Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2013 sezonas

QUOTE(Smilla @ 2013 04 04, 21:34)
griztant irgi galima susiplanuoti taip, kad miegotumete toje pacioje vietoje  biggrin.gif

man rodos geriau pirma diena nuvaziuot kuo daugiau km. nes gryztant, nuo mikulovo iki LT, liktu dar visas 1000 km-daugokai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 04 04, 21:34)
griztant irgi galima susiplanuoti taip, kad miegotumete toje pacioje vietoje  biggrin.gif

Žinau, kad galima, bet kad tiksliai nežinome, kiek laiko būsim Kroatijoje. Nakvynes rezervavom 10 naktų, bet galvojam, kad jei labai patiks ir bus noro, gal dar pasiliksim porai dienų, tai va ir neieškau kol kas nakvynės grįžtant namo biggrin.gif

QUOTE(eceris @ 2013 04 04, 21:38)
man rodos geriau pirma diena nuvaziuot kuo daugiau km. nes gryztant, nuo mikulovo iki LT, liktu dar visas 1000 km-daugokai ax.gif

Jo, Mikulove gal per arti nakvynė važiuojant namo, o ir datos tikslios grįžimo nežinom..
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 04 04, 19:52)
Kadangi mes pirmą kartą važiuojam, streso ir rūpesčių ir taip daug yra, tai mes užsisakėm nakvynę Mikulove.  Tik kur miegosim grįždami, tai nežinau  smile.gif

rekomenduoju Mikulove užeiti i prekybos tinklo "Kik textil" parduotuvę- pigūs, gražūs drabužiai. Maniškėm labai patiko. Yra ju daug austrijoje, slovakijoje ir kt.
Randasi išvažiuojant iš Mikulovo link Vienos dešinėje pusėje.
http://www.kik-textilien.cz/
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 04 04, 19:52)
Kadangi mes pirmą kartą važiuojam, streso ir rūpesčių ir taip daug yra, tai mes užsisakėm nakvynę Mikulove.  Tik kur miegosim grįždami, tai nežinau  smile.gif

ir kiek mokesite uz nakvyne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bussinkka: 04 balandžio 2013 - 22:11
1400 Čekijos kronų mirksiukas.gif Kambarys keturiems su virtuvėle mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 04 04, 22:07)
1400 Čekijos kronų  mirksiukas.gif  Kambarys keturiems su virtuvėle  mirksiukas.gif

Na, ir nemažai sakyčiau g.gif Arba aš gal kainose nesiorentuoju blush2.gif
Mes su mažais vaikais keliaujam , bet tarpines nakvynes imam be virtuvių .Vežiojamės el. šildytuvą , vadinamą "spiralę " , pasidarom ryte arbatos , kavos , sumuštinukų ir pirmyn - toliau smile.gif Turim ir automobilinę "spiralę", bet dar neprireikė .
Na , bet aišku , kiekvienam savaip norisi nakvoti mirksiukas.gif Aš irgi visai pasnausčiau mašinoj ,kaip pasakoja eceris , bet negaliu ,mano pažeistas stuburas , tai man reikia būtinai naktį išsitiesti .
Atsakyti
Tai gaunasi 187lt g.gif
Tai jeigu be virtuves tai gal ir pigiau galima?
Nes ir man visai nereikalinga virtuve, tikrai nieko negaminsiu, nebent arbatos, bet ir tai gal papusryciauti i kokia kavinuke nueisime g.gif
Is pradziu nenorejau nakvynes, nes vis tik gaila 200lt palikt uz kelias valandas, bet pazistami kurie jau buvo Kroatijoje isgasdino, sako kad visi ima nakvynes, labai sunku bus istverti toki kelia, o mes dar su tokiais mazias vaikais, tai dabar ir mes galvojam apie nakvyne, nors nieko konreciai nezinome, vaziuosim ir ziuresim pagal aplinkybes, gal vaikai miegos masinoje tai ir nezadinsim, kur nors sustosim ir mes miegosim masinoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bussinkka: 05 balandžio 2013 - 12:55
Mes irgi nieko nerezervuojam .Nenoriu nieko planuoti su nakvynemis .Galvoju gal dar i Viena uzlekti dienai . O gal dar kur sustosim . Juk atostogos , kam lekt paskui , kad suspeti kazkur suplanuotai pernakvoti .
Atsakyti
Mes tai Kroatojoje rezervavom apartamentus, man taip ramiau ax.gif
Rezervavom nuo liepos 14 dienos, o isvaziuojam 13d ryte, tai gal iki vakaro spesim atvaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bussinkka: 05 balandžio 2013 - 13:15
Na, as irgi paprastai rezervuodavau ten jau kur ilgiau pagyvensim ,bet si karta surizikuoti nerezervavus . Be to , pernai kolega keliavo su seima , tai sake - patikek , tikrai rasit kur apsistoti . Na , mes nereiklus , prisiderinam prie visko smile.gif o panom mano tai visur gerai , kad tik nauja vieta butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2013 04 05, 12:35)
Na, ir nemažai sakyčiau  g.gif Arba aš gal kainose nesiorentuoju  blush2.gif

187Lt, kaip Bussinka ir sakė. Be virtuvės gal 20-30 Lt pigiau. Bet kadangi skirtumas nedidelis, tai ir ėmėm tokį kambarį, nes jis erdvesnis, nei palėpėj be virtuvės mirksiukas.gif Beje, mes jau beveik visi dideli, tai ir kambario reik didesnio biggrin.gif
Be rezervacijos nesiryžtam važiuot, važiuojam pirmą kartą, ne gegužės ar birželio mėn, o liepos paskutinėm dienom iki rugpjūčio vidurio beveik, tai žmonių tikrai daugiau visur.
Tam pačiam Mikulove planuojam būt apie 15-16val, tai bus laiko išeit pasivaikščiot, kojas pamankštinti, ne tik krist į lovą, išmiegot kelias valandas, o paskui vėl pirmyn mirksiukas.gif
Buvo minčių palapinę imti, bet persigalvojom, nutarėm, kad geriau sumokam už tarpinę nakvynę dvigubai, bet po ilgos pirmos dienos Lenkijoje išsimiegokim lovose. Bet čia irgi kaip kam. Kiti juk visą mėnesį palapinėje gyvena ir neįsivaizduoja kaip galima nuomot apartamentus mirksiukas.gif
Atsakyti
kas liecia mikulove kaina, tai nera daug tie 50-55 eurai. mes pirma karta kai keliavom, tai vienam motelyje uzsiprase 90 euru su pusryciais, kitame prase 71.5 euru su pusryciais....bet visumoj, geriau pasikankint masinoj, ir uz tuos sutaupytus 50 euru geriau dar vienai dienai kroatijoj pasilikt.
pirmos keliones metu, gryztant uzsukom o krokuva, aplankem velicku druskos kasykla, tai teko miegot lenkuose, motelyje netoli katowicu. ten uzsiprase uz 4vieti kambari 80 euru, o uz trivieti 50. isimiegojom ir trivieciame normaliai:)
Atsakyti