Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

maniske irgi atnese priskabius vakar, teko pamerkti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 05 08, 15:48)
Tada reiktu perstatyt, kad butu keli fokusavimo taskai, bet tada jau pats fotikas parenka kur ir kiek fokusuot, laimes dalykas ar pataiko ten kur nori.As taip fotkinu, kai reik kelis zmones i nuotrauka sudet, bet neesu tikra ar cia pats geriausias/teisigiausias budas.

Aciu, Egipta 4u.gif
as pati irgi taip darau drinks_cheers.gif , tik maniau gal dar koks yra patikimesnis budas, nes kaip jus ir sakot, ne visada sufokusuoja ten, kur reikia, reik kelis kartus kartais smile.gif
Atsakyti
Sveikos fotooperatores smile.gif
Labai noriu ismokti fotografuoti, jei priimsit i savo gretas - mokysiuos, pazadu;)
neturiu jokio supratimo kas ir kaip - tiesiog zinau, kad i grazias foto ziureti yra smagu, todel ir as noriu ismokti jas daryti smile.gif
tai pradedam drinks_cheers.gif
pradziai, pats pirmas "blynas"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 09 gegužės 2013 - 09:44
QUOTE(vivaflame @ 2013 05 09, 10:33)
Sveikos fotooperatores smile.gif
Labai noriu ismokti fotografuoti, jei priimsit i savo gretas - mokysiuos, pazadu;)
neturiu jokio supratimo kas ir kaip - tiesiog zinau, kad i grazias foto ziureti yra smagu, todel ir as noriu ismokti jas daryti smile.gif
tai pradedam drinks_cheers.gif
pradziai, pats pirmas "blynas"
user posted image

Laba, smagu, kad prisijungei, bet kazko apmirus sita musu tema. Pasiskaityk apie trecdaliu taisykle, tada apkirpk savo nuotrauka taip, kad gelyte atsidurtu "auksiniame taske" ir jei turi kokia redagavimo programa truputi pasviesink ir pamatysi, nuotrauka bus daug geresne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2013 05 09, 14:07)
Laba, smagu, kad prisijungei, bet kazko apmirus sita musu tema. Pasiskaityk apie trecdaliu taisykle, tada apkirpk savo nuotrauka taip, kad gelyte atsidurtu "auksiniame taske" ir jei turi kokia redagavimo programa truputi pasviesink ir pamatysi, nuotrauka bus daug geresne  4u.gif

o kokias nuotrauku redagavimo programas naudojate?
pas mane buvo kazkas kartu su fotoaparatu - tik dar neziurejau blush2.gif
ka patartumet is patirties?

kazkaip labai jau didele foto isikele...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 09 gegužės 2013 - 14:29
QUOTE(LEEja @ 2013 05 07, 10:31)
tai va va - as klausiau jau ne viena karta - kaip padaryti graziai j/b, kad ne pilka butu, niekas neatsake, nes is to ka bandau, norimo rezultato neisgaunu. nekirpta

O kaip tu darai?

Aš manau reikia dėti kontrasto, pašviesinti ir paskui su Gradient map bandyti, dar tas rodiklytes pastumdyti. Jei turi aišku Photoshop'ą g.gif

vivaflame, sveika prisijungusi. Avataras toks priešingas šiandieniniam mano termometrui biggrin.gif Kokią techniką naudoji?

Dėl foto: tamsoka ir centruota. Pasiskaityk apie trečdalius ir pabandyk fotografuodama necentruoti mirksiukas.gif Šiaip gėlytė gražiai pagauta mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o savaitgali imsiuos ND smile.gif kaip smagu , kad tokia tema yra smile.gif
Atsakyti
o man dar sita patinka, kaip jusu akims?
user posted image
Atsakyti
fokuso akyse nerasta... siaip paprastas pykst ir tiek... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jomato @ 2013 05 09, 16:22)
O kaip tu darai?

Aš manau reikia dėti kontrasto, pašviesinti ir paskui su Gradient map bandyti, dar tas rodiklytes pastumdyti. Jei turi aišku Photoshop'ą  g.gif

as arba per gradienta map verciu ir stumdau, arba i monocgrome ir irgi stumdau, arba per kitas programytes kur siulo j/b
Atsakyti
vivaflame fokuso reikia i akytes smile.gif ir butu man labiau patike, kad snukiukas kiek auksciau butu pakeltas, na fonas labiau jo kunelis, na kad nesimatytu pasalinio fono g.gif na cia as taip bandyciau smile.gif suns namie nera, tai neturiu ant ko pati isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Ką manot apie šią nuotrauką? Pozuotoja labai ne kokia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti