Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

o kaip tu aerie triusikeliu liemuo-tikrai super low? g.gif ar dengia uodega nors kiek? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 04 03, 08:03)
prisdijungiau vel su 7 vnt na tikiuosi pritaikys dar ta -40 smile.gif nors dar anu negavau tai tikiuosi su 108 L tiks smile.gif\

tik si karta thongs dejausi, bet Taure sake pries [pora dienu taike, tai gal tam tikra suma turetu but g.gif  na bet jei ir netaikys bus gerai

Nuolaidos netaiko, nebent, kaip tu sakai, nuo kazkokios atitinkamos sumos taiko g.gif Bet kazkodel abejoju g.gif
Man su 105 uodega M dydis idealiai wub.gif Smagesniu nesu turejusi. O gifiuriniai wub.gif Nemegau gifiuriniu, nes kiek esu turejusi - visi ziauriai nesmagus budavo, o situ tiesiog nesijaucia ant uodegos wub.gif O kai kainyte tokia, tai griekas neimti biggrin.gif
QUOTE(Kripu @ 2013 04 03, 08:06)
o kaip tu aerie triusikeliu liemuo-tikrai super low? g.gif ar dengia uodega nors kiek? biggrin.gif

Zemas, bet uodega tikrai uzdengia mirksiukas.gif biggrin.gif Gal gifiuriniai vos vos aukstensi, bet nezymiai, o tie paprastuciai, kur tarkim su 2 sagutem priekyje, tai tip top su uodegos virsumi biggrin.gif
Imkit ir net neabejokit mirksiukas.gif
Proksi esu dekinga uz uzrodyma wub.gif 4u.gif Nuo siol aerie triusikeliai mano favoritai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2013 04 03, 09:06)

Sunkiai dengia lotuliukas.gif Nors kitos tokius mėgsta, man tai tokie nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Labas, o su 94 cm uodega reikia imti S?

Jus kooperuojates del tu kelnaiciu? Pvz. viena ima 3, kita ima 4? O Taure ideda i viena krepseli ir gauna 7 vnt uz 26 dolerius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 03 balandžio 2013 - 09:36
merginos gal SEARS renkate?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 04 03, 09:18)
Jus kooperauojates del tu kelnaiciu? Pvz. viena ima 3, kita ima 4? O Taure ideda i viena krepseli ir gauna 7 vnt uz 26 dolerius?

Galima ir kooperuotis, jei 7vnt nereikia mirksiukas.gif Vienu puslapiu atgal kazkuri mergaite rase, kad imtu 4vnt.
Atsakyti
Įmeskit nuorodą, kokius čia trusikėlius perkat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 04 03, 10:18)
Jus kooperuojates del tu kelnaiciu? Pvz. viena ima 3, kita ima 4? O Taure ideda i viena krepseli ir gauna 7 vnt uz 26 dolerius?

S Jum 4u.gif. Taure sugeba ten juos sukomplektuot doh.gif wub.gif.

QUOTE(Audry @ 2013 04 03, 10:45)
Įmeskit nuorodą, kokius čia trusikėlius perkat 4u.gif

http://www.ae.com/ae...sp?catId=undies
Atsakyti
Galima kokius 3 triusikiukus užsisakyti? blush2.gif
Atsakyti

Renkama 4u.gif
LEVI
Zulily
Modnique
Gap
Sierratradingpost kodukas -35% BKT9997W
Disney
Carters
Gilt
LaSenza
BostonProper
Starbucksstore
YOOX
Nike
MACYS
Clinique
Allheart truksta iki freeship, prisijunkite:)
Iherb
Totsy
Cabelas
Bluefly
Onestepahead
Partyamerica
1professionalskincare
Campmor
Vitaminshoppe
Jcpenney
Temos išparduotuvė
4u.gif

QUOTE(Skambute @ 2013 04 03, 11:22)
merginos gal SEARS renkate?

Galime rinkti smile.gif
Atsakyti
Nesuper, kai sugris paklydelei daiktai brukstelkite ir paimsiu dar lgjo siuntinuka, kaip issyk nepaemiau nzn
doh.gif
Atsakyti
O tos kelnaites turi visos buti vienodos g.gif Gal ir noreciau prisijungti, bet vienodu tikrai ne blush2.gif

Beja ar yra kur prekyboje Sothys kosmetikos? Gal pigiau nei LT? Labai reiktu jau... ax.gif
Atsakyti