Smalsumo vedama įlindau į temą, ir žiūriu, kiek netikslios info prirašėt
Kaip mergaitės ir rašė, genetinis tyrimas atliekamas iki beveik 14 sav. BET yra ir po 14 sav. atliekamas genetinis tyrimas (jei darytis savo noru - privačiai virš 1000 Lt).
Dariausi savo noru tą, kur iki beveik 14 sav. skirtas: užsiregistruoji į, pvz., į KMUK ir tiesiai reikia sakyt GENETINIAM TYRIMUI (patenki pas ginekologą, kuris matuoja sprando raukšlę (tą daro tik kai kurie gydytojai)), kadangi pražioplinau savo laiką (

), registravau konkrečiai pas genetikę (tik ten buvo laisvas talonas man tinkamam laikui), susimokėjau apie 135 Lt, kadangi neatitinku rizikos faktorių ir padarė spec. kraujo tyrimą, liepė kur nors privačiai išsimatuoti sprando raukšlę (mokėjau 80 Lt, nes mano ginekologė nematuoja), pristačiau rezultatus genetikei ir staigiai suskaičiavo man tikimybes. Viskas

P.s. tas spec. kraujo tyrimas ir sprando raukšlės matavimas neturi būti atliekamas dienos skirtumu, kaip radau tokios informacijos internete. Genetikė paminėjo, kad čia tik reklaminis triukas, skleidžiamas vienos klinikos, kai skambinaus jai, klausdama ką daryt, nes nerandu staigiai kur pasidaryt echo

2 P.s. tą iki 14 sav. genetinį tyrimą sudaro: kraujo tyrimo rezultatai + echo rezultatai. Paskui tuos rezultatus suveda į spec. kompiuterinę programą ir paskaičiuoja tikimybes.