neroli - su amzium tikrai lengveja, brandesni darosi gal.. nors saugumo jausmo dar nerasta tokiuose mazuose. jei reikia i gatve, tai ir eina sau - aiskink iki pamelynavimo, kaip tai nesaugu, kad masina "uzgauti" gali

uztat viena dar su jais neisyztu i judrias vietas. nebent vezime priristi sedi. bet bendrai paemus, kazkaip maziau i skirtingas puses lekia nei kad, pvz., pries pusmeti begdavo.
man, zinok, irgi daug kas ta 3 m. riba kaip koki angelu tarpsni nurodo

nu ka, laukiam laukiam mes tu isganingu treju metu.
fatima, turim ir mes balansinius, bet kazkaip gan uztruko su isivaziavimu maniskiams. nelabai is pradziu jais dziaugesi, bet po keliu savaiciu (neitensyvaus) mokymosi uzsikabino

gaila, palikom juos LT, pasimirs turbut ir vel..
mergaiciuk, kaip darzas??
su tom mustynem - kazkaip vis pastebiu, kad jomis labiau skundziasi tos mamos, kuriu porose yra berniuku

nezinau, gal bernam isties testosteronas kazkuriuo metu trinkteli... mano jokubas irgi tokios kazkokios agresijos turi, kartais nei is sio nei is to grubumo priepuoliai uzeina - ir tikrai is nieko neismoko, tarp kitu vaiku mazai dar buna, namuose mes visi tokie svelnuoliai geruoliai.. nors siaip jis labai mielos naturos, vis ateina pasiglaustyti, pasibuciuoti, bet ima ir vozteli sesei per galva su kokiu zaislu jei kas nepatinka. ta, aisku, irgi megeja ji erzinti

zodziu, neretos mustynes ir musu namuose. belieka kantrybe apsisarvuoti ir kalbeti kalbeti kalbeti, kaip tai ajajai negerai.. dar idomu, kad jis niekada neverkia, kai su sese i skudurus kimba. gauna juk ir jis nuo jos - plaukus patampo atsakanciai. bet ne asareles. o mazoji tai net pirstu paliesta klykia kaip pjaunama. uzkniso konkreciai to vaiko gebejimas tiek rekti ir klykti del nieku

vos tik kas ne taip, kaip ji noretu, ir "mamaaaaaaa", asaru jura, lengva isterine busena. nebezinau, ka ir bedaryti. vis prasau, kad pasakytu nebliaudama, nes neiseina suprasti, ka sako

ar yra cia dar tokiu nujautrintu asabu tarp musu??
mes vel porai savaiciu prie juros atvaziavom - turbut, paskutinisyk siemet. patinka man tas kroatiskas pajuris. ir vaikai patenkinti - vanduo siltas, is juros neislenda. tik priesingai, nei nerolytes, pliaze buti nelabai megsta, tai nelabai man issigelbejimas, vis reikia kazkokiu pamogu ieskoti.