QUOTE(muminukas @ 2013 07 16, 11:15)
Ant viso bagažo jo išorėje ir viduje turi būti aiškiai nurodytas keleivio adresas. Bagažas be adreso gali būti nepriimtas į lėktuvą.
kaip tą adresą ant bagažo užrašyti?
nesamone, cia turbut kelioniu agentura tokius dalykus rasineja. galu gale gi turi avialinijos tokias etiketes ant gumyciu, gali ten uzrasyti ir prikabinti, jau vietoj oro uoste. Aisku gerai adresa turet, as irgi turiu ant visu lagaminu keliaudama, jei netycia ju priklijuoti nuplystu, bet kad be keleivio uzdeto adreso bagazo i lektuva nepriimtu tai paistalai kazkokie
https://www.google.c...&...366&bih=594
Papildyta:
QUOTE(alinute82 @ 2013 07 16, 04:13)
Sveikos merginos,
ruošiamės pirktis bilietus į JAV, ryt planuoju eiti pasikeisti pasą, nes aš turiu žalią, išduotą 2007.03.14. Dabar skaitinėju info ir randu, jog nebūtinai reikalingas raudonas pasas (kaip mane įtikinėjo draugai), svarbu, jog jis butų biometrinis, išduotas nuo 2006.08.28. Gal esate kas skridę su tokiu pasu, skaitinėjant buvau radusi užuominų, kad kažkas skrido. Būsiu labai dėkinga už info.
na JAV ambasados VIlniuj puslapyje info turbut tikslesne nei tai ka itikineja jusu draugai
"Dalyvaujančių Kelionių į JAV supaprastinimo programoje šalių piliečiai gali vykti į JAV be vizų tik turėdami saugius biometrinius pasus. Lietuvos piliečių pasai, išduoti nuo 2006 rugpjūčio 28 d., atitinka keliamus reikalavimus."
Kokios info dar jums reikia nesuprantu? jei turit biometrini pasa isduota po tos datos tai ir OK viskas