Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Labas rytas 4u.gif
Ačiū mergaitėms už siuntinuką 4u.gif Mažai pirkau, tai nėra ir ką rodyti.. blush2.gif Dabar bandau vaseline rankų kremą, žiūrėsiu kaip bus..
bigsmile.gif
Atsakyti
ae.com truksta 3vnt triusikeliu prijungimui prie akcijos 4u.gif

Sapnuosiu sianakt triusikus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 04 04, 06:16)
dar raudona 4u.gif

as ir 30 dienos pamokejau o negaunu patvirtnimo.. apmoketa pries kelias dienas
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 04 03, 22:53)
Labas rytas  4u.gif
Ačiū mergaitėms už siuntinuką  4u.gif  Mažai pirkau, tai nėra ir ką rodyti.. blush2.gif  Dabar bandau vaseline rankų kremą, žiūrėsiu kaip  bus..
bigsmile.gif

Butinai pasisakykit del tu kremu. Turiu daug norinciu ju pirkti, bet patyliukais laukiu jau gavusiu atsiliepimu, kad po to neuzmetytu mmanes pomidorais pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Papildyta:
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2013 04 03, 23:35)

Tikrinu kame reikalas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2013 04 03, 23:35)

jusu viskas tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 04 04, 06:16)
dar raudona 4u.gif

Labas rytas,jau gavote 03.30? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2013 04 04, 00:03)
Labas rytas,jau gavote 03.30? ax.gif  g.gif

gauta smile.gif
Atsakyti
išvyniojau ir aš savo šmutkes - šita bliuska neįtikėtino plonumo ir gražumo
user posted image
suknelės teliko tik toks pavaeiksliukas - su pamušalu, nugaroj su gumom, M dydis man (visad perku tarp S ir M) tiko, tik dar nežinau ar aš jos noriu, reik gal palaukt vasaros. kol kas man atrodo, kad aš jai jau per sena biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 04 04, 08:06)

lekiu sąskaitų tvarkyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 04 04, 06:42)
Butinai pasisakykit del tu kremu. Turiu daug norinciu ju pirkti, bet patyliukais laukiu jau gavusiu atsiliepimu, kad po to neuzmetytu mmanes pomidorais  pomidorai2.gif  pomidorai2.gif

ok.. parasysiu komentara veliau.. kai isbandysim ilgiau.. 4u.gif Mano rankos kai neproblematiskos tai man sunku ka komentuot, MB rankos suskirde- ziuresiu kaip jam tiks patiks, koks poveikis bus.. Bet kokiu atveju aciu uz kremorių.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2013 04 04, 09:16)
išvyniojau ir aš savo šmutkes - šita bliuska neįtikėtino plonumo ir gražumo
user posted image
suknelės teliko tik toks pavaeiksliukas - su pamušalu, nugaroj su gumom, M dydis man (visad perku tarp S ir M) tiko, tik dar nežinau ar aš jos noriu, reik gal palaukt vasaros. kol kas man atrodo, kad aš jai jau per sena biggrin.gif.

biggrin.gif Teisingai, reikėjo matuotis dieną anksčiau - būtum buvus metais jaunesnė tongue.gif

Kai bus karšta (jei bus karšta), vasarą.. o dar kokiam kurorte, laisvalaikiu.. labai net ne per sena būsi suknEi biggrin.gif
O kaip jos kokybė?
Aš tokio tipo vis tik sau noriu.. tom karštom dienom..

Jauna mama, o kai sukalbės umn.gif unsure.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 04 04, 07:30)
ae.com truksta 3vnt triusikeliu prijungimui prie akcijos  4u.gif

nusiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2013 04 04, 07:16)

Labas rytas mirksiukas.gif
laaabai grazus marskinukai wub.gif Kazin koki dydi man reiktu imti su 97cm per krutine?

na ka, prisiduodu ir as su smutkem biggrin.gif Aciu mergaitem uz geeerius wub.gif
Arbata su pienu - paaaaaasaka wub.gif kriisti, aciu uz uzrodyma 4u.gif
Elziukui mano lankelis is gymboree, sagiukai, apyranke wub.gif (karoliukus gausim su ateinancia siunta, nes kazkokiu mistiniu budu prie apyrankes ju neuzsakiau biggrin.gif ) Tie makaroniukai - sagiukai nerealus. pats sagiukas tai tokio tipo kaip spaustukas. esam tokius panasius stambesnius makaroniukus tureje, bet ten buvo sagiukai plastmasiniai, tai is plaukiuku slisdavo, tai nenesiojom. Sie mane suavejo tu makaroniuku smulkumu, tai sugalvojau vis gi paimti dar karta ir isbandyti prie suristu bizyciu. Bet ju pats sagiukas visai kitoks -spaustuko tipo ir kaip gerai laikosi net ant palaidu plaukuciu thumbup.gif Laaabai grazuciai. apie lankeli net nekalbu - pati net noreciau btui Elzytes vietoje su tuo lankeliu biggrin.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
carters maikutes eilini karta nustebina groziu wub.gif http://www.carters.c...html?id=carters http://www.carters.c...a...tops&start= http://www.carters.c...html?id=carters greit nebeturesiu ka ppirkti is carterio, nes jau visas graziasias maikeles suslaviau Elzei su aplikacijom wub.gif Ai, ir sortukai verti demesio wub.gif http://www.carters.c...h...toms&start=
Na ir mano ryziukai Current/Elliott The Skinny Corduroy Jean wub.gif 31 dydis kaip nulietas, graziai apsitempe, tik galetu per kokius 2cm trumpesni buti biggrin.gif Tik neturiu is kur ikelti nuorodos, nes hautelook ju jau nebelike verysad.gif tai ikelsiu is kito psl. - mano kainyte buvo daug grazesne biggrin.gif http://www.shopbop.c...24441948146.htm
na va, viskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jsmilgė: 04 balandžio 2013 - 08:07