Laba diena, domiuosi del vaiko pinigu iki 2metu, ar i bendras pajamas skaičiuojasi iš sodros gaunami pinigai , kol esu vaiko priež. atostogose?
QUOTE(Betė @ 2013 02 11, 15:56)
Laba diena, domiuosi del vaiko pinigu iki 2metu, ar i bendras pajamas skaičiuojasi iš sodros gaunami pinigai , kol esu vaiko priež. atostogose?
Taip,bet ziureti reikia praeitu metu pajamas.
sveiki,
JOLANCIUK, pagelbekit buvau seniunijoj ir tikejausi gauti vaiku pinigelius 53lt ir 97lt.(gal sumuose kazkiek klistu)
uz 2012m.nevirsija pajamos 525lt.asmeniui
1 meragitei 1 metukai kitai 10 metu.
bet si men.gavau tik uz maziuke 97lt.
JOLANCIUK, pagelbekit buvau seniunijoj ir tikejausi gauti vaiku pinigelius 53lt ir 97lt.(gal sumuose kazkiek klistu)

QUOTE(juleta @ 2013 02 11, 17:28)
sveiki,

Tai kuri 10 metu,jai nepriklauso,nes moka tik iki 7 metu.
QUOTE(juleta @ 2013 02 11, 16:28)
sveiki,

Na tai teisingai ir gavote.
QUOTE(uoga 3 @ 2013 02 11, 18:37)
Na tai teisingai ir gavote.
o tai uz 10m.mergaite nepriklauso? taip?
QUOTE(juleta @ 2013 02 11, 18:09)
o tai uz 10m.mergaite nepriklauso? taip?
Nepriklauso.
QUOTE(edute19 @ 2013 02 12, 12:46)
Sveiki,gal galėtumėt paaiškinti, mano sūnui bus ryto 1 metai - už jį gavau 97,50lt.
Dukrytei vasario 21d tik sukaks 2metai - tai kodėl negavau jokių pinigėlių už ją ?
ačiū už atsakymą .
Dukrytei vasario 21d tik sukaks 2metai - tai kodėl negavau jokių pinigėlių už ją ?
ačiū už atsakymą .
Na cia jums reikia skambinti i savo soc.centra,gal prasyma nepildet per naujo,gal veliau ismokes,mes tik spelioti galim.
Sveiki,mano sunytis gime 2011-06-23d.iki metu man nepriklause vaiko pinigeliai 97.50,kadangi isnese musus pajamos,o kai suejo 1metukai,tai jau kaip ir priklausytu ,tie pinigeliai,bet socialinis tik prades moketi ,nuo2013m.vasario men,o kas man uz ta laikotarpi nuo birzelio grazis,tai yra iseina kaip ir uz puse metu,ar adbuline data grazina?aciu labai
QUOTE(burbiene(simona) @ 2013 02 12, 15:10)
Sveiki,mano sunytis gime 2011-06-23d.iki metu man nepriklause vaiko pinigeliai 97.50,kadangi isnese musus pajamos,o kai suejo 1metukai,tai jau kaip ir priklausytu ,tie pinigeliai,bet socialinis tik prades moketi ,nuo2013m.vasario men,o kas man uz ta laikotarpi nuo birzelio grazis,tai yra iseina kaip ir uz puse metu,ar adbuline data grazina?aciu labai
Taip gražina atbuline data iki 12 mėn.
Dėl išmokos vaikui, išmokos privalomosios tarnybos kario vaikui galima kreiptis nuo teisės gauti išmoką atsiradimo dienos. Jei šeima kreipsis vėliau, priklausanti jai išmoka bus paskirta ir sumokėta nuo teisės gauti išmoką atsiradimo dienos, tačiau ne daugiau kaip už 12 praėjusių mėnesių nuo visų dokumentų, būtinų išmokai skirti, pateikimo dienos.
www.socmin.lt/index.php?-2030537919#ismoka.vaikui
Sakykit, ar keitesi kas nors vaiko pinigu mokejime ?
Dabar jau kazkaip atitrukau nuo tu reikaliuku
Dabar nauji metai, tai jau nesitikejau gauti pinigeliu, nes jau pajamos uz 2012 m.per dideles , ir nesu pernai metais rasiusi jokio prasymo , bet siandien vel ikrito pinigai ?
Nereiks paskui grazinti uz visus metus, kai pasiziures, kad per klaida pervede ?
Dabar jau kazkaip atitrukau nuo tu reikaliuku

Dabar nauji metai, tai jau nesitikejau gauti pinigeliu, nes jau pajamos uz 2012 m.per dideles , ir nesu pernai metais rasiusi jokio prasymo , bet siandien vel ikrito pinigai ?
Nereiks paskui grazinti uz visus metus, kai pasiziures, kad per klaida pervede ?