Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų namų interjeras (IV tema)

Na nepykit taip lotuliukas.gif . Man negražu ir viskas. Išsilavinę žmonės niekada blokiniame name nedarys super modernaus interjero, blogas skonis, prastas tonas. Tokia namo nuomonė smile.gif . Ir kvailų išvedžiojimų nerašykit, neva tik sovietinius nutriušusius baldus statyti blokiniame name - nebūkit juokingos, aš tikrai taip nesakiau ax.gif . Tiesiog reikia atsirinkti, kad dera. Neatsižvelgimas į architertūrinį kontekstą ir to laikmečio dvasią, rodo šiaip išsilavinimo ir supratimo stoką. Bet čia tik namo nuomonė rolleyes.gif .

Aišku, sovietmetis per daug tos dvasios ir neturėjo, kaip ir rašėt, viskas vienoda buvo, bet man šiaip gražiau kai stiliai namo ir buto per daug nesipjauna.

Ir atsiprašyt, kad man negražu, nežadu biggrin.gif . Va kaip ir forume, juk yra daugiau tokių, kai stilių pjovimasis tarpusavy patinka žmonėms, tai ir būkit tuo patenkintos. ax.gif

Kita vertus, butus blokiniuose namuose ekonominė klasė renkasi, ar jaunos šeimos ar jauni žmonės, kai dar nėra per daug pajamų, tai apskritai kažkokių super duper interjero sprendimų ir neverta tikėtis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 03 balandžio 2013 - 10:56
Labai jau skambiomis frazemis rasote apie issilavinima ir jo stoka smile.gif
Dziaugiuosi, kad jus esate issilavinusi ir suvokiate, kas dera, o kas ne... 4u.gif

Vartau interjero zurnalus, skaitau internete... Ir tikrai randu ne viena modernu interjera sukurta sename name... Tai dabar gaunasi, kad visi tie zmones, dizaineriai yra neissilavine, jiems truksta ziniu stokos? O gal tai zmones, kurie gyvena kaip jiems patinka ir nestato saves i kazkokius remus?

Atsakyti
čia tik tokia namo nuomonė ax.gif Ką aš galiu padaryt, kad man taip atrodo. Aišku, sutinku, kad pasikarščiavau, kad tokie žmonės neišsilavinę. Tiesiog pjaunasi man tokie dalykai ir viskas. O architektų ir dizainerių yra pusė tokių, kaip jūs sakėt, pusė tokių, kaip aš sakiau, tai čia ne rodiklis. Kiekvienas turi savo požiūrį, mano yra toks.
Atsakyti
vyšnaite iš vazono - bet į mano klausimą neatsakėte - KOKS tuomet stilius turėtų būt kuriamas blokinėse chruščiovkėse? Nenoriu būt neskoninga, bet ir patarimų nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 03 balandžio 2013 - 11:08
O kas aš tokia, kad turėčiau jums patarimus dalinti, gal dizainerė jūsų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 03, 11:49)
Kita vertus, butus blokiniuose namuose ekonominė klasė renkasi, ar jaunos šeimos ar jauni žmonės, kai dar nėra per daug pajamų, tai apskritai kažkokių super duper interjero sprendimų ir neverta tikėtis...

Jus tuo esate 100% tikra? Ar tai tiesiog jusu pamastymas?

Zinau ne viena buto interjera, kuris yra sukurtas blokiniame name... ir ten gyvena ne ekonomines klases zmones...
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 03, 12:09)
O kas aš tokia, kad turėčiau jums patarimus dalinti, gal dizainerė jūsų?  biggrin.gif

Na jei jau galit čia kažką vadinti neišsilavinusiais, tai gal galima būtų ir pasidalinti savo nuomone, koks stilius turėtų būti kuriamas bluokuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 04 03, 11:12)
Jus tuo esate 100% tikra? Ar tai tiesiog jusu pamastymas?

Zinau ne viena buto interjera, kuris yra sukurtas blokiniame name... ir ten gyvena ne ekonomines klases zmones...


thumbup.gif

Panašu, kad žmogus iš didelio rašto išėjo iš krašto.... blush2.gif

Atsakyti
aš nesu 100 %tikra ir nenoriu būti, tiesiog sakau kaip paprastai būna, kai būna ir galimybių ax.gif . O kad visi turtuoliai chruščiovkėje susigrūdę, o ne senamiestyje ar užmiesty prie pušyno gyvena, tai ir netiesa.

Aš nieko nevaidinu, tokia mano nuomonė lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 03, 11:09)
O kas aš tokia, kad turėčiau jums patarimus dalinti, gal dizainerė jūsų?  biggrin.gif


Tai va, kad pakritikuot mes visi mokam, bet iš išsilavinusių žmonių tikimės pagrįstos nuomonės. mirksiukas.gif

Atsakyti
Suprantu, kad moteriškės čia taip sukruto, kai pasakiau, kad blokuose ekonominės klasės žmonės gyvena, na neįsižeiskti taip, nieko užgaut nenorėjau ax.gif . Paprastai taip būna, bet , aišku, kad ne visada rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 03, 13:49)
aš nesu 100 %tikra ir nenoriu būti, tiesiog sakau kaip paprastai būna, kai būna ir galimybių  ax.gif  . O kad visi turtuoliai chruščiovkėje susigrūdę, o ne senamiestyje ar užmiesty prie pušyno gyvena, tai ir netiesa.

Aš nieko nevaidinu, tokia mano nuomonė  lotuliukas.gif .

Paprastai buna... O jus nesusimastote, kad kartais zmones yra priprate prie aplinkos, jiems patinka vieta, kaimynai ir jie to savo blokinio namo nenori keisti tarkim i naujos statybos nama kokiam nors naujame rajone, nors ir finansai jiems tai leidzia?

Sakote, kad turtuoliai turetu gyventi senamiestyje... Ir pagal jus, ten esancius namus... Nei vienas ten neturetu isirengi moderniu stiliumi buto? Butinai turetu buti provansas, klasika?
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 03, 14:00)
Suprantu, kad moteriškės čia taip sukruto, kai pasakiau, kad blokuose ekonominės klasės žmonės gyvena, na neįsižeiskti taip, nieko užgaut nenorėjau  ax.gif . Paprastai taip būna, bet , aišku, kad ne visada  rolleyes.gif .

Visiskai nesvarbu, kas gyvena blokiniame name... Kaip ir kartais interjere ne finansai viska lemia. Vieni kuria interjerus pasitelkdami pinigus i pagalba, kiti - fantazija, isnaudojama savo sugebejimus ir pan.

Vienam grazus skandinaviskas stilius, kitam - klasika. Dar treciam patinka ant sienos pakabinti kilimai.

Tiesiog pakankamai kvaila skirstyti, kas galima vienam ar kitam name bei nustatyti ribas, kas gali gyventi tam tikruose namuose.
Atsakyti