Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -13

QUOTE(Alyvinis @ 2013 11 22, 10:42)
as nepykstu ant Vaizgantes, ji ligonis ir nelabai susigaudo ka daro. Tik tiek, kad pasakau, o ka pasakau, gal ir nefainai skamba. nu bet ka, eikit ir paziurekit. o kad buvau silpna tuo metu ir pazeidziama, tai reik pasityciot dabar?

o kas tyčiojas? aš tai tikrai ne, žmonės nekvaili, patys atsirenka kas kaip..jei dabar jaučiatės stipri, labai džaiaugiuos už Jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 22, 08:37)
na turėt tiek naivumo, kad į kažkokią sektą patekt.....todėl ir pykstat turbūt mirksiukas.gif  man pvz. čia nei viena pasisakanti tinklų neužmeztų, kiek nori gali nekaltai akutėm klapsėt, o ypač Vaižgantė ax.gif

Labai pritariu thumbup.gif Beje, savo FB drauguose kažkada turėjau ir čia minimą personą, bet nesu pastebėjusi jokio tinklų metimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazkada* @ 2013 11 21, 22:04)
Sveiki  4u.gif Kokios yra nugaros skausmo, radikulito dvasines priezastys? Aciu  4u.gif

Finansines problemos, baime netekti pinigu.
Nepatiriate sunkumu susijusiu su finansais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atenyte: 22 lapkričio 2013 - 13:47
QUOTE(mėnulis @ 2013 11 21, 21:03)
Kaip galeciau sau padeti, jei daznai skauda gerkle?

Sveika. ta pati L. Hay apie tai sako, jog neleidi sau kazko issakyt. Bet buna priesingu nuomoniu, esu girdejus kad kaip tik daugiau patylet reik smile.gif Siaip medaus paciulpk jei nealergiska ir dar yra tokia islandine kerpena, irgi ciulpiamas reiklaas, veiksmingas. Ir dar paziurek ar nera refliukso.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2013 11 21, 23:03)
Kaip galeciau sau padeti, jei daznai skauda gerkle?

Aš pasiskiepijau Pneumo- (ir kažkoks skaičius, nebepamenu), bet yra analogų ir kitais pavadinimais. Skiepas veiksmingas turėjo būti 5 metus, bet jau kokie septyni, o aš vis dar didvyriškai laikausi, kai kiti aplink snargliuojasi.
Nesu didelė skiepų šalininkė, skiepijuosi tik nuo erkinio encefalito ir pabandžiau šiuo.
Tiesiog turėjau genetinį imlumą ir ilgalaikę problematišką ligos eigą - spinduliu į visas puses smile.gif Man neveikė, kaip įprastai kitiems - jei slogą gydai, pasveiksti per 7 dienas, jei negydai, per savaitę ( smile.gif ).
Kai vėl pajausiu tokį imlumą šiems nemaloniems ligos simptomams, būtinai skiepą pakartosiu.
Atsakyti
Aciu, Vakare.
dabar dar painiau viskas atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2013 11 20, 11:52)
Sveikutės  4u.gif

kokios dvasinės priežastys sergančiojo Ebštein Baro virusu?
Ačiū iš anksto už atsakymus !

Вирус Эпштейна-Барри – игра в великодушие при собственных ограниченных возможностях в надежде, что предлагаемое не будет принято. Одновременно недовольство собой, мол, что это я придуриваюсь, ваньку валяю и т. п.

Primenu, kad virusine liga susergame kai kaltiname save. Bakterine, kai kaltiname kitus.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 11 22, 19:21)
Primenu, kad virusine liga susergame kai kaltiname save. Bakterine, kai kaltiname kitus.

Gluosniuk dėkui! 4u.gif
Atsakyti

Vaje,o galvojau,kad mano imunitetas geras,kad kelis kartus tesu sirgusi virusine ar bakterine liga. Pasirodo,dėl to,kad neieškau kaltų ax.gif Ar tai tikrai tiesa,nežinau, jei jau jie yra,tai yra gyvenime,bet stengiuos pateisinti visus nors šiek tiek-pvz.mamą,gerusią ir palikusią mus tris dūkras,piktą pamotėlę,nes sunku gyventi,o ką ten myleti,svetimus prielipas,,a.a.tėvelį,kuris turejo išduoti,atsisayti bendravimo su savo jau suaugusiais vaikais,kad galerų ramiau gyventi su savo išrinktąją...nežinau,kaip čia skamba,bet nei piktinuos,nei ironizuoju,tik jau į temą pasirode mano patirtis
P.s. bepig man,atmintis prasta,tad ir nepykt gal lengviau.Kartais pagalvoju,ar ne tam likimas trumpą atmintį dave,kad išgyvent lengviau būtų g.gif Bet tie visi įvykiai ar susilaikymai labai nugulė ant širdeles,padarydami ją silpną g.gif
Atsakyti

Būtų klaida teigti, kad vien kaltinimo energija sukelia virusines ligas. Jomis susergame, kai mumyse padaugėja bet kurios negatyvios energijos, o jų yra dešimtys. O į kokią bakterinę ligą pereina virusinė liga, priklauso nuo to, kokios negatyvios energijos yra kuriame organe prisikaupę daugiausia. Pvz, paprasta virusinė sloga gali komplikuotis gerklės uždegimu, jei žmoguje itin daug išdidumo, įžeidumo, nuoskaudų, apmaudo, pretenzijų, konfliktiškumo, šiurkštumo ir pan. Plaučių uždegimu galima apsirgti, jei žmoguje itin padaugėja kontroliavimo, spaudimo, susirūpinimo, liūdesio, apatijos, šaltumo energijų. Paprasčiausia virusinė infekcija gali tapti inkstų uždegimu, jei žmoguje itin daug baimių, nepasitikėjimo, jei menka savivertė.
Virusinių ligų galime išvengti, stebėdami savo mintis, žodžius, reagavimą į situacijas. Kai save stebi, neleidi įsisiautėti negatyvioms energijoms.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti