Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Aš tai dar sakyčiau pasiimt visiems į lėktuvą šiltas kojines,kaip kokias vilnones biggrin.gif pvz.,aš basa išvažiavau, šilta buvo,tai šalo kojs lėktuve doh.gif
Papildyta:
Aha,tai gal davė sas. Nes lopšį pamenu tiksliai, kad jis buvo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2013 09 02, 13:12)

Autokėdutė skaičiavos kaip bagažo vienetas mums. Mes jas Vln orouoste davėm spec supakuoti-50 litų už abi.o lagaminus namie susukom ir lipnia juosta apsukom, nes orouoste 20 lt už vienetą,o 7 lagaminai buvo, gaila 140 buvo mokėt.

taip sas skaiciuoja kedutes kaip vnt - bet celofaninius maisus tai visos avialinijos duoda nemokamai ir VIlniau oro uoste taip pat, matyt jums kazkaip mandriau supakavo gal saugiau ar kaip.

QUOTE(muminukas @ 2013 09 02, 13:15)
Aš tai dar sakyčiau pasiimt visiems į lėktuvą šiltas kojines,kaip kokias vilnones biggrin.gif pvz.,aš basa išvažiavau, šilta buvo,tai šalo kojs lėktuve doh.gif

taip butinai kojines, as vilnoniu nemegstu, bet ir su paprastom maloniau, nes vesu dazniausiai buna. Ir siaip as megstu batus nusiimti, ir basom nesinori but tada.
Atsakyti
Mano skrydis jau po 10 dienu, skristi ilgai, migracine praieiti reikia ir dar tas konfliktas su Sirija, atrodo jau nieko nebesinori doh.gif Bet reikia planuoti ka su savimi pasiimti ir ka noresiu pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2013 09 06, 07:07)
Mano skrydis jau po 10 dienu, skristi ilgai, migracine praieiti reikia ir dar tas konfliktas su Sirija, atrodo jau nieko nebesinori  doh.gif  Bet reikia planuoti ka su savimi pasiimti ir ka noresiu pamatyti  ax.gif

tai kad jokio skirtumo del Sirijos atvykstant i JAV. Migracine ir muitine del to nepasikeis. Jei situacija aplamai paastres tai oro uostai apsauga pastiprins, tai per ten einant gali daugiau pakratyti, o kitur tai jokio skirtumo.
Atsakyti
Atskridus i Niujorka po keletos valandu turesiu skristi i Bostona, skrydis su American Airlines. As turesiu registruota bagaza, mane informavo (as ne pati pirkau bilieta), kad reikes uz ji susimoketi. Ar susimoketi reikes oro uoste registruojantis ? Ir ar oro uoste registruoja be papildomo mokescio?(internete parasyta,kad zmones su vaikais, su specialiais poreikiais ar siap jei reikalinga pagalba gali registruotis oro uoste, bet kazin kaip praktikoje... blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2013 09 13, 16:40)
Atskridus i Niujorka po keletos valandu turesiu skristi i Bostona, skrydis su American Airlines. As turesiu registruota bagaza, mane informavo (as ne pati pirkau bilieta), kad reikes uz ji susimoketi. Ar susimoketi reikes oro uoste registruojantis ? Ir ar oro uoste registruoja be papildomo mokescio?(internete parasyta,kad zmones su vaikais, su specialiais poreikiais ar siap jei reikalinga pagalba gali registruotis oro uoste, bet kazin kaip praktikoje... blush2.gif ).

Tai bilietas ne jungtinis? nes jei jungtinis tai nereikes nieko moketi. Jei pirko du atskirus tai taip - reiks susimoket. Galit internetu is anksto, galit oro uoste. Kainuoja tiek pat. Check - in taip pat galit daryti internetu 24val pries skrydi, arba vietoj jau. Paprasciausia kai check in padarot ir anksto ir uz bagaza susimokat, tada tik atiduodat lagaminus ir tiek, trumpiau eilese stovet wink.gif
Atsakyti
Sveiki.Ar galima skrendant i Amerika i lektuva isinest pripusta kamuoli?Uzsiprase lauktuviu kamuolio,bet mastau ar nebus problemu ji gabenant?
Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2013 09 15, 01:51)
Tai bilietas ne jungtinis? nes jei jungtinis tai nereikes nieko moketi. Jei pirko du atskirus tai taip - reiks susimoket. Galit internetu is anksto, galit oro uoste. Kainuoja tiek pat. Check - in taip pat galit daryti internetu 24val pries skrydi, arba vietoj jau. Paprasciausia kai check in padarot ir anksto ir uz bagaza susimokat, tada tik atiduodat lagaminus ir tiek, trumpiau eilese stovet wink.gif

Ne ne jungtinis, man pasake, kad galima internetu daryti check inn, bet as busiu kelyje tuo metu ir neturesiu galimybes to padaryti tai bandysiu jau vietoje chekintis, aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 09 16, 02:40)
Sveiki.Ar galima skrendant i Amerika i lektuva isinest pripusta kamuoli?Uzsiprase lauktuviu kamuolio,bet mastau ar nebus problemu ji gabenant?
Dekoju.

tol kol atitinka bagazo reikalavimus (t.y. nera super didelis kazkoks) - tai galima.

QUOTE(MajaLi @ 2013 09 16, 06:56)
Ne ne jungtinis, man pasake, kad galima internetu daryti check inn, bet as busiu kelyje tuo metu ir neturesiu galimybes to padaryti tai bandysiu jau vietoje chekintis, aciu uz pagalba  4u.gif

jokiu problemu, uzsiregistruosit oro uoste tada, yra automatiniai kioskeliai, kur galit ta padaryti nuskanave pasa ar ivede rezervacijos nr. (greiciausias variantas), bet jei kazkas su jais nepavyksta tai uzsiregistruosit kaip ir LT - su darbuotojo pagalba. Bagaza galit apsimoket bet kada, jau dabar jei norit.
Atsakyti
labuka merginos,

turiu klausimuka, gal kam yra pasitaikiusi tokia situacija. esu antra kart istekejusi ir mano pavarde skiriasi nuo vaiko, noretumem visi vykti i usa, mes su vyru turim estos leidimus, o vaikui reiketu isimti atskirai. bet ar muitineje nera problemu del pavardziu skirtumo? nebus taip kad prisikabins is kur tas vaikas.? ar reikia turet kokius isverstus dokumentus pvz kaip gimimo liudijima ar kazka kita?
Atsakyti
[quote=MichGirl,2013 09 16, 18:23]
tol kol atitinka bagazo reikalavimus (t.y. nera super didelis kazkoks) - tai galima.

Paprastas krepsinio kamuolys.Bet kaip ji patogiau idomu butu isinest i lektuva,o kokia gal tinkline terbike isidet ji,ar kaip?Gal kas turite kokiu minciu?
Atsakyti
[quote=maltakava,2013 09 17, 07:59]
[quote=MichGirl,2013 09 16, 18:23]

Paprastas krepsinio kamuolys.Bet kaip ji patogiau idomu butu isinest i lektuva,o kokia gal tinkline terbike isidet ji,ar kaip?Gal kas turite kokiu minciu?
[/quote]
mums teko is skotijos kamuoli veztis biggrin.gif tai dejom i kuprines dugna o ant virsaus rubus. siaip jis nevirsija rankinio bagazo matmenu schmoll.gif
Atsakyti