Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (205 tema)!

mergaites prisijunkites 4u.gif 4u.gif

hautelook
modnique
jcrewfactory-30%off
drugstore
vitacost
forever21
coachfactory-truksta iki free shipo
Atsakyti
QUOTE(ull @ 2013 04 03, 15:47)
Kodel netiks  g.gif

Tikrai tiks  4u.gif ...

Kaip pvz sie? ax.gif
http://www.zappos.co...tural-synthetic
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 03, 14:59)
nattti, aciu uz jcrew, dabar lauksiu bijodama del dydzio  bijau.gif Jeigu prasoviau, bus pipec  doh.gif
Papildyta:

000189.gif
Papildyta:
Turiu suknele (turesiu  rolleyes.gif ), dabar reikia batuku, gal kurios kuiciates po batus, kazka panaus atspalvio uzmatysit, reikia 6 dydzio  ax.gif Tik ne kileriu  unsure.gif

user posted image

prie tokios spalvytes ir balti tiktu-labai grazi suknyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 03, 15:50)
prie tokios spalvytes ir balti tiktu-labai grazi suknyte  wub.gif

Bet balti taip nepraktiska, uzsidesiu viena karta ir stoves graziai lentynoj g.gif
Dar sie labai tokie man grazuciai wub.gif
http://www.zappos.co...ame=zap_pdp_sub
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 03 balandžio 2013 - 14:55
QUOTE(zeneta @ 2013 04 03, 15:50)
prie tokios spalvytes ir balti tiktu-labai grazi suknyte  wub.gif

Taip, tiktu.

O jei dar papuosaliukai su baltais perliukais wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 03, 15:54)
Bet balti taip nepraktiska, uzsidesiu viena karta ir stoves graziai lentynoj  g.gif

nebutinia gryna balta-kremine gali but 4u.gif kiek turejus tu baltu man normaliai blush2.gif pirkus nine west odinius nesioju iki siol mirksiukas.gif ir valyt ir priziuret lengva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 04 03, 15:56)
nebutinia gryna balta-kremine gali but  4u.gif  kiek turejus tu baltu man normaliai  blush2.gif  pirkus nine west odinius  nesioju iki siol  mirksiukas.gif ir valyt ir priziuret lengva  blush2.gif

Kaip su Nine West batuku dydziais? 4u.gif
Atsakyti
Panevezieciu demesiui!!!! bigsmile.gif
Rytoj turetu atvaziuoti deze pas mane, tai kas dar neatsieme praeitos siutos, lukterekite truputi - pasiimsite viska kartu. Kas 03/29 nieko nelaukiate, prasom skambintis ir atvykti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 04 03, 15:58)
Kaip su Nine West batuku dydziais?  4u.gif

man atitiko tik basutes 38 dydziu emiau 7.5 o batuku tokiu uzdaru 8 mano koja standartine ne plati tai tiko 4u.gif bet kiek girdejus tai visko pasitaiko -bet daugumoj atitiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 03 balandžio 2013 - 15:41
QUOTE(krista08 @ 2013 04 03, 14:54)
Bet balti taip nepraktiska, uzsidesiu viena karta ir stoves graziai lentynoj  g.gif

O as prie tokios spalvos derinciau kaip tik tarkim sodrios, ryskios melynos spalvos batelius ir delninuke.. Na kad nebut visai kaip pyragaiciui.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglelė @ 2013 04 03, 16:06)
Panevezieciu demesiui!!!!  bigsmile.gif
Rytoj turetu atvaziuoti deze pas mane, tai kas dar neatsieme praeitos siutos, lukterekite truputi - pasiimsite viska kartu. Kas 03/29 nieko nelaukiate, prasom skambintis ir atvykti.  4u.gif

o lalaiiila kaip faina.
Atsakyti
Sveikos, gal patarsit koki jcrewfactory sortu dydi imti su mazdaug 95 cm?

http://factory.jcrew...60469/60469.jsp

Aciu smile.gif
Atsakyti