Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 255

Aha, noriu šios paletės. Yra dvi versijos Naughty - su merginom ant pakuotės, ir Nice - kur nieko nėra. Toj Naughty versijoj tos merginos taip fainai nupieštos, patinka man visokie vintažiniai, retro įpakavimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 10:53)
Aha, noriu šios paletės. Yra dvi versijos Naughty - su merginom ant pakuotės, ir Nice - kur nieko nėra. Toj Naughty versijoj tos merginos taip fainai nupieštos, patinka man visokie vintažiniai, retro įpakavimai  biggrin.gif

Galetume pirmadieni vakare nupirkti

Savaitgali sventini nedirbsim ax.gif

Dabar einu pabaigti darbeliu

Labai
Laukiam

Guess
Crazy8
Macys
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 10:53)
Aha, noriu šios paletės. Yra dvi versijos Naughty - su merginom ant pakuotės, ir Nice - kur nieko nėra. Toj Naughty versijoj tos merginos taip fainai nupieštos, patinka man visokie vintažiniai, retro įpakavimai  biggrin.gif

Bet siops nera,kur as nuoroda idejau g.gif
As jos rigi noreciau
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 03 30, 10:59)
Galetume pirmadieni vakare nupirkti

Būtų šaunu, jei liktų prekių biggrin.gif Aš tuomet, kai paleis nuolaidą, atsiųsiu krepšiuką su prekėm, o jūs nupirksit kada galėsit, jei nebus išpirkta 4u.gif

EDIT: Kaip taip nėra. Aš juk tą uk parduotuvę kaip pavyzdį įdėjau, kad žmogus galėtų asortimentą pasižiūrėti. Ne iš ten perkama bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 30 kovo 2013 - 11:06
QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 11:04)
Būtų šaunu, jei liktų prekių  biggrin.gif Aš tuomet, kai paleis nuolaidą, atsiųsiu krepšiuką su prekėm, o jūs nupirksit kada galėsit, jei nebus išpirkta 4u.gif

EDIT: Kaip taip nėra. Aš juk tą uk parduotuvę kaip pavyzdį įdėjau, kad žmogus galėtų asortimentą pasižiūrėti. Ne iš ten perkama bus  4u.gif

aa supratau.

tai reik pirmadienio laukt smile.gif
Atsakyti
Jungciausi ir as prie The Balm thumbup.gif
Isigijau bronzanta Bahama Mama, tai dabar mano mylimiausias wub.gif Net Hoola atidejai i sona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2013 03 30, 11:04)
Būtų šaunu, jei liktų prekių  biggrin.gif Aš tuomet, kai paleis nuolaidą, atsiųsiu krepšiuką su prekėm, o jūs nupirksit kada galėsit, jei nebus išpirkta 4u.gif

taigi laikas jav skiasi. bus dar tu prekiu smile.gif

reik ir mums truputi pailseti ,su seimom pabuti nors per sventes ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, ačiū jums didelis už prekytes wub.gif Ypač už FOLEY & CORINNA rankinę, labai fainutė, ne super didelė, lengva, kokybiška smile.gif wub.gif
O crystal rock bliuzoniuką pirkau puseserei dovanų, bet nu labai man patiko pasilikau sau blush2.gif lauksiu kada vėl išmes tai pajamsiu jau ir jai smile.gif

P.S. Kas išbandėt The Balm parekomenduokite ką galima pajamti, nes mano kosmetika senka, reikia atnaujinti šį bei tą smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Kokia ziema uz lango doh.gif Pusto, balta balta unsure.gif Vel reikes Ugg'us traukt is deziu unsure.gif
Bet ir pliusas, galesiu naujuosius kailinukus pranesioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2013 03 30, 12:28)
Sveikos!  4u.gif
Kokia ziema uz lango  doh.gif Pusto, balta balta  unsure.gif Vel reikes Ugg'us traukt is deziu  unsure.gif
Bet ir pliusas, galesiu naujuosius kailinukus pranesioti  biggrin.gif

Labas rytas (diena)! 4u.gif

toks baltas apsingtas miestas uz lango... visai ne Velykos g.gif

bandysiu va toki aguonini pyraga kepti smile.gif prizadejau skanesta koki sventem atsivezti. taip norisi namini pagaminti cool.gif dabar terorizuoju vyra, kad i parduotuve kakavos ir sviesto nueitu. pacia net nupurto nuo minties, kad reiks kist nosi i lauka schmoll.gif namuciuose taip silta wub.gif

Atsakyti
MM, nusiunciau skubu Yoox bigsmile.gif Kazin, pavyktu paciupti ar neturit su kuo sujungti ax.gif Galiu siuntima dalintis biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal galit rekomenduot savaimini idegio kremuka, koki geresni g.gif . Zodziu, koki naturalesni bigsmile.gif nenoriu oranzines spalvos. Galvoju,kad kai atsils tai reiks sokt i sukneles, o i soliariuma eit nenoriu, tai dar yra laiko kremukui isigyt biggrin.gif
Atsakyti