Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

Labas
QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 10, 21:11)

antra foto mergaites geresne, akytes ryskesnes, tik truksta rankytes nukristos. Ir man su WEB itariams kila g.gif

QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 10, 21:56)
Kad temna neliudetu, dar is savaitgalinio archyvo  biggrin.gif  sita zadejau trecdaliams kelti  ....

ideja sauni, tik truksta konrtrasto ir fokuso.

idesiu is archyvo, belaukiant siltu oru biggrin.gif
user posted image

i liniju tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motorela: 11 balandžio 2013 - 11:00
QUOTE(motorela @ 2013 04 11, 12:55)
Labas

ideja sauni, tik truksta konrtrasto ir fokuso.

va del to nekeliau smile.gif cia 75-300 objektyvu fotografavau. Ir dar pro langa smile.gif tai tokia ir kokybe... bandziau i medzius fokusuoti bet tas pats smile.gif jauciu tereikejo islysti i lauka
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 11, 11:04)
va del to nekeliau  smile.gif  cia 75-300 objektyvu fotografavau. Ir dar pro langa  smile.gif tai tokia ir kokybe... bandziau i medzius fokusuoti bet tas pats  smile.gif jauciu tereikejo islysti i lauka

butinai islysk i lauka mirksiukas.gif
Atsakyti
ai, cia siaip

user posted image
Atsakyti
Leeja smagiai cia su rutuliais suzaidei bigsmile.gif cia specialiai apsvietima dariai?
Atsakyti
neee, saule sviete, tai pagaudziau ant palanges susidejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 11, 16:37)
neee, saule sviete, tai pagaudziau ant palanges susidejus smile.gif

Kokia tavo foto technika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandraxa @ 2013 04 11, 16:46)
Kokia tavo foto technika? smile.gif

kunelis canon EOS 40D, obj. Sigma 24-70 mm
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 04 10, 22:17)
Ne žaidimukui, bet šiaip komentarams:
user posted image

grazi abstrakcija, mistine tokia smile.gif man pirma asociacija su ta karaliu saule Ciurlionio smile.gif
kaip ir ka cia darei?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 04 11, 14:26)
ai, cia siaip

patiko tavo šviesos pagavimas wub.gif
Aš darbe tokį NIKE angeliuką vis nužiūriu ant palangės, koks jo šešėlis gražus, bet į darbą fotiko nesinešu... O reiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2013 04 11, 11:55)
i liniju tema

Puikiai. Gal norėtųsi fokuso toje storesnėje šakoje. Idėja šauni, puikiai pastebėjai mirksiukas.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 04 11, 15:26)
ai, cia siaip

Šitas šiaip patinka smile.gif

QUOTE(LEEja @ 2013 04 11, 16:33)
grazi abstrakcija, mistine tokia smile.gif man pirma asociacija su ta karaliu saule Ciurlionio smile.gif
kaip ir ka cia darei?

Specialiai nedariau, tiesiog pastebėjau ir bėgau fotiko ieškoti. Pro langą skverbėsi vakarinės saulės spinduliai, prasiskverbė pro ant palangės esančias gėles ir atsitrenkdami į apvalų veidrodį metė šešėlį ant sienos. Pamačiau - apstulbau blink.gif Gal nelabai ryškiai nufotkinau, visgi šešėlis. Bet man labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2013 04 11, 20:57)
Specialiai nedariau, tiesiog pastebėjau ir bėgau fotiko ieškoti. Pro langą skverbėsi vakarinės saulės spinduliai, prasiskverbė pro ant palangės esančias gėles ir atsitrenkdami į apvalų veidrodį metė šešėlį ant sienos. Pamačiau - apstulbau  blink.gif Gal nelabai ryškiai nufotkinau, visgi šešėlis. Bet man labai patiko  ax.gif

geras, man yra viena kart buve, kai iki dabar dar grauziu nagus, kad be fotiko tada buvau - vaziavau autobusu, o ten sedynes tokios dermantinines, bordines. ir viena sedyne buvo taip nuostabiai simetriskai sutrukinejusi, toks grazus rastas buvo, kad spoksojau ir akimis fotografavau... dabar kai ilipu i autobusa, paziuriu visad kokios sedynes, taip ir nesutikau su tokiom daugiau - o atsimenu kurioj vietoj ta kede.. smile.gif

esat bandziusios autoportreta? rolleyes.gif
Atsakyti