Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(ZAIKA2 @ 2013 08 18, 18:42)
Gal kas skridote su LOT pas juos ten puslapyje raso kad skrendant I JAV bagaza leidzema veztis 23 bet europoje 20. As su LOT skrendu jungtiniu reisu i Lenkija  ir is ten i cikaga tai kaip man skaiciuosis svoris 23 ar 20.
Ir dar ar teisingai supratau kad  salone bagazas 6 kg.

skridom tokiu marsrutu su Lot. buvo virs 20 kg kai kurie lagaminai . o i salona galima 8kg paimti
info cia

ryt laukia kelione atgal i LT smile.gif
Atsakyti
gal kam buvo tokia situacija mums pakeite lektuvus dabar skris daug didesnis lektuvas o vietas man paliko tas pacias ir taip iseina kad as su sesemete dukra turesiu skristi atskirose sedinese nes dasidejo vienoje eileje 2 vietos . Lektuvas dabar pilnas, man idomu ar tos vietos kur pazymetos el bilietuose sventas reikalas ar mums su mergaite teks sedeti atskirai vienu zodziu as dabar isterijoje ir nezinau nuo ko pradeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 18 rugpjūčio 2013 - 18:42
QUOTE(ZAIKA2 @ 2013 08 18, 11:42)
Gal kas skridote su LOT pas juos ten puslapyje raso kad skrendant I JAV bagaza leidzema veztis 23 bet europoje 20. As su LOT skrendu jungtiniu reisu i Lenkija  ir is ten i cikaga tai kaip man skaiciuosis svoris 23 ar 20.
Ir dar ar teisingai supratau kad  salone bagazas 6 kg.

jei skrydis jungtinis, tai galioja didesnio leidziamo bagazo taisykle paprastai, siuo atveju 23kg.

QUOTE(ZAIKA2 @ 2013 08 18, 12:42)
gal kam buvo tokia situacija  mums pakeite lektuvus  dabar skris daug didesnis lektuvas o vietas man paliko tas pacias  ir taip iseina kad as su sesemete dukra  turesiu skristi atskirose sedinese nes dasidejo vienoje eileje 2 vietos . Lektuvas  dabar pilnas, man idomu ar tos vietos kur pazymetos el bilietuose sventas reikalas ar  mums su mergaite teks sedeti atskirai vienu zodziu as dabar isterijoje ir nezinau nuo ko pradeti.

nesventas reikalas - skambtelkit avialinijoms ir patvarkys, arba oro uoste paprasysit ir pakeis. jei del kazkokiu priezasciu visai tas neimanoma is anksto, tai stiuardesei lektuve situacijai paaiskinsit ir paprasys ji zmoniu, kad apsikeistu taip kad kartu su vaiku sedetumet, bet cia jau krastutinis atvejis. bandykit paskambint pirmiausia.
Atsakyti
zaika, pakeis oro uoste, mums Kopenhagoj prieš VAšingtono skrydį pakeitė.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Merginos pasidalinkit patirtim, ar labai Cikagos muitinej kabinejasi? Isleidziu vyra 3 sav. pas savo broli ir pradejau pergyvent, kad tik neuztrigtu muitinej, nes jau sitiek baisiu dalyku pripasakojo blink.gif Gal galit pasidalinti svieziomis naujienomis blush2.gif Ka dazniausiai klausia? Ir kaip pildot deklaracija, ar irasot kiek vezates pinigu? Nes vieni sako butinai rasyk, kiti nerasyk, bet kas nerasydavo, aceit labai jau muitinej kabinasi, kaip ten is tiesu yra?

O gal yra si sestadieni 24 d. skrendanciu Ryga-Stochkolm-Cikaga?
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2013 08 19, 07:59)
Sveiki  4u.gif

Merginos pasidalinkit patirtim, ar labai Cikagos muitinej kabinejasi? Isleidziu vyra 3 sav. pas savo broli ir pradejau pergyvent, kad tik neuztrigtu muitinej, nes jau sitiek baisiu dalyku pripasakojo  blink.gif Gal galit pasidalinti svieziomis naujienomis  blush2.gif Ka dazniausiai klausia? Ir kaip pildot deklaracija, ar irasot kiek vezates pinigu? Nes vieni sako butinai rasyk, kiti nerasyk, bet kas nerasydavo, aceit labai jau muitinej kabinasi, kaip ten is tiesu yra?

O gal yra si sestadieni 24 d. skrendanciu Ryga-Stochkolm-Cikaga?

kabinejasi prie tu, kur veza ka negalima ir akis ispute meluoja bet buna prigauti smile.gif Tada pyksta ir kitiems pasakoja istorijas kokie muitininkai blogieciai, o kad patys su desrom pagauti buvo tai aisku ne ju kalte smile.gif Kitu atveju tikrai nera nei ko nervintis nei bijoti, greiciausiai is vis netikrins nieko, o jei ir papulsit tarp tu kur tikrina, tai ikis nosi i lagamina ir viso gero.

Irasyti reikia ka atvezi i JAV palikti (dovanas ir t.t.) ir ju verte, iki $100 turistams muitas nemokamas, tai geriau butu, kad suma kuria rasot daiktu verte tilptu i ta $100 wink.gif Grynus pinigus deklaruoti reikia tada kai ju daugiau nei $10000, kitu atveju nereikia nieko daryt. Net nera ten grafos kur irasyti turimus grynus pinigus iki 10000 tai "labai jau kabintis" negali, jei nera kur irasyt - kazkas prigasdino jus cia labai matau pletku forma. Jeigu vezasi daugiau nei 10000 tai muitininkas duos dar viena forma uzpildyti ten vietoj ir tiek.
Atsakyti
susiskambinau su bilietus pardavusia kompanija tai sake kad nieko padeti negali nes visi isankstiniai bilietai parduoti dabar dar like apie trecdalis bilietu kurie parsidavines aerouoste ir ten galesiu pasikeisti. Bet as anglu nemoku nu blyn .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2013 08 19, 15:00)
susiskambinau su bilietus pardavusia kompanija tai sake kad nieko padeti negali nes visi isankstiniai bilietai parduoti dabar dar like  apie trecdalis bilietu kurie parsidavines aerouoste ir ten galesiu pasikeisti. Bet as anglu nemoku nu blyn .

sakyk tiesiog "we would like to sit together, please" ir patvarkys jums.
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Žinau turėčiau turbūt perskaityti visus puslapius ir rasčiau atsakyma į mano klausimą, bet tai užimtu labai daug laiko, todėl paprašysiu, kas esat susidure su tokia sutuacija, ar bent jau žinote ką nors tiesiog padėkite man smile.gif
Istorija trumpai - vykau į JAV su beviziu rėžimu (antrą kartą) ir buvau išsiųsta namo. Pase uždėjo kažkokį štampą su skaičiukais ir užrašu refused. Dabar to paso nebeturiu, todėl negaliu pasakyti tiksliai kas ten per skaičiai. Kitą vasarą vėl noriu skristi į JAV ir man buvo pasakyta, kad jei to norėsiu turėsiu prašyti vizos jų ambasadoje Vilniuje. Taigi reikės ruoštis interviu pas konsulą problema tik viena, negaliu sakyti kokiu tikslu ten vykstu (mano artimasis yra nelegalas). Kokie šansai yra gauti vizą?Gal kažkam jau taip yra buve?
Lauksiu atsakymo smile.gif
Atsakyti
O del kokios priezasties issiunte atgal? Prie ko prisikabino? Gal gali papasakoti? smile.gif
Atsakyti
kaip suprantu del tos pacios paminetos priezasties - melavo keliones tiksla, nenoredama pazistamo nelegalo pakisti...

Manau viza sunku bus gauti, kai jau yra neileidimas i sali, deja...
Atsakyti
QUOTE(Sypsena777 @ 2013 08 21, 09:56)
O del kokios priezasties issiunte atgal? Prie ko prisikabino? Gal gali papasakoti? smile.gif

Nes manes paklausus kiek vezuosi pinigu, ju manymu tai buvo per mazai, tada mane nusivede i muitine, valanda kamantinejo, lagaminus iskrauste, palauze psichologiskai ir pasakiau, kad atvaziavau ne tik keliauti, bet ir dirbti, nors to ten nevaziavau, bet atsibodo aiskinti, kai viskas yra neigiama, ka bepasakyciau. Ir tal pavaip, negalejau pasakyti tikrosios priezasties del nelegalo statuso.
O del vizos, na bandysiu prasyti, zinau sansai mazi, bet gal pavyks is kokio 10 karto biggrin.gif
Atsakyti