Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 255

O Gilt paimtumete? ax.gif
Earnest Sewn dzinsu dydžiai atitinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 04 01, 12:19)

jeigu tik bus norinciu 4u.gif

kol kas esu 'ant rysio' smile.gif laukiu Hautelook, Jcrew 4u.gif
Atsakyti
Laba, tikrai idomu, kaip ten su GAP 40 proc nuolaidomis? Taiko nukainuotoms (raudonoms) kainoms, ar kaip tik nenukainuotoms,visoms, ar kaip? Kas zinot pasakykit 4u.gif Tai ir is ON nupirktumet sivakara, pirkdamos GAP? ax.gif O kam ON 30 proc? ar taikytusi ir sale prekytems? Ten kaip suprantu krepseliui 30 proc, taikytusi, tai gaunasi kiekvienai prekytei? g.gif
Atsakyti
p 4u.gif astebejau kad Gap 40% gal galite
patarti koki dydi svarkiuko imti su 90 krutine(esu ilgaranke) 4u.gif
http://www.gap.com/b...8...&pid=351479
p.s ar nuo raudonos kainytes dar -40%
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
OFF TOPIC
MM, pameciau varškės torto su snikeriais ir to aguoninio pyrago su obuoliais, kur sokoladu apipilti reikia, receptus - ar gali nuorodas įmest? Dėkinga būsiu.

Beje, ar Paula's Choice parinksit? Nusiunčiau užsakymą - sūnėnui nuo aknės ten tobulų produktų yra.
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2013 04 01, 12:43)
Laba, tikrai idomu, kaip ten su GAP 40 proc nuolaidomis? Taiko nukainuotoms (raudonoms) kainoms, ar kaip tik nenukainuotoms,visoms, ar kaip? Kas zinot pasakykit  4u.gif  Tai ir is ON nupirktumet sivakara, pirkdamos GAP? ax.gif  O kam ON 30 proc? ar taikytusi ir sale prekytems? Ten kaip suprantu krepseliui 30 proc, taikytusi, tai gaunasi kiekvienai prekytei? g.gif

galim paimti ir oldnavy

gap negalioja nuolaidos sioms prekems
Not valid on Denim, First Favorites, cashmere, Women's and Maternity Swimwear, Junk Food™, Star Wars™, Clu™, Threadless®, Tailgate®, Beatrix Potter™, NuBra®, Medela® and Bravado®.

Oldnavy sioms
Offer not valid on Old Navy Everyday Steals and Dresses merchandise

QUOTE(linuke @ 2013 04 01, 13:11)
OFF TOPIC
MM, pameciau varškės torto su snikeriais ir to aguoninio pyrago su obuoliais, kur sokoladu apipilti reikia, receptus - ar gali nuorodas įmest? Dėkinga būsiu.

Beje, ar Paula's Choice parinksit? Nusiunčiau užsakymą - sūnėnui nuo aknės ten tobulų produktų yra.

Parinksim paula rytoj . siandien kol kas dar nedaug pirksim 4u.gif

Snikers nedariau jau 100 metu -tai nerasiu blush2.gif dabar vietoj jo darau si jis man skanesnis ax.gif

o aguonu cia 4u.gif
Atsakyti

Laukiame labai
www.guess.com
-25% regular kainoms ir 40% sale
user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.jcrew.com
-30%
user posted image

www.vincecamuto.com
-20% kodukas
user posted image

www.ralphlauren.com
-10%
user posted image

www.macys.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 01 balandžio 2013 - 13:03
Is Hautelook kosmetikos nesiusit ax.gif
COOLA
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2013 04 01, 12:11)
OFF TOPIC

Varskes tortas su snickeriais
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 04 01, 11:19)

Na... Nors man tai niekas nepakomentavo del JCREW kelniu dydzio (bandau neisizeisti biggrin.gif )... as nebusiu ta,kur su ragais ir pakomentuosiu biggrin.gif

Turiu LACOSTE / EARNEST SEWN (74% Cotton 26% Polyester) atitinka dydzius. Koki iprastai perki, toki ir situ imk 4u.gif
Atsakyti
Su sventem visas wub.gif

kaip manot,ar galima tiketi sia L.A.M.B. dydziu lentele? g.gif

user posted image
Atsakyti
Parduodu 4u.gif
Costa Blanca kailine liemene wub.gif
Naturalus mongoliskos avies kailiukas, spalva pilka, kaip foto. Priekyje risasi virvutemis su kutais
Dydis gana universalus, kadangi tai liemene, taciau vistik man didoka ax.gif
Dydis L, bet tiks tikrai i M devinciai ar net S, jei krutine didesne
Kainavus 225$, pirkta su didziule nuolaida
user posted image
user posted image
Atsakyti