QUOTE(musyte015 @ 2013 05 11, 02:18)
1. Arba pas mus atėjęs į parduotuvę , turi nusipirkti maišelį , kad turėtum kur savo prekes susidėti , o ten tau viską sudės į bele kiek maišelių ir dar įdės į vežimą , tik beliks nusistumti iki mašinos .
2.Beje būčiau pamiršusi , dėl tų bilietų mamos . Ji gavo emailą su tais pačiais reisais , ( nes kai ji kalbėjo su darbuotoju telefonu , tai tipo jis sakė , kad paieškos , geriausią variantą , na kad nesikeistų tie oro uostai ir atsiūs emailu .Ir ji gavo tuos pačius

, tai čia reikia suprasti , kad nesikeičia niekas , ar kas pirkę iš ankščiau bilietus dar kai buvo tas reisas , tai tuos dar skraidins ?
1. bet kurioj parduotuvej dar jei reikia tai ir isves i lauka ir sukraus i masina krepsius, as kai daug perku maisto karta per savaite ir jei dar su vaikais bunu tai daznai pasiulo pagalba, tik as visad atsisakau, kazkaip nepratus matyt

O kai nescia buvau antra karta su dvyniais ir atrodziau kaip banginis ko gero, tai vos ne prievarta ta siulydavo
2. hmm nelabai is tikro supratau paskaicius, ankstus dar rytas man hehe... tai paliko originalu varianta, kuri pirmiausia ir pirkot? tai gal skrydi ta tik ateityje tada panaikins, po mamos keliones?
QUOTE(Nata* @ 2013 05 11, 03:30)
Apie pagyvenusius žmones aptarnavimo sferoje aš savo reportaže rašiau, bet ir čia dar pritarsiu, kad man tai irgi labai patiko

. Nežinau, kiek tie senyvi žmones, kuriems jau atrodo seniai laikas pensijon, džiaugiasi dirbdami, bet bent jau klientams tikrai neatrodo, kad norėtų šveisti darbą, priešingai - matosi, kad tie žmonės jaučiasi labai tvirtai, super išmanantys savo darbą
daznai tie seni zmones net ne uz pinigus dirba o savanoriauja ligoninese, bibliotekose, muziejuose.. pvz klinikoj kur musu ir vaiku gydytojai dirba, ji ten nemaza tokia, tai prieki sedi dvi mociutes savanores - tokios kaip saket pasipuose su kostiumeliais, pasidaze, plaukai tobuli

Ir jei kam kas neaisku tai pasako, ka reikia palydi iki kabinetu, dar senesnes mociutes uz jas ir t.t.
Taip pat policija turi savo senukus savanorius, duoda jiems spec automobilius "patruliuoti", kazkaip ten veteran volunteer vadinasi. Ir jie siaip vazineja, ziuri ar viskas OK. Tikrina vienisus senus zmones, ligonius ir karta per diena ar reciau.
Buvom botanikos sode va su dickes klase ekskursijoj, tai irgi dvi savanores mociutes tura dare ir pasakojo viska. Nu veikla tiesiog matyt zmonems yra kazkokia ir tiek. Geriau nei namie tupet