Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2013 04 02, 18:58)
beje dar norejau del vietu lektuve pridurti - daznai turint rezervacijos 6 simboliu koda, galite savo avialiniju puslapyje pasijungti ir pasirinkti patys norimas vietas. Mazesni europiniai skrydziai kartais neturi tokios galimybes, bet transatlantiniai dazniausiai taip.

turiu tą kodą, tik va nerandu lufhansoje kur jį panaudoti biggrin.gif nors vertimą svetainės lietuvišką pasidariau doh.gif biggrin.gif bet kartu ir neisivaizduoju kur patogiausia būtų sėdėt, man visada problemos su supimu būdavo, negaliu ilgų distancijų auto važiuot, kaži kaip man seksis skrist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2013 04 02, 13:14)
turiu tą kodą, tik va nerandu lufhansoje kur jį panaudoti biggrin.gif  nors vertimą svetainės lietuvišką pasidariau doh.gif  biggrin.gif  bet kartu ir neisivaizduoju kur patogiausia būtų sėdėt, man visada problemos su supimu būdavo, negaliu ilgų distancijų auto važiuot, kaži kaip man seksis skrist ax.gif

kuo arciau lektuvo sparnu tuo maziau sups, labiausiai jausis paciam gale.

Lufthansoje eikit i Log In/My bookings ir ten pazymekit last name and booking code (pavarde ir mineta koda) - tada abu juos suvesit ir paspausit log in. tada turetu ismesti jusu rezervacija ir ten jau rasit kur vietas pasirinkt.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 04 02, 19:08)
transatlantiniuose maitins nemokamai, gerimai gaivieji plius vanduo yra nemokami, limito nera. Ta prasme galite ir skrydzio viduryje paprasyti, kartais ilgesniu skrydziu metu lektuvo viduryje ar gale, netgi buna pastatytas vezimaitis su gerimais ir smulkiais uzkandziais. Lufthansoje alus ir vynas nemokami taip pat, tik nezinau del stipresniu gerimu. Taip pat nezinau del vilniaus-frankfurto reiso su lufthansa, nesu su jais skridus europiniu skrydziu.

Oro uostai ir lektuvai ima ir dolerius ir eurus ir savo vietines salies valiuta. Taip pat kreditines korteles. Ta prasme jei turit tik litus ir dolerius, tai atskirai euru keistis nereikes vien tam, kad Frankfurte ka nusipirktumet.

na pas mane rašo, kad visuose trijuose lėktuvuose valgyt duos ax.gif tai gal ir duos jei rašo biggrin.gif
nuraminot dėl valiutos, sakau negi dar vokiškų pinigų ieškotis reikia biggrin.gif
Atsakyti
jei ka as zinau, ne pirma karta skrendu. Kaip buvo persedimas trumpam laikui, tai dave boarding pass, o kaip ilgiau buvo tarpas, taip ten atvykus reiks pasidaryt boarding pass. Nesijauskite jog zinote visus pasaulio oro uostu dalykus, ne visada viskas buna taip, kaip zinote. O as zinau, tai tikrai, todel ir rasau, is savo patirties.

O del valgymo, skrendant per atlanta, duoda visados, du kartus dazniausiai, ir gerti paprasyti gali, ir pats pasiimti, nuejas kur ten stuerdeses buna, kiek nori ten geri. Koki brendziuka irgi nemokamai, ir ne viena buteliuka ( aisku maza ) bent taip yra didziuosiuose oro liniju bendrovese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minde0445 @ 2013 04 02, 19:18)

O del valgymo, skrendant per atlanta, duoda visados, du kartus dazniausiai, ir gerti paprasyti gali, ir pats pasiimti, nuejas kur ten stuerdeses buna, kiek nori ten geri. Koki brendziuka irgi nemokamai, ir ne viena buteliuka ( aisku maza ) bent taip yra didziuosiuose oro liniju bendrovese biggrin.gif

na brendžiukų mums nereikės biggrin.gif man vandens, kad būtų ir sočiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2013 04 02, 13:17)
na pas mane rašo, kad visuose trijuose lėktuvuose valgyt duos ax.gif  tai gal ir duos jei rašo biggrin.gif
nuraminot dėl valiutos, sakau negi dar vokiškų pinigų ieškotis reikia biggrin.gif

ne, ne tikrai nereiks... paskaitykit mano zinute auksciau del lufthansos login, gavosi taip kad parasem kartu tai nzn ar matet.

QUOTE(minde0445 @ 2013 04 02, 13:18)
jei ka as zinau, ne pirma karta skrendu. Kaip buvo persedimas trumpam laikui, tai dave boarding pass, o kaip ilgiau buvo tarpas, taip ten atvykus reiks pasidaryt boarding pass. Nesijauskite jog zinote visus pasaulio oro uostu dalykus, ne visada viskas buna taip, kaip zinote. O as zinau, tai tikrai, todel ir rasau, is savo patirties.

as taip ir nesijauciu, bet tikrai zinau, kad 3 ar 15 val del boading pass neturi jokios reiksmes, tam yra visai kiti faktoriai, kurie ir itakojo tas kas jums buvo, o jus jau cia savo nuoziura ismastet apie persedimo trukme. Galit pasiklausti oro uoste tiksliau. Siaip jei ka tai paprastai 24 val iki skrydzio yra tas limitas, o ne 3 ar 15.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 04 02, 19:17)
kuo arciau lektuvo sparnu tuo maziau sups, labiausiai jausis paciam gale.

Lufthansoje eikit i Log In/My bookings ir ten pazymekit last name and booking code (pavarde ir mineta koda) - tada abu juos suvesit ir paspausit log in. tada turetu ismesti jusu rezervacija ir ten jau rasit kur vietas pasirinkt.

radau, ačiū 4u.gif bet pasižiūriu, kad daugybė vietų jau užimtos doh.gif nebežinau nei kaip nei kur ką daryt doh.gif biggrin.gif
kas yra "galera" ? lektuve blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 02 balandžio 2013 - 19:36
QUOTE(elelele @ 2013 04 02, 13:30)
radau, ačiū 4u.gif  bet pasižiūriu, kad daugybė vietų jau užimtos doh.gif  nebežinau nei kaip nei kur ką daryt doh.gif  biggrin.gif
kas yra "galera" ? lektuve blush2.gif

jei dviese tai imkit viena prie lango kita salia - taip truputi daugiau vietos, galit atsireme i lektuvo siena numigti patogiau., ir man patinka kuo arciau i prieki (tai econominej klasej ir gausis netoli lektuvo vidurio) - greiciau islipi. Jei norit per langa paziopsoti, tai ne tiesiai virs sparno.

Galera - tai paprastai virtuvele gali but maza, ar stiuardesiu kaip sandeliukas kazkoks kur viskas sudeta.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 04 02, 19:43)
jei dviese tai imkit viena prie lango kita salia - taip truputi daugiau vietos, galit atsireme i lektuvo siena numigti patogiau., ir man patinka kuo arciau i prieki (tai econominej klasej ir gausis netoli lektuvo vidurio) - greiciau islipi. Jei norit per langa paziopsoti, tai ne tiesiai virs sparno.

Galera - tai paprastai virtuvele gali but maza, ar stiuardesiu kaip sandeliukas kazkoks kur viskas sudeta.

smile.gif ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
mes pirmyn skrendam su United Airlines, tai ten prie maitinimo rašo SNACK, o atgal grįžtam su Lufthansa, tai ten rašo MEAL. Ar teisingai suprantu, kad United Airinies bus tik sausas davinys, o Lufthanza ir karšto maisto duos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visko būna @ 2013 04 04, 15:09)
mes pirmyn skrendam su United Airlines, tai ten prie maitinimo rašo SNACK, o atgal grįžtam su Lufthansa, tai ten rašo MEAL. Ar teisingai suprantu, kad United Airinies bus tik sausas davinys, o Lufthanza ir karšto maisto duos? smile.gif

transatlantiniam ir tie ir tie maitinima duos (ta prasme karsta patiekala + dar kazka pvz pusrycius priklausomai kaip ten laikas jusu skrydziu), tik kiek pamenu United su gerimais skupiau, alkoholiniai lygtai visi mokami, nes ir vynas ar alus.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Kadangi ką nuvežt dovanų fantazijų visai neturime, svainės draugas dievina "bobelinę" (20%stiprumo) tai galvojam jam jos ir nuvežt, bet tundra nerandu kur surašyta kokie alkoholio kiekiai galimi.. esmė ta, kad registruoto bagažo į priekį greičiausiai bus tik vienas vienetas nors vykstam dviese, tai turbūt ir dėti galima kaip vienam g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elelele: 05 balandžio 2013 - 05:57