Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Jurzole @ 2013 05 31, 14:57)
Priminkite kas nors, prasau, koks Amerikos restoranu ir kaviniu darbo laikas vakare? Apie puse desimtos dar galima tiketis pavakarieniauti (ne didmiestyje), ar jau per velu?

priklauso nuo savaites dienos ir restorano 4u.gif yra kur veikia 24/7 yra kur iki 10pm, bet pvz. virtuve uzsidaro 30 min. ankshciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 05 31, 22:27)
priklauso nuo savaites dienos ir restorano  4u.gif  yra kur veikia 24/7 yra kur iki 10pm, bet pvz. virtuve uzsidaro 30 min. ankshciau  4u.gif

Ačiū smile.gif Tie, kur 24/7, tai turbūt tik greito maisto restoranai?

Mes ruošiamės netrukus po nacionalinius parkus pakeliaut - Arches, Zion, Yellowstone ir kt. tame regione. Norisi saulėlydžių kuo daugiau pamatyt, ir nevisada išeis prieš tai pavakarieniauti (nes tektų iš parko važiuot į artimiausią miestelį ir paskui atgal grįžt, daug laiko susigaišta). Jei taip kokioj Ispanijoj, tai pats tas būtų dešimtą kokią vakarienės ieškoti, bet va dėl Amerikos suabejojau, ypač tuose mažesniuose miesteliuose. Nors gal kai ten ten į turizmą orientuota viskas, tai rasim ką nors dar ir tokiu laiku? Kokia nors taqueria mums visai tiktų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 06 01, 03:02)
Ačiū  smile.gif Tie, kur 24/7, tai turbūt tik greito maisto restoranai?

Mes ruošiamės netrukus po nacionalinius parkus pakeliaut - Arches, Zion, Yellowstone ir kt. tame regione. Norisi saulėlydžių kuo daugiau pamatyt, ir nevisada išeis prieš tai pavakarieniauti (nes tektų iš parko važiuot į artimiausią miestelį ir paskui atgal grįžt, daug laiko susigaišta). Jei taip kokioj Ispanijoj, tai pats tas būtų dešimtą kokią vakarienės ieškoti, bet va dėl Amerikos suabejojau, ypač tuose mažesniuose miesteliuose. Nors gal kai ten ten į turizmą orientuota viskas, tai rasim ką nors dar ir tokiu laiku? Kokia nors taqueria mums visai tiktų...  ax.gif

nea, nebutinai tik fast food 4u.gif yra ir seimyniniu ne tinklo restoranu, kur dirba visa para 4u.gif gal vakare nedidelis pasirinkimas ruoshiamu patiekalu ir t.t. manau, alkani, bet kokiu atveju, neliksit biggrin.gif 4u.gif grazios keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2013 06 01, 15:21)
manau, alkani, bet kokiu atveju, neliksit  biggrin.gif  4u.gif  grazios keliones  4u.gif

biggrin.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
labas vakaras,
klausimas toks keliavusioms, kaip su vaistais? nes vaziuoju menesiui, nutraukti vaistu vartojimo negaliu. ar reikia receptu? juos versti? tvirtinti? israso kazkokio? kad neprikibtu
vaziuoju tik su rankiniu bagazu
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 06 05, 15:36)
labas vakaras,
klausimas toks keliavusioms, kaip su vaistais? nes vaziuoju menesiui, nutraukti vaistu vartojimo negaliu. ar reikia receptu? juos versti? tvirtinti? israso kazkokio? kad neprikibtu
vaziuoju tik su rankiniu bagazu

ziurint kokie vaistai, jei kazkokie rimtesni (labai stiprus nuskausminamieji, antidepresantai ar panasiai) tai turekit tiesiog gydytojo recepta. Jei ten kontraceptikai ar panasiai tai nereikia nieko.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 06 06, 07:29)
ziurint kokie vaistai, jei kazkokie rimtesni (labai stiprus nuskausminamieji, antidepresantai ar panasiai) tai turekit tiesiog gydytojo recepta. Jei ten kontraceptikai ar panasiai tai nereikia nieko.

butent tokie rimtesni
nuo migrenos, bet trys is tu rimtesniu ir 6 dezutes antimigreniniu
du antibiotikai - butu virs 10 dezuciu vaistu g.gif
tai as dabar mastau, bet tu rimtu receptus paima vaistinej, tai jeigu as juos atsisviesciau ir man vaistinej uzdetu antspauda? bet jie lietuviu kalba, ar nekibs? neurologas man sako versti israsa ligos, kuriame nurodomi kokie vaistai. gal ir gera mintis??
dar toks klausimas blush2.gif pvz paketus veztis ar ten vietoj pirkti?
blush2.gif
o ten vasitinese pvz nuo lupu puslelines su receptu ar be? g.gif
nu cia mano pirma kelione, labai bijau
ir del bulietu - ar gaudyt internetu ar per kazkokia kelioniu agentura?
jau paskaiciau kad tarpai geriau didesni tarp persedimu, as kai tokia vista ir dar anglu nemoku doh.gif
jazau kaip bijau
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 06 06, 07:37)
butent tokie rimtesni
du antibiotikai - butu virs 10 dezuciu vaistu  g.gif
tai as dabar mastau, bet tu rimtu receptus  paima vaistinej, tai jeigu as juos atsisviesciau ir man vaistinej uzdetu antspauda? bet jie lietuviu kalba, ar nekibs? neurologas man sako versti israsa ligos, kuriame nurodomi kokie vaistai. gal ir gera mintis??
dar toks klausimas  blush2.gif  pvz paketus veztis ar ten vietoj pirkti?
  blush2.gif
o ten vasitinese pvz nuo lupu puslelines su receptu ar be?  g.gif
jau paskaiciau kad tarpai geriau didesni tarp persedimu, as kai tokia vista ir dar anglu nemoku  doh.gif
jazau kaip bijau

Rusu forume skaiciau,kad Amerikoje daugeliui vaistu reikalingas receptas ir nuo herpeso taip pat. Daug kas net is Rusijos giminaiciams veza vaistus ir jokiu problemu raso, kad nebuna (na kai kurie raso,kad kartais tikrina, bet nebuvo kazkokiu rimtu nesklandumu). As pati vartoju vaistus nuo migrenos, pasiziurejau Amerikoje jie taip pat parduodami reiskia sertifikuoti, bet kadangi mane priepuoliai nelabai daznai kamuoja tai spec.vaistus nuo migrenos paimsiu 1-2 tabletes ir viskas, na ir kitus nuo skausmo, viduriavimo ir pan. Recepto kopijos spec.vaistams neturiu, nes atidaviau vaistineje ir israso taip pat is med.knygeles negaliu gauti...Del higienos priemoniu manau, be problemu JAV nupirksite ten gi moterys kazkaip gyvena biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 06 birželio 2013 - 12:15
QUOTE(Verbena.. @ 2013 06 06, 00:37)
butent tokie rimtesni
du antibiotikai - butu virs 10 dezuciu vaistu  g.gif
tai as dabar mastau, bet tu rimtu receptus  paima vaistinej, tai jeigu as juos atsisviesciau ir man vaistinej uzdetu antspauda? bet jie lietuviu kalba, ar nekibs? neurologas man sako versti israsa ligos, kuriame nurodomi kokie vaistai. gal ir gera mintis??
dar toks klausimas  blush2.gif  pvz paketus veztis ar ten vietoj pirkti?
  blush2.gif
o ten vasitinese pvz nuo lupu puslelines su receptu ar be?  g.gif
jau paskaiciau kad tarpai geriau didesni tarp persedimu, as kai tokia vista ir dar anglu nemoku  doh.gif
jazau kaip bijau

10 dezuciu vaistu vezantis as tureciau recepta, israsai ir vertimai nera butini, jeigu kazkaim reiks tai issiaiskins kas tai - ne tavo tai beda. Svarbu turet kazka kas parodo, kad tai vaistai asmeniniam naudojimui, t.y. receptas ar jo kopija yra geriausia tureti. Greiciausiai, kad niekas neklaus ir neprireiks, bet del viso pikto geriau tureti.

paketu cia visokiausiu yra - bet kelis bent jau geriau isimesti jei netycia prasidetu mm diena anksciau, kad nereiktu paskutine minute ieskoti wink.gif

Del lupu puslelines tai nezinau nieko. yra kazkokiu ir be recepto, bet ar jie veiksmingi neisivaizduoju.

bilietus galit keliose vietose pasiziureti, mano mama is lt daznai per greitai.lt nusiperka, neblogas kainas jie turi dazniausiai.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 05 31, 22:57)
Priminkite kas nors, prasau, koks Amerikos restoranu ir kaviniu darbo laikas vakare? Apie puse desimtos dar galima tiketis pavakarieniauti (ne didmiestyje), ar jau per velu?
Uzsiregistruosit Vilniuj abiems skrydziams, nereikes CPH is naujo registruotis. Lagaminai iki galo keliaus, Cikagoj juos atsiimsit. Valanda persedimui CPH - nedaug, bet turetu uztekti, jei lektuvas is Vilniaus neveluos. Tik jeigu vartai netycia bus kitoje oro uosto puseje, tai reiks paskubeti. As neseniai skridau is Amsterdamo i Vilniu su SAS, tai CPH turejau tik 40 min persedimui. Spejau, bet jau beveik begte. Ir turejau tik rankini bagaza - ar registruotas bagazas butu paskui mane spejes, nebuvau tikra...

Mes jau USA, viskas ok. spėjom ir dar laukti reikėjo.

Gal žinote kokį turizmo centrą, kur organizuoja keliones iš Čikagos. Norėtume kažką dar aplankyti.
Atsakyti
QUOTE(JURJUR @ 2013 06 07, 13:15)
Mes jau USA, viskas ok. spėjom ir dar laukti reikėjo.

Gal žinote kokį turizmo centrą, kur organizuoja keliones iš Čikagos. Norėtume kažką dar aplankyti.

Welcome 4u.gif
kokiu butent Jus kelioniu norite? shiaip siulyciau skytrip.net 4u.gif arba FB Linas Skytrip 4u.gif
Atsakyti