Norėjau pasakyti kad turiu leidimą nuolat gyventi Lietuvoje
QUOTE(JayJay @ 2013 05 03, 14:39)
Sveiki, iškilo klausimas apie bevizį režimą į JAV, kažkur skaičiau apie tai. Čia LR piliečiams ar gyvenantiems LR? Nes aš gimiau Lietuvoj, visą gyvenimą pragyvenau joje, bet nesu Lietuvos pilietė 

pilieciams tik... nebent kitos salies, kurios piliete esat irgi bevizis galioja. zodziu kurios salies pasa turit pagal ta ir galioja taisykles jums.
QUOTE(MichGirl @ 2013 05 04, 22:25)
pilieciams tik... nebent kitos salies, kurios piliete esat irgi bevizis galioja. zodziu kurios salies pasa turit pagal ta ir galioja taisykles jums.
O ŽK lošimas tada greičiausiai galioja jau pagal Lietuvos tvarką? Ten pagal gimimo vietą? Na aišku, sunku bus man su kelione į JAV

Mes jau irgi grizom uzvakar
Tai pvz. musu atskridus i JAV absoliuciai nei vieno klausimo neklause, stampus sudejo pasuose, nueme antspaudus pirstu ir viskas.
Apie pacia kelione gal nesiplesiu, nes mano nuomone bus priesinga populiariai "woooow kaip ten faina"
Tik noreciau pasakyti dideli aciu Michgirl uz pagalba

Apie pacia kelione gal nesiplesiu, nes mano nuomone bus priesinga populiariai "woooow kaip ten faina"

QUOTE(-Braskeele @ 2013 05 09, 12:10)
Mes jau irgi grizom uzvakar
Tai pvz. musu atskridus i JAV absoliuciai nei vieno klausimo neklause, stampus sudejo pasuose, nueme antspaudus pirstu ir viskas.

mes irgi namie, jau kelios dienos

mergaičių pagalba labai padėjo jaustis užtikrinčiau kelionėje

o kas dėl "wau" tai pirmas įspūdis, bent mūsų buvo "wau kaip čia brangu"

QUOTE(elelele @ 2013 05 09, 17:29)
mes irgi namie, jau kelios dienos
l........

Kaip pirstu i aki, tarytum skaityciau savo zodzius

Jo, kainos ir mum ten ohoho pasirode, ypac brangus viesbuciai...kazkas normalesnio pavalgyt dviem be kokiu 50-60 baksu, aiksu plius susiktas taxas, be sansu...Nu sorry, moket 18 baksu uz porcija makaronu, ir dar nestebuklingai skaniu

QUOTE(-Braskeele @ 2013 05 09, 15:45)

Sveikos merginos
viena klausima turiu , jei keiciasi oro uostai .Tai turi pats ieskotis kaip nuvykti iki kito ar kazkaip nukreipia kur reikia eiti ( na kuo nuvykti , autobusu , taksi ar metro kokiu ) .
Situacija tokia , kad mama uzsisakius buvo bilietus , kad nesikeistu oro uostai ( nes skrenda viena ir anglu kalbos nelabai moka , kad galetu susikalbeti oro uoste ) o siandien suzinojo ,kad atgal jau skrendant yra panaikintas reisas is Philadelphia, PA, US (PHL) .Ir gali keistis oro uostai greiciausia gali buti is sito New York-jfk (John F Kennedy), NY, US (JFK) jei reikes i Newark (New York/newark Liberty), NJ, US (EWR) .
Zodziu sokas jai dabar , na gal cia aiskia savo klausima suformulavau

viena klausima turiu , jei keiciasi oro uostai .Tai turi pats ieskotis kaip nuvykti iki kito ar kazkaip nukreipia kur reikia eiti ( na kuo nuvykti , autobusu , taksi ar metro kokiu ) .
Situacija tokia , kad mama uzsisakius buvo bilietus , kad nesikeistu oro uostai ( nes skrenda viena ir anglu kalbos nelabai moka , kad galetu susikalbeti oro uoste ) o siandien suzinojo ,kad atgal jau skrendant yra panaikintas reisas is Philadelphia, PA, US (PHL) .Ir gali keistis oro uostai greiciausia gali buti is sito New York-jfk (John F Kennedy), NY, US (JFK) jei reikes i Newark (New York/newark Liberty), NJ, US (EWR) .

QUOTE(JayJay @ 2013 05 09, 04:05)
O ŽK lošimas tada greičiausiai galioja jau pagal Lietuvos tvarką? Ten pagal gimimo vietą? Na aišku, sunku bus man su kelione į JAV 

loterijoj dalyvaujama pagal gimimo sali.
QUOTE(musyte015 @ 2013 05 09, 14:04)
Sveikos merginos

as tai atsisakyciau tu bilietu, pasiiimciau atgal pinigus ir pirkciausi kitur. Pervezti jie nepervez - tures mama pati su shuttle autobusu vaziuoti - tas uzims papildomai nervu, kad susirasti, papildomai laiko ir papildomai islaidu. Kai yra panaikinamas reisas visiskai, tai avialinijos privalo grazinti pinigus jeigu jusu toks pasirinkimas ir netenkina kiti ju pasiulyti variantai - kaip kad siuo atveju keisti oro uostus.
Del maisto Amerikoj - manau, kad turistams tiesiog sunkiau per pora savaiciu cia atsirinkti kas ir kaip, daugelis valgo kur pigiau ir kur pazistama kazkas (pvz makdakai ir pan - o mes cia gyvenantys NIEKADA i tokias vietas neinam, mano vaikai net nezino kas tai per pastatas, ir neturiu ne vienos drauges, kurios vaikai ten valgytu ar gautu kolos net paragauti

Bet man tai tas pats LT buna grizus, kai nebezinau jau nieko po tiek metu ir einu aklai kazkur. Tai pica su keciupu gaunu, tai margarita kokteilis be rugsteles ne kiek ir net nepanasus i toki koks turetu but, tai salotu zaliu nera, o tik misraines su majonezo kalnais, o kad vandens ipiltu prie patiekalo tai net nesvajok, reikia pirkti buteliukais

QUOTE(MichGirl @ 2013 05 10, 00:04)
loterijoj dalyvaujama pagal gimimo sali.
as tai atsisakyciau tu bilietu, pasiiimciau atgal pinigus ir pirkciausi kitur. Pervezti jie nepervez - tures mama pati su shuttle autobusu vaziuoti - tas uzims papildomai nervu, kad susirasti, papildomai laiko ir papildomai islaidu. Kai yra panaikinamas reisas visiskai, tai avialinijos privalo grazinti pinigus jeigu jusu toks pasirinkimas ir netenkina kiti ju pasiulyti variantai - kaip kad siuo atveju keisti oro uostus.
AČIŪ labai už info , nuraminot kažkiek . Na tikiuosi jie kažką suras , kad nesikeistų tie oro uostai .Nes būtent per Dolerį ir ieškojo , ( na + kažkiek sumokėjo , kad jie būtent surastų , kad viskas būtų gerai ir nereikėtų klaidžioti po tuos oro uostus ) arba bent jau pinigus grąžins , kad galėtų persipirkti juos . Žiūrėjau šiuo metu pagal šias datas , gali be pasikeitimų tai tik LOT pasiūlyti .Bet jau manau mamai nebūtų skirtumo su kuria kompanija skristi

O kas liečia kainas ir maistą ,tai mano nuomonė kita . Mes žinoma viešbutyje negyvenom , nes buvo kur gyventi

O jau tos rūbų kainos , tai dar dabar su vyru lyginame

Žinoma nėra ką lyginti , turi būti skirtumų . Mes daugiau teigiamų ir malonių prisiminimų parsivežėme

Nors buvo tokių dalykų kurie tikrai krito į akis

Turiu viltį , kad dar galėsime išvykti atostogauti į jav

Tiesa man sunkiau buvo priprasti prie klimato jų , to karščio ir drėgmės .O pvz vyrui tai labai tiko tas ir patiko .
QUOTE(MichGirl @ 2013 05 09, 22:04)
Del maisto Amerikoj - manau, kad turistams tiesiog sunkiau per pora savaiciu cia atsirinkti kas ir kaip,
būtent

šiaip erzino mano svainės tas mistinis sveikuoliškumas

tai ji gal vegetare ar vegane kokia? nes jie daznai keicia viska i soja
Mano drauge vegetare tai valgo kazkokius sojos "vistienos" gabaliukus (su sojos suriu ir sujos majonezu)... tai man keista pvz.. nes as svogunu nevalgau (fui fui fui baisumas koks jie visom formom) tai tikrai neieskau kuo man juos pakeisti, kad atrodytu kaip svogunas, butu skonis kaip svoguno, bet be svoguno viduj
Taip ir su ta soja visur... jei jau nevalgai mesos tai nevalgyk, bet kam tada pakaitalu ieskot? pritariu tau, kad geriau jau siaip dalykas kazkoks negu jo pakaitalas sveikumo atzvilgiu. As jau geriau suvalgysiu gero kokybisko surio kazkiek, negu dvigubai daugiau kazkokio neaiskaus dalyko suriu pavadinto. Arba geriau puse bliuduko tikrai geru ledu, negu cielas bliudukas kazkokio marmalo - kaloriju tarkim tiek pat, bet man skonis svarbiau