Aha, noriu šios paletės. Yra dvi versijos Naughty - su merginom ant pakuotės, ir Nice - kur nieko nėra. Toj Naughty versijoj tos merginos taip fainai nupieštos, patinka man visokie vintažiniai, retro įpakavimai

QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 10:53)
Aha, noriu šios paletės. Yra dvi versijos Naughty - su merginom ant pakuotės, ir Nice - kur nieko nėra. Toj Naughty versijoj tos merginos taip fainai nupieštos, patinka man visokie vintažiniai, retro įpakavimai 

Galetume pirmadieni vakare nupirkti
Savaitgali sventini nedirbsim

Dabar einu pabaigti darbeliu
Labai
Laukiam
Guess
Crazy8
Macys
QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 10:53)

Bet siops nera,kur as nuoroda idejau

As jos rigi noreciau
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 03 30, 10:59)
Galetume pirmadieni vakare nupirkti
Būtų šaunu, jei liktų prekių

EDIT: Kaip taip nėra. Aš juk tą uk parduotuvę kaip pavyzdį įdėjau, kad žmogus galėtų asortimentą pasižiūrėti. Ne iš ten perkama bus

QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 11:04)
Aš tuomet, kai paleis nuolaidą, atsiųsiu krepšiuką su prekėm, o jūs nupirksit kada galėsit, jei nebus išpirkta 
EDIT: Kaip taip nėra. Aš juk tą uk parduotuvę kaip pavyzdį įdėjau, kad žmogus galėtų asortimentą pasižiūrėti. Ne iš ten perkama bus

aa supratau.
tai reik pirmadienio laukt

Jungciausi ir as prie The Balm
Isigijau bronzanta Bahama Mama, tai dabar mano mylimiausias
Net Hoola atidejai i sona

Isigijau bronzanta Bahama Mama, tai dabar mano mylimiausias

QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 11:04)
Aš tuomet, kai paleis nuolaidą, atsiųsiu krepšiuką su prekėm, o jūs nupirksit kada galėsit, jei nebus išpirkta 

taigi laikas jav skiasi. bus dar tu prekiu

reik ir mums truputi pailseti ,su seimom pabuti nors per sventes

Sveikos mergaitės, ačiū jums didelis už prekytes
Ypač už FOLEY & CORINNA rankinę, labai fainutė, ne super didelė, lengva, kokybiška
O crystal rock bliuzoniuką pirkau puseserei dovanų, bet nu labai man patiko pasilikau sau
lauksiu kada vėl išmes tai pajamsiu jau ir jai 
P.S. Kas išbandėt The Balm parekomenduokite ką galima pajamti, nes mano kosmetika senka, reikia atnaujinti šį bei tą

O crystal rock bliuzoniuką pirkau puseserei dovanų, bet nu labai man patiko pasilikau sau

P.S. Kas išbandėt The Balm parekomenduokite ką galima pajamti, nes mano kosmetika senka, reikia atnaujinti šį bei tą

Sveikos!
Kokia ziema uz lango
Pusto, balta balta
Vel reikes Ugg'us traukt is deziu
Bet ir pliusas, galesiu naujuosius kailinukus pranesioti

Kokia ziema uz lango

QUOTE(VVaiva @ 2013 03 30, 12:28)
Sveikos!
Kokia ziema uz lango
Pusto, balta balta
Vel reikes Ugg'us traukt is deziu

Kokia ziema uz lango

Labas rytas (diena)!

toks baltas apsingtas miestas uz lango... visai ne Velykos

bandysiu va toki aguonini pyraga kepti

MM, nusiunciau skubu Yoox
Kazin, pavyktu paciupti ar neturit su kuo sujungti
Galiu siuntima dalintis

Merginos gal galit rekomenduot savaimini idegio kremuka, koki geresni
. Zodziu, koki naturalesni
nenoriu oranzines spalvos. Galvoju,kad kai atsils tai reiks sokt i sukneles, o i soliariuma eit nenoriu, tai dar yra laiko kremukui isigyt