Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti kartu

QUOTE(sayonara @ 2013 05 13, 17:01)
jei leisti įsikišti, siūlau Jums temą AUTOPORTRETAS. susipažinsit, pasmalsausit, pasimokysit save fotografuoti, fokusuoti, kai neturit pultelio arba su štatyvu; galit paieškot įvairių kūrybinių sprendimų..smile.gif

as senai ja jau noriu siulyti, bet galvoju gal dar pernelyg zaliuojam, kad autoportretus daryt biggrin.gif
bet as tai uz, man visad idomu buvo sita tema ir sau, ir kitu sprendimus paziuret
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 05 13, 17:37)
as senai ja jau noriu siulyti, bet galvoju gal dar pernelyg zaliuojam, kad autoportretus daryt biggrin.gif
bet as tai uz, man visad idomu buvo sita tema ir sau, ir kitu sprendimus paziuret

man tinka bet noriu kad siai temai nuotraukas pristatinetume ne per savaite bet per ilgesni laika, kad ir iki menesio galo .... arba as vel paveluotai demonstruosiu foto biggrin.gif vaikas serga .... dar visa savaite namie tai niekaip su dviem mergom negalesiu sau tiek laisvo laiko skirti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 05 13, 15:37)

na, tada galima neskubėti, o pakoreguoti temą: mano geriausios draugės portretas. mano kaimynės/kaimyno portretas. mano vyro portretas. mano vaiko portretas. mano šuns portreto nesiūlysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 05 13, 19:57)
na, tada galima neskubėti, o pakoreguoti temą: mano geriausios draugės portretas. mano kaimynės/kaimyno portretas. mano vyro portretas. mano vaiko portretas. mano šuns portreto nesiūlysiu biggrin.gif

as tai siulau nekoreguoti smile.gif
autoportreta daryti

o kas del kaimyniu, tai pasigavau besilaukiancia ir sakau, kad noriu pasitreniruoti, tai leido laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 05 10, 20:09)
bobutes smile.gif

Nu grožių grožybių pridėjot, eina sau thumbup.gif wub.gif

LEEja, bobutės pažįstamos? Ar naglai joms nematant fotografavai? Kaip noriu išmokti, teisingiau išdrįsti fotografuoti nepažįstamus žmones, bet negaliu... Drąsos trūksta. O jei paprašyčiau, tai nebebūtų natūralus nepozutas kadras doh.gif Kartais tokius mielus senučiukus matau kur nors ant suoliuko, bet... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 05 15, 19:52)
Nu grožių grožybių pridėjot, eina sau  thumbup.gif  wub.gif

LEEja, bobutės pažįstamos? Ar naglai joms nematant fotografavai? Kaip noriu išmokti, teisingiau išdrįsti fotografuoti nepažįstamus žmones, bet negaliu... Drąsos trūksta. O jei paprašyčiau, tai nebebūtų natūralus nepozutas kadras  doh.gif Kartais tokius mielus senučiukus matau kur nors ant suoliuko, bet...  ax.gif

nepazistamos bobutes, neprasiau ir nieko nesakiau, tiesiog fotkinau nieko negalvodama, nes kai pradedi galvot - tada garantuotai nieko nebus laugh.gif
Atsakyti
laukiu streliu

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 05 17, 09:14)
laukiu streliu

Pirmoji g.gif Kažko trūksta, kažko perdaug. Gal perdaug erdvės aplinkui, norėtųsi aštresnio fokuso ant mergaitės, ar į jos tą meškiuką g.gif Plius laiptai kreivi, patiesinčiau.

Antroji labai patinka. Ir jb ir kadravimas thumbup.gif Kaip darei jb?
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2013 05 18, 09:31)
Pirmoji  g.gif Kažko trūksta, kažko perdaug. Gal perdaug erdvės aplinkui, norėtųsi aštresnio fokuso ant mergaitės, ar į jos tą meškiuką  g.gif Plius laiptai kreivi, patiesinčiau.

Antroji labai patinka. Ir jb ir kadravimas  thumbup.gif Kaip darei jb?

1. o kaip tiesintum laiptus? pagal kuria linija?
vat as nesuprantu - jei stovi istrizai objektui, tai linijos juk irgi gaunasi istrizos, tai kodel jas reikia tiesinti? nors as truputi patiesinau - pirmoji pakopa yra tobulai tiesi linija pagal tinkleli

2. j/b paprastai - picasoj konvertavau ir ten pat pastumdziau seselius ir svytejima, ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 05 17, 08:14)
laukiu streliu

Pirmoji ne, o antroji labai patinka ax.gif
Atsakyti
supratau, pirmoji jums nepatinka. o man vat patinka ji, kazkokia liudna vienatve as joje matau

o cia siaip, temai pagyvinti biggrin.gif tapetai laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 18 gegužės 2013 - 21:00
4u.gif

user posted image

Daugiau foto smile.gif
Atsakyti