Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(MichGirl @ 2013 11 16, 22:13)
per 72 val turi but duotas ats. jei ne, tai bandykit pasiskambint i ambasada. Ar nuo korteles pinigai nuskaiciuoti?

nuskaiciuoti pinigai, is karto buvau prisijungus prie banko ir maciau, kad rezervuoti pinigai.
lapkricio 12d. (antradienis) apie 21h vakare.
manau, kad palauksiu iki pirmadienio iki pietu.
gal zinot konkretu numeri kur skambinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 17 lapkričio 2013 - 15:37
QUOTE(MichGirl @ 2013 11 15, 08:10)
dovanu ir sveikinimu tikrai ne, tai ne ta svente kad dovanas dovanotusi. Paprastai zmones nesasi maisto kazkokio, dazniausiai kazka is tradiciniu Padekos dienos patiekalu, pvz garnyra kazkoki prie kalakuto ar pyraga (paprastai susitaria is anksto, kad nesikartotu tie patys dalykai). Kadangi tu cia atostogauji ir tie jus pakviete amerikieciai tai zino tai tikrai nemanau kad jie tikisi kazko is taves is maisto, manau tiesiog vyno geresnio buteli nusinesk ir bus pakankama.

aisku, aciu 4u.gif manau reikia ju paciu paklausti, nemanau kad tai nemandagu, tuo labiau kad isskaiciau, kad buna "sunestinis" stalas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ra2ga @ 2013 11 17, 16:35)
nuskaiciuoti pinigai, is karto buvau prisijungus prie banko ir maciau, kad rezervuoti pinigai.
lapkricio 12d. (antradienis) apie 21h vakare.
manau, kad palauksiu iki pirmadienio iki pietu.
gal zinot konkretu numeri kur skambinti?

as irgi atsakyma gavau gal po 5 min po pinigeliu nuskaitymo smile.gif
jus turite savo numeriuka, prisijunkite estos pildymo puslapyje ir ten pamatysite atsakyma arba skambinkites:
" Klausimus dėl neimigracinių vizų galite užduoti:

Pirmadieniais - Penktadieniais: 9:00 - 21:00

tel.: +370 5 214 0560

el. paštas: support-Lithuania@ustraveldocs.com"

http://vilnius.usemb.../kontaktai.html

Manau viskas issispres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rami* @ 2013 11 19, 03:46)
Manau viskas issispres  4u.gif

aciu. siandien ryte paskambinau ir issiaiskinau. viska radau, radau kaip patikrinti 4u.gif

o jus cia kur nors "kalbejot" apie - ka galima veztis? ko negalima?
ir i sali ir atgal is salies?
Atsakyti
QUOTE(alinute82 @ 2013 07 20, 21:31)
Gavau atsakyma is ambasados, kad tinka visi pasai, isduoti nuo 2006 rugpjucio men. smile.gif

Aš gavau atsakymą, kad tinka ir 2005m. pasas g.gif
Atsakyti
Turiu klausimą.
Skrendu į Niujorką sausio mėn., link pabaigos. Galvoju paimti Bus turą Niagaros kriokliai iš Kanados pusės, CN toweris, dar kažkas įeina. Ir nemiegu naktim kaip noriu toweryje atrakcijos edge walk. Tik iškylo klausimas kaip ten tokiu metu su oreliu ir ta atrakcija g.gif jaučiu didelė tikimybė, kad neleis į patį viršų pasivaikščiot.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 12 03, 15:31)
Aš gavau atsakymą, kad tinka ir 2005m. pasas  g.gif

su 2005-uju pasu reiks vizos prasyti tada tik skrist galesit. su ESTA keliauti reikia butinai biometrinio paso. Mano ankstesnis pasas buvo 2005-ais isduotas tai jis tikrai 100% zinau nebuvo biometrinis ir kaip suprantu juos tik nuo 2006 antros puses isduoti pradejo LT.
Atsakyti
Dėkui. Po to kai parašiau daug daug skaičiau, tai supratau. Pasas kaip ir neproblema, bet jei norėsiu į Kanadą, tai bus sudėtingiau.
Gal galit ką pakomentuot dėl CN towerio? Nemiegu naktim kaip noriu biggrin.gif
gal žinote kaip dėl nuotraukų tokiose vietose, jie padaro ir reik pirkti? Nes savo aparačiuko tai turbūt nelabai įsineši ax.gif
Arba gal žinote dėl šuolių su virve New Yorke? Ieškau nete, nieko neradau.
Atsakyti
jokiu problemu del savo fotiko smile.gif
Atsakyti
Pasižymėjau, kad reik paragaut Beef brisket. Gal MichGirl numanot kur to skanėsto ieškot(Niujorke)? Tiesiog gatvėj ar kavinukėse? Googlo pagalba radau Brooklyne, bet vien dėl sumuštinio į tą puse keliaut nekas.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 12 07, 12:51)
Pasižymėjau, kad reik paragaut Beef brisket. Gal MichGirl  numanot kur to skanėsto ieškot(Niujorke)? Tiesiog gatvėj ar kavinukėse? Googlo pagalba radau Brooklyne, bet vien dėl sumuštinio į tą puse keliaut nekas.

hmm ne as ne niujorkiete tai nzn. siaip paprastai kur kazkoks barbekiu restoranas tai turetu ir buti, klausimas tik ar skaniai padarytas smile.gif

Atsakyti
O ar didelis Kenedžio orouostas Niujorke? Mane prigąsdino, kad bais didelis, o žiūriu žemėlapį, tai gal nepasimesčiau viena g.gif aiškus atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 08 gruodžio 2013 - 16:32
QUOTE(Sense @ 2013 12 08, 10:26)
O ar didelis Kenedžio orouostas Niujorke? Mane prigąsdino, kad bais didelis, o žiūriu žemėlapį, tai gal nepasimesčiau viena  g.gif aiškus atrodo.

na taip vienas didziausiu JAV, bet viskas pazymeta, nepasimesit smile.gif
Atsakyti