo, tai neįsivaizduoju, kada ji ten galėjo būt. greičiau visiškai anovuliacinis ciklas.
pas gyd. nenoriu, bet tai reikės, jei nesulauksiu mmm. bet dar palauksiu kokią savaitę, kitą. iš principo aišku, kad nieko nematys, viskas bus gerai, duos pagert dufo ir paskui atsiras mmm ir vėl viskas bus po senovei.
o šiandien kaip tyčia visi naujai sutikti žmonės kalbėjo apie savo vaikus. tiek seni, tiek jauni, tiek kolegos, tiek lektoriai kaip susitarę mynė ant žaizdos, o aš vos nežliumbiu galvodama, kodėl visiems galima turėt vaikų, o man ne...

košmaras kažkoks