QUOTE(Verbena.. @ 2013 06 06, 00:37)
butent tokie rimtesni
nuo migrenos, bet trys is tu rimtesniu ir 6 dezutes antimigreniniu
du antibiotikai - butu virs 10 dezuciu vaistu
tai as dabar mastau, bet tu rimtu receptus paima vaistinej, tai jeigu as juos atsisviesciau ir man vaistinej uzdetu antspauda? bet jie lietuviu kalba, ar nekibs? neurologas man sako versti israsa ligos, kuriame nurodomi kokie vaistai. gal ir gera mintis??
dar toks klausimas

pvz paketus veztis ar ten vietoj pirkti?
o ten vasitinese pvz nuo lupu puslelines su receptu ar be?
nu cia mano pirma kelione, labai bijau
ir del bulietu - ar gaudyt internetu ar per kazkokia kelioniu agentura?
jau paskaiciau kad tarpai geriau didesni tarp persedimu, as kai tokia vista ir dar anglu nemoku
jazau kaip bijau
10 dezuciu vaistu vezantis as tureciau recepta, israsai ir vertimai nera butini, jeigu kazkaim reiks tai issiaiskins kas tai - ne tavo tai beda. Svarbu turet kazka kas parodo, kad tai vaistai asmeniniam naudojimui, t.y. receptas ar jo kopija yra geriausia tureti. Greiciausiai, kad niekas neklaus ir neprireiks, bet del viso pikto geriau tureti.
paketu cia visokiausiu yra - bet kelis bent jau geriau isimesti jei netycia prasidetu mm diena anksciau, kad nereiktu paskutine minute ieskoti
Del lupu puslelines tai nezinau nieko. yra kazkokiu ir be recepto, bet ar jie veiksmingi neisivaizduoju.
bilietus galit keliose vietose pasiziureti, mano mama is lt daznai per greitai.lt nusiperka, neblogas kainas jie turi dazniausiai.