QUOTE(DomingoFaustas @ 2013 07 23, 21:09)
šitam:
Paradise Valle Taurito
Iš esmės patiko viskas, ypatingai pritaikytas poilsiui su vaikais. Vienintelis dalykas kas nelabai maloniai nustebino tai mokamas auto-parkingas, dienai kainuoja 5 eurai, tai už 10 dienų teko pakloti 50 eurų

O šiaip viskas super, viešbutis turi aqua parką, mums su AI buvo jis nemokamas, tai su vaiku tiesiog super, nes vaikų baseine ten vandens iki kauliukų tai mažoji mano duodavosi o aš atsigulusi į jį sau degindavausi ir stebėdavau ją

Taip pat ir animacija gera, vaikams fainas mini disko su tigriuku Bruce'u, dar po šiai dienai maniškė tą katytę prisimena, net maikutę su ja pirkom

Perskridus į Lanzarotę ten pirmą kartą apsilankę mini disko daugiau ten net nėjom, nes jau taip viskas buvo atsainiai ir belekaip padaryta... Nors viešbutis buvo ale prabangesnis Lanzarotėj, bet su Gran Kanarija jam nėr nei ką lygintis

Maistas įvairus ir skanus, labai daug žuvies ir jūrų gėrybių, tikrai buvo iš ko rinktis. Tarp kitko buvome nuvažiavę į Gran Kanarijos Aqua Land aqua parką, tai nelabai ten ką radome ką veikt, sugrįžome į savo viešbutį, nes ten viskas tas pats, o dar ir gėrimų bei užkandžių nemokamai galėjom gaut

Baseinuose vandenyno vanduo pastoviai leidžiamas, todėl labai patiko, kad nereikėjo maudytis smirdančioje chliorkėje

Pats viešbutis ant vandenyno kranto, nors pležas jų buvo šiaip sau, kadangi baseinuose buvo vandenyno vanduo, o ir su vaiku ten buvo patogiau, tai į pležą mes nėjom, kelis kart buvom nuvažiavę į Amadores paplūdimį jis tvarkingas ir labai gražus ir vos už kelių kilometrų nuo Taurito kur gyvenome. Kambariai irgi tvarkingi, dideli balkonai į vandenyno pusę, kur leisdavom vakarus po savo dienos maratonų, žodžiu... nostalgija... ką čia ir bekalbėti

Šiaip jeigu reiktų rinktis, tikrai grįščiau ten antrą kart
Super, mes kaip tik žiūrime Paradise Lago taurito, nes į valle su dviem vaikais nepriima, bet dėl auto aikštelės nuomos, tai nenudžiugino

mes norim trim savaitėm, tai tada jau 105 eurai gautųsi

pusę autonuomos kainos

Man jis patinka, tik minusas, kad nėra, kur pasivaikščit, bet galvoju, tada galima iki Playa de Mogan pavažiuot, o ir tarpuose tarp pusryčių ir pietų nulėkt iki Amadores ar Mogan pagulinėt

Dar kelis variantus viešbučių turim, tai dėliojam + ir -
QUOTE(elenalovein @ 2013 07 23, 23:09)
sveikos, na mano brolis zada vykti i palma maljorka rugpjucio 13-20 labai prasau informcijos apie masinu nuomos punktus nuomos kainas?? brolis apsistos tide viesbuti gal kas is jusu buvo? atsiliepimus ksiaciu kd ne koks tik beda kad brolis jau buvo sumokejas uz ji nei spejo paklausyt manes

dar pasiulymas vykstantiems panasiom dienoms gal noresit prisijungt pire ju, jie nuomosis masina dviese tai gal kas nores pvazinet paderint ekskursijas su jais, mano brolis tikrai linksmas malonus zmogus garantuoju
Jūs Maljorkos temoje parašykit, čia Kanarų tema