QUOTE(cobyte @ 2013 03 12, 13:14)
norejau pasiklausti. As turiu du vaikus, su vyru issiskyriau, vaikai gauna alimentus, ir is soc gaunu pasalpa. Dabar pasigimdziau dar viena vaikiuka, gyvenu su kitu vyru,bet mes nesusitkuoke. Tai dabar kai as eisiu tvarkytis prasitesti del soc pasalpos kaip man cia bus, jei tarkim trecio vaikiuko tecio pajamos isnestu, tai pasalpa nepriklausytu treciam vaikuciui ar aplamai man pasalpa ir 2 vaikuciams nebepriklausytu? pirmo du vaikai kito tevo su kita pavarde, kaip cia man dabar bus gal kas labiau suprantame siuose reikaluose. Aciu.
Ir kaip cia del pajamu skaiciavimo, skaiciuoja del soc pasalpos uz praeitus 3menesius ar praeitus metus?
Ir kaip cia del pajamu skaiciavimo, skaiciuoja del soc pasalpos uz praeitus 3menesius ar praeitus metus?
pagal visus įstatymus ir dar atsižvelgiant į tai kad Panevėžio savivaldybė kitokiu principu skirsto socialines pašalpas jau berods antrus metus, tai kai išsiskyrėt su vyru ir prisiteisėt oficialius alimentus, tai socialinė pašalpa turėjo mokėti ir jums pačiai ir jūsų vaikams, jei alimentų nebūtų pašalpa priklausytų tik vaikams, jums niekas nemokėtų, ir be to jokios kompensacijos už butą negautumėte, o jei yra alimentai viskas tvarkoje, nežinau kiek ten tiksliai gaunasi, bet priklauso nuo alimentų ir ar dar nėra kokių kitų pajamų

Papildyta:
QUOTE(cobyte @ 2013 03 12, 13:14)
, jei tarkim trecio vaikiuko tecio pajamos isnestu, tai pasalpa nepriklausytu treciam vaikuciui ar aplamai man pasalpa ir 2 vaikuciams nebepriklausytu? pirmo du vaikai kito tevo su kita pavarde, kaip cia man dabar bus gal kas labiau suprantame siuose reikaluose. Aciu.
viskas priklauso nuo trecio vaikučio tėčio algos, jei ji sakykim virš 2000 lt į rankas, tai man regis kad socialine pašalpa jūsų šeimai nebepriklausytų, kadangi yra alimentai ir vaiko pinigai ir dar draugo alga, manau kad išneštų, kaip sakoma ir socialinė pašalpa būtų nutraukiama, nes norint gauti pašalpą už save ir už vaikus nerodant draugo pajamų reikia alimentų treciam vaikui nes be jų socialine gaus tik vaikai, aišku jei gerai suprantu situaciją