Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(Svelnute86 @ 2012 04 11, 12:01)
... skaiciavo visas seimos pajamas t.y vyro atlyginima ir mano gaunamas ismokas. Ir sake kad musu pajamos nevirsija 525lt vienam seimos nariui, ir turime gauti, bet matomai dar nesutvarke visu dokumentu iki men galo... verysad.gif

o per siuos metus gaunamas pajamas skaičiavo jums ar tik praeitus metus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky Cloud: 12 balandžio 2012 - 18:50
QUOTE(Sky Cloud @ 2012 04 12, 19:50)
o per siuos metus gaunamas pajamas skaičiavo jums ar tik praeitus metus?

ima tik praeitus metus.
Atsakyti
ir dar cia turiu klausima,vaiko pinigeliams paskaiciuoti ima atbuline tvarka uz metus?tarkim gimus antram leliukui as eisiu tvarkytis tos vienkartines ismokos,o ar galiu pretenduot ir i tuos 52lt uz pirmaji vaika(didziajam dabar trys metukai) ir kaip as tureciau paskaiciuot pajamas kai jau gims antrasis vaikiukas?ar dalins ir ant jo tuos 525lt?ar jo neskaiciuos,kadangi gausiu vaiko prieziuros pinigelius uz ji?nezinau ar aiskiai paaiskinau...
Papildyta:
jau perskaiciau kad ima uz 2011seimos pajamas ,tik va klausymas dalins tik ant musu 3,mazoji kai gims jos neskaiciuos,kadangi ji gime jau 2012,o pajamas ims uz 2011?as nebesuprantu tu skaiciavimu,visai jau galva susisuko... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emiliomamayte: 13 balandžio 2012 - 16:37
QUOTE(Emiliomamayte @ 2012 04 13, 17:33)
ir dar cia turiu klausima,vaiko pinigeliams paskaiciuoti ima atbuline tvarka uz metus?tarkim gimus antram leliukui as eisiu tvarkytis tos vienkartines ismokos,o ar galiu pretenduot ir i tuos 52lt uz pirmaji vaika(didziajam dabar trys metukai) ir kaip as tureciau paskaiciuot pajamas kai jau gims  antrasis vaikiukas?ar dalins ir ant jo tuos 525lt?ar jo neskaiciuos,kadangi gausiu vaiko prieziuros pinigelius uz ji?nezinau ar aiskiai paaiskinau...
Papildyta:
jau perskaiciau kad ima uz 2011seimos pajamas ,tik va klausymas dalins tik ant musu 3,mazoji kai gims jos neskaiciuos,kadangi ji gime jau 2012,o pajamas ims uz 2011?as nebesuprantu tu skaiciavimu,visai jau galva susisuko...  doh.gif

O jus uz vyresni nesitvarket siais metais? Nes matau,kad gymes sausi,tai sausi reikejo eiti rasyti prasima.
Man atrodo vyresniam skaiciuos ant 3-ju,o jau mazam,nes jam vaiko pinigus skyrs,jau ant 4-ju,bet tyksliai nezinau.Nes jeigu jus tvarkitumetes sausi,tai tikrai dalintu is 3-ju,o dabar kai jau bus vaikelis ir eisit dviems vaikams daryti,tai gal ant 4-ju jau dalins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 balandžio 2012 - 17:20
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 13, 18:17)
O jus uz vyresni nesitvarket siais metais? Nes matau,kad gymes sausi,tai sausi reikejo eiti rasyti prasima.
Man atrodo vyresniam skaiciuos ant 3-ju,o jau mazam,nes jam vaiko pinigus skyrs,jau ant 4-ju,bet tyksliai nezinau.Nes jeigu jus tvarkitumetes sausi,tai tikrai dalintu is 3-ju,o dabar kai jau bus vaikelis ir eisit dviems vaikams daryti,tai gal ant 4-ju jau dalins.

na va kad nenuejau,nu nieko kai eisiu tvarkytis vienkaritnes pasalpos tada ir uzklausiu kas kaip,tiek jau cia ir beliko...aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki
Noreciau paklausti gal kas zinote 4u.gif sia savaite susitvarkiau dokumentus gauti 52 litus uz sunu man sutvarke ir uz dukryte, jai 1.5 metuku, sake dabar galima ir tokiems maziukams 52 litus tvarkytis. Bet dabar man iskilo klausimas del 98 litu kur turi gauti iki 2 metuku, man ju nemokedavo nes sodros pasalpa virsija 525, girdejau kad dabar tuos 98 litus skaiciuoja nuo visos seimos pajamu o ne nuo sodros pasalpos, tai taip iseina tureciau gauti dar ir tuos 98 litus g.gif. Ar istikruju skaiciuoja 98 litus nuo visos seimos pajamu?
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2012 04 14, 12:15)
Sveiki
Noreciau paklausti gal kas zinote 4u.gif sia savaite susitvarkiau dokumentus gauti 52 litus uz sunu man sutvarke ir uz dukryte, jai 1.5 metuku, sake dabar galima ir tokiems maziukams 52 litus tvarkytis. Bet dabar man iskilo klausimas del 98 litu kur turi gauti iki 2 metuku, man ju nemokedavo nes sodros pasalpa virsija 525, girdejau kad dabar tuos 98 litus skaiciuoja nuo visos seimos pajamu o ne nuo sodros pasalpos, tai taip iseina tureciau gauti dar ir tuos 98 litus g.gif. Ar istikruju skaiciuoja 98 litus nuo visos seimos pajamu?

taip, dabar skaičiuojamos visos šeimos pajamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megyte @ 2012 04 14, 13:15)
Sveiki

Jeigu dukrytei 1.5 metuku,tai jus tvarketes vaiko pinigus po 97.50 lt,iki 2-ju metu moka po 97.50 lt,o ne po 52 lt, ir vyresniam sunui po 52 lt.
Tai jus juos ir susitvarket abiems vaikams,tik vienam 52 lt,o kitaj 97.50 lt,eme praeitu metu pajamas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 14, 13:40)
Jeigu dukrytei 1.5 metuku,tai jus tvarketes vaiko pinigus po 97.50 lt,iki 2-ju metu moka po 97.50 lt,o ne po 52 lt, ir vyresniam sunui po 52 lt.
Tai jus juos ir susitvarket abiems vaikams,tik vienam 52 lt,o kitaj 97.50 lt,eme praeitu metu pajamas.

Tiksliai, ot ziopla as doh.gif tai gerai kad esat Jus kur ismanote tokius reikalus 4u.gif man gi sake kad iki 2 metuku mazylei bus mokma, o paskui vel reikes eiti tvarkytis. Aciu Jums uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Gal pasakysite, ar teismo priteisti pinigai skaičiuojami į pajamas?
Atsakyti
QUOTE(Dagnė @ 2012 04 19, 23:32)
Gal pasakysite, ar teismo priteisti pinigai skaičiuojami į pajamas?

Alimentai? Taip.
Atsakyti
Sakykit, o dar moka vienkartinę išmoką gimus vaikui? o gal ji jau priklauso nuo pajamų? Kiek pamenu čia savivaldybė mokėdavo? g.gif
Atsakyti